Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sebgutkopf
    őstag

Van oka egyébként.

Amikor párosítva van, akkor felébred, ha megmozdítod. Pl. szállítás közben, ha csatlakozva van, akkor (le)merül.

Igazából az a para, hogy nincsen a tollon egy gomb, mert ha manuálisan kéne felébreszteni, akkor ébren csatlakozhatna automatikusan. Jelen formájában nem olyan jó.

Amúgy azt a 3-5%-ot óránként ne hagyd annyiban, az nem oké. Olyanokat érdemes átnézni, hogy push üzenetek, automatikus állapotfrisssítések, helymeghatározáshoz való hozzáférések, etc. Találsz ilyen témájú cikkeket a neten. Ha csak annak adsz jogosultságot ilyesmire, aminek feltétlenül szükséges, akkor ennek be kell állnia egy normális szintre.

Az utazásra már gyanakodtam, mert feltűnt, hogy amíg hazafelé mentem többet merült, míg az irodában pihent, de most már legalább értem miért.
    A helymeghatározás használatának engedélyeit átnéztem. Néhány apptól teljesen megvontam a jogot, valamit áttettem csak akkorra, amikor használom-ra, ezt most megcsináltam a rendszer alkalmazásokra is, hogy a helymeghatározást ne abajgassa annyit. Már az is eszembe jutott, hogy letiltom a helyzetet, egy tableten annyira nem fontos, nem navigálok vele.

Kíváncsi vagyok így mennyit javul.
    Illetve az utazás alatti fogyasztás megint csak értelmet ad a repülő módnak. Minek egye, amikor nem használom a gépet. Tehát vissza jutok oda, hogy csak jó lenne, ha nem felejtené el a párosítást.

Új hozzászólás Aktív témák