- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Az emag kb ugyanolyan, mint az aliexpress, ebay, stb. Egy közös felületet ad mindenféle értékesítőnek. Én egyszer rendeltem tőlük, amit nem sikerült szállítaniuk, majd nagy nehezen 2 hónappal később visszakaptam a pénzemet. Többet nem foglalkoztam és nem is fogok később sem velük...
-
tuzpenge
addikt
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Hát sajna ebben igaza van. Ha jobban megnézed akkor mindenféle ismeretlen helyről származnak a dolgaik (az hogy az emag honapján látod ne tévesszen meg, nem az emag a forgalmazó, vagy legalábbis nagyon kevés esetben). Egy ízig-vérig román cég..... annak minden előnyével és hátrányával. Én amit onnan vettem mind szar volt idáig, vagy hamisítvány (pl mosószer). Nem is vásárolok tőlük akármilyen olcsók is...bár nem is azok, mert mindig találni tőlük olcsóbbat és megbízhatóbbat is.
De nem vitázni akarok veled és nem a pártját fogni a kollégának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- E-roller topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- BMW topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- !!!LEÁRAZVA! iPad Pro M4 Space Black 256 GB Wi-Fi + Cellular garanciás, tokkal, pencillel
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest