- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveHutt
őstag
Kedves Fórumozók! Ipad air 4 kijelzője berepedt, először a toll csatlakozó környékén, majd az egész kijelző mentén pókhálós lett. Nem garanciális már, traumára sem emlékszik a tulaj. Állunk előtte értetlenül, 1,5 éves készülék.
Mennyibe kerül kijelzőcsere hivatalos szervízben? -
DaveHutt
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Köszönjük Apple.
-
DaveHutt
őstag
Gyors kérdés: 13.0 public beta profil van telefonon és ipaden is fennt nekem. Stabil 13.0-ra szeretnék majd áttérni, ha megjelenik szeptemberben. Jól sejtem, hogy innentől ne update-eljek tovább public 13.1-re?
Mindenesetre a beta profilt töröltem az eszközökről es az automatikus frissítést bekapcsolva hagytam.
-
DaveHutt
őstag
Teoretikusan kérdezem: ipados 13 beta 4-et feltettem. Usb OTG-n keresztül rádugnék külső hddt hétvégén. Vajon lejátszik róla .mkv videofájlt?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- 27% - LG UltraFine 27UP650K-W IPS Monitor! 3840x2160 60 Hz
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest