Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Yettel topik
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nemrég váltottam iPad Air-ről, 2017 es iPadre. UPC-nél jó volt az ára és nagyon jó feltételekkel elhozható, igaz most pár napra rá mediamarktban 12 ezerrel olcsóbb (118 e Ft), de ez van, nekem megérte így is.
A lényeg, nagyon tetszik, az ios 11 is, de podcasteket hallgatok a gyári appon illetve pocket cast alkalmazásban droidon is. A gyári podcast app ios 11 frissítés után nem engedi lejátszottnak jelölni a részeket. Amit még ios 10 alatt jelöltem meg azoknál ott van, hogy lejátszott, de hiába hallgatok végig egy részt, nem jelöli meg. Eléggé szar lett az új felülete. El van dugva ez a funkció, vagy csak én nem látom.
Valszeg megveszem ios-re is a pocket castet, de jó volt eddig a gyári is.
6 hónapig nem volt ipad-em, ami nagyon furcsa és zavaró, hogy minden feloldáshoz meg kell nyomni a home gombot, aki ezt kitalálta.....
Az ujjlenyomat olvasós védelemnél pedig nem lehet a lezárásra időkorlátot megadni mint a jelkód esetén, így egyenlőre marad a jelkód.Szuper kis kütyű, sima air után a kijelzővel sincs gondom, hiszen szinte ugyanaz, a hardver viszont sokkal jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Bittorrent topik
- Milyen Blu-ray írót?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Milyen videókártyát?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Az ujjlenyomat olvasós védelemnél pedig nem lehet a lezárásra időkorlátot megadni mint a jelkód esetén, így egyenlőre marad a jelkód.