Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DGery
aktív tag
válasz
golyós
üzenetére
pedig ott van a részletes promo leírásnál, hogy Air-hez és Pro-hoz jár az AirPods
-
Micsurin
nagyúr
válasz
golyós
üzenetére
A héten 4x éjszakázok ha a futár engem kelteget mikor egyetem és meló közt alszom akkor hamar bedobozolnám.
Meg jó lenne a héten, már barátkoznék az IOS-el. Sosem volt szimpatikus az ökoszisztéma csak droidos flagshipjeim voltak de tablet fronton nincs alternatíva. Fog kelleni a barátkozási idő.Köszi ránézek a fóliára, de ez mattos papír hatású?
Elmentem az oktogoni Notebook.hu-ba volt nekik bolti készleten, legalább mociztam egy jót és itt a tablet is.
-
Süvi
őstag
válasz
golyós
üzenetére
Nagyon jó döntés volt.
Valószínű nálunk is hasonló lesz a helyzet Ipaddal is. (Watch s7-re pont most adtam le a rendelést
)
A feleségem épp mondta, hogy már nem az igazi a 2016-os Ipad Pro, szerintem nem várjuk meg az októbert és veszünk egy 2021-es Pro-t.
4-5 évig jó lesz. -
Alex91
félisten
válasz
golyós
üzenetére
Azt egybol leveszik a kinalatbol, ahogy megjelenik az uj…
Regebben ki lehetett fogni neha nehany beragadt keszletet kimondottan jo aron az uj megjelenese utan par honappal. Mostanaban a jelenlegi helyzetben imho szinte eselytelen, hogy jelentos kedvezmennyel meg lehessen vasarolni valahol. Kisebb arengedmeny esetleg elofordulhat, de gyanitom, hogy az uj iPad itthon joval dragabban fog nyitni, igy a kereskedok nem lesznek raszorukva, hogy olcsositsak… Persze barmi lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Pro 12.9 2nd gen 2017 wifi + cellular 256GB eladó! 0 ciklus! Karcmentes!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 10.9" M1 2022 - full doboz, garancia (118)
- Apple iPad A16 11" 128Gb W-fi, 24 hónap Garancia, Ezüst Színben, Újszerű, MediaMarkt számla
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad 40ANY Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen2)
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)