Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Íme az új Android Auto!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DGery
aktív tag
válasz
golyós
üzenetére
pedig ott van a részletes promo leírásnál, hogy Air-hez és Pro-hoz jár az AirPods
-
Micsurin
nagyúr
válasz
golyós
üzenetére
A héten 4x éjszakázok ha a futár engem kelteget mikor egyetem és meló közt alszom akkor hamar bedobozolnám.
Meg jó lenne a héten, már barátkoznék az IOS-el. Sosem volt szimpatikus az ökoszisztéma csak droidos flagshipjeim voltak de tablet fronton nincs alternatíva. Fog kelleni a barátkozási idő.Köszi ránézek a fóliára, de ez mattos papír hatású?
Elmentem az oktogoni Notebook.hu-ba volt nekik bolti készleten, legalább mociztam egy jót és itt a tablet is.
-
Süvi
őstag
válasz
golyós
üzenetére
Nagyon jó döntés volt.
Valószínű nálunk is hasonló lesz a helyzet Ipaddal is. (Watch s7-re pont most adtam le a rendelést
)
A feleségem épp mondta, hogy már nem az igazi a 2016-os Ipad Pro, szerintem nem várjuk meg az októbert és veszünk egy 2021-es Pro-t.
4-5 évig jó lesz. -
Alex91
félisten
válasz
golyós
üzenetére
Azt egybol leveszik a kinalatbol, ahogy megjelenik az uj…
Regebben ki lehetett fogni neha nehany beragadt keszletet kimondottan jo aron az uj megjelenese utan par honappal. Mostanaban a jelenlegi helyzetben imho szinte eselytelen, hogy jelentos kedvezmennyel meg lehessen vasarolni valahol. Kisebb arengedmeny esetleg elofordulhat, de gyanitom, hogy az uj iPad itthon joval dragabban fog nyitni, igy a kereskedok nem lesznek raszorukva, hogy olcsositsak… Persze barmi lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst
- iPad Air 10.9" M1 2022 - full doboz, garancia (118)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)