- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz
Balion #12569 üzenetére
Igazán "normális" hely szavatosság + jótállás szempontjából csak a hivatalos viszonteladók, de ott nem ezek az árak vannak (air2 64 180 felett)
Minden más helyről vásárolt készülék esetében ugyan azok a garanciális feltételek (1 év)
Ezzel az üzlettel nekem jó a tapasztalatom. -
DigitXT
félisten
válasz
Balion #12564 üzenetére
A 3,5GB szerintem már "extrém".
Ezt elég jól futtatja a vas (ahogy jöttek az iOS frissítések, egyre jobban
), viszont ha - mittudomén duplájára - növelnék a részletességet, akkor szinte biztos, hogy akadozna, az meg kell a fenének. Optimalizálnak ezekre a vasakra rendesen, nincs belőlük sok variáns.
Az a kérdés, hogy egyszerre hány játékkal akarsz játszani. Pl. nekem pl. fent volt egy időben a Room 1-2-3, amiből a legutolsó szintén GB körüli (az első meg max. 100-200 MB), de miután "kellőképpen" végigjátszottam őket, nyugodt szívvel letöröltem. Esetleg ha megint kedvet kapnék hozzá, mondjuk egy 1 múlva, akkor majd felrakom megint, nagy dolog. Szóval egyszerre nem játszok sok játékkal, úgy meg azért elférnek.
De nyilván jobban örülnék egy 32 GB-os modellnek, a 64-es árát meg én is sokallom. Még ha nem is ANNYIVAL drágább. Tudom, minek nekem SIM, meg GPS, mert az is kb. ugyanannyit dobott rajta: mert ilyen volt a kínálatban, s ezt fizetem ki kamatmentes részletre 2 év alatt Cafeteria keretből.
De hát nem kívánságműsor: kompromisszum kérdése.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Balion #12552 üzenetére
Ez csak és kizárólag rajtad múlik, hogy számodra elég lesz-e. Ha egyszerre csak 2-3 nagyobb játékot tárolnál rajta, mondjuk 10-20 kisebbet és 2-3 sorozatrészt/filmet, akkor simán elég lehet, de ha már 5-10 filmről és 40-50 játékról lenne szó, akkor nem biztos.
PC nélkül mondjuk nem nagyon tudod teljesértékűen kihasználni az iPadet, mivel hacsak nem iTunes Store-ból vásárolsz, hogy fogsz filmeket, zenét rárakni. -
Ragnar95
félisten
válasz
Balion #12545 üzenetére
16gigából általában olyan 12-13giga körül van az elérhető tárhely, tehát lehet azért arra is játékokat pakolni.
AppStore-ba belépve te is láthatod a játékok méreteit, a nagyobbak 1-2giga körül mozognak (GTA sorozat, RealRacing és a többi hasonlóan komoly grafikával rendelkező játék), de pl az arcade játékok inkább 100mega körüliek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Macbook White 13" unibody
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest