- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
elprimo
üzenetére
Akksiban van annyi tartalék a mély merülés kivédésére, hogy ettől nem lehet rosszabb kapacitású?
(#24646) krx21: Legyen igazad, van rá gari, meg nagyon szemezek az apple care-el.
Ha jól tudom, az apple care az egy éves kor lejártáig megvehető és még egyszer hosszabbítható? Szóval a 3 év az kétszer 24.500 Ft-ba lenne?
-
Sziasztok,
Ma kaptam kézbe az iStyle-tól egy 256 GB-os WIFI+Cellular 10,5 colos iPad Pro-t.
Még nem vásároltam úgymond kifutó terméket, de az ára és tudása szerint jobban megéri mint az új Air, viszont lenne egy kérdésem. Az eddigi iPadjeim dobozból kivéve egyből bekapcsolhatóak voltak, ez most csutkára volt merülve. Most töltöm, de lehet ebből problémám?
-
Sziasztok!
Nemrég váltottam iPad Air-ről, 2017 es iPadre. UPC-nél jó volt az ára és nagyon jó feltételekkel elhozható, igaz most pár napra rá mediamarktban 12 ezerrel olcsóbb (118 e Ft), de ez van, nekem megérte így is.
A lényeg, nagyon tetszik, az ios 11 is, de podcasteket hallgatok a gyári appon illetve pocket cast alkalmazásban droidon is. A gyári podcast app ios 11 frissítés után nem engedi lejátszottnak jelölni a részeket. Amit még ios 10 alatt jelöltem meg azoknál ott van, hogy lejátszott, de hiába hallgatok végig egy részt, nem jelöli meg. Eléggé szar lett az új felülete. El van dugva ez a funkció, vagy csak én nem látom.
Valszeg megveszem ios-re is a pocket castet, de jó volt eddig a gyári is.
6 hónapig nem volt ipad-em, ami nagyon furcsa és zavaró, hogy minden feloldáshoz meg kell nyomni a home gombot, aki ezt kitalálta.....
Az ujjlenyomat olvasós védelemnél pedig nem lehet a lezárásra időkorlátot megadni mint a jelkód esetén, így egyenlőre marad a jelkód.Szuper kis kütyű, sima air után a kijelzővel sincs gondom, hiszen szinte ugyanaz, a hardver viszont sokkal jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Télbúcsúztató hardvermix
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- OLED monitor topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az ujjlenyomat olvasós védelemnél pedig nem lehet a lezárásra időkorlátot megadni mint a jelkód esetén, így egyenlőre marad a jelkód.