- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Beowulf_78
addikt
Köszi!
Nem cserélek hűtőt...mert max. 5 fokot nyerni és tizenezret beleölni...badarság.
Le is irják a konklúzióban...a léghűtéssel elért teljesítmény ezeknél a hűtőknél már a csúcson van...és fizikálisan nem igen lehet jobbakat csinálni, max. pár százalékkal.
Ilyen teljesítmény többletért feleslegesnek tartom a hűtő cserét.
Beszéltem a PC Gear-rel is legalább 20 percet.Ott is azt mondták hogy nem jobb a Xigmatek mint az Infinity+3x12cm venti.Azt mondták, jelenleg ennél a kombónál amit használok, nincs jobb számottevően, max. 1-2-3 fokot nyernék az Ultra 120 Extreme megvétele után, de lehet még annyit se, kb. egy szinten vannak.Ráadásul mondták azt is hogy a TRUE talpazata nem minden esetben minőségi, és lehet hogy polírozni is kell, ha szerencsém van akkor nem.Azért ez elég nagy fekete pont egy 13-17k-s hűtőnél.
Persze azt ők is mondták akinek nincs még hűtője, vagy lényegesen gyengébb, ár/tudás alapján mindenképp a Xigmatek HDT-S1283 a befutó, de hogy eladjam az Infinity-t és vegyek egy ilyet, vagy egy TRUE-t lebeszéltek róla.Egy olyan sráccal beszéltem aki 3 éve hűtőket tesztel. -
Nekem volt P35-DS3-mam is, és így is abba is annyira ki tudtam hajtani a quadot, mint mások még DQ6-ba se. Szóval ezt neked kell érezned!
Egyébként szerintem csak az x38 és P35 NB között van különbés. Ponstosan nem tudom (foggalmam sincs) Hogy mit tud töbet az x38 mint a P35
-
-
Nem itt van ahol dolgozom 45nm proc ha akartam volna azom lenne...szoval motorra gyurok hogy régi nagy álmom teljesüljön ugyhogy lehet véglek lemondok a kockaságrol
Ezt ugy modnom hogy még azért van egy notim is
amit 2 hete vettem és azt tuti nem fogom eladni. Szoval csak a szám nagy
azon gondolkozom hogy az egész konfimat eladom ami még maradt és lehet átkéne térni konzolra 55k ért újonnan van már xbox360 ...
-
megasanyi
csendes tag
Aha akkor nem izgulok G0 som van csak azt hittem már gáz ha 60 fölé megy!
Amugy nem akarom én huzni elég gyors igy is a rendszer,tesztelgetni meg nem nagyon fogok!
Esetleg még halkabb hütöt mondhatnátok kicsit hangos nekem ,zavar ez a 24dba!
Vizzel ne gyertek csak valami halk levegös hütövel!
Passziv is lehet ha az birja a qvadomat csak legyen halk!!! -
killerjohn
addikt
nem tudom bekapcsolni, mert csak auto és disabled opciók vannak.
a BIOS-omban minden auto-ra van állítva:
PCIE freq: auto, 100-150
DRAM timing: auto, sok sok szokásos opció
DRAM static read: auto, enabled, disabled
Transaction booster: auto, enabled, disabled
Clock over-charging: auto, 700mV, 800mV, 900mV, 1000mV
CPU Spread Spektrum: auto, disabled
PCIE Spread Spektrum: auto, disabled
CPU Voltage: auto, ...
CPU Voltage reference: auto, 0.63x, 0.61x, 0.59x, 0.57x
CPU Voltage damper: auto, enabled, disabled
CPU PPL Voltage: auto, 1.5V, 1.6V, 1.7V, 1.8V
DRAM Voltage: auto, 1.8V-1.5V
FSB Termination Voltage: auto, 1.2V-1.5V
North Bridge Voltage: auto, 1.25V-1.70V
North Bridge Voltage reference: auto, 0.67x, 0.61x
South Bridge Voltage: auto, 1.05V, 1.2VNINCS speaker-em. MI A FÉSZKES FENE TUD MÉG KIADNI HANGOT EGY GÉPBEN ?!
-
tlac
nagyúr
-
tlac
nagyúr
-
Superman
nagyúr
A végén úgyis te döntesz, a te döntésed lesz, mit veszel és még akkor is maradnak lehetőségek: lehet, hogy jó szériát fogsz ki, lehet, hogy nem, szóval sokminden benne vana pakliban. Én Gigabyte-ot azért nem veszek, mert a biosával nem tudtam megbarátkozni. Volt 2 Giga lapom is, de valahogy számomra nem az igazi, de ízlések és pofonok különböznek.
-
Superman
nagyúr
Asus Maximus Formula, vagy Blitz a te barátod.
Egyébként én nem ítélkeznék ilyen hamar az Asus felett. Igaz, hogy manapság ontják a lapokat és inkább a mennyiségre mennek, a minőség csak PR máz, de ne feledjük, hogy hosszú időn át ők voltak a legjobbak, vagy fej-fej mellett más gyártókkal.
Hátha összekapják magukat...
-
VinoRosso
veterán
a másik lapom a p5k-e mellett ip35 pro. ez kétmagosokhoz szerintem a legjobb, de 4 mag nem megy vele jól. Leglábbis nálam nem volt olyan stabil mint az asus, és nem is ment olyan jól benne a kenyó. Kár mert amugy nagyon jó kis deszka, a p5k-e től meg már égnek áll a hajam. Tegnap betöltöttem egy mentett beállítást a biosból, erre sivárgott, hogy nem találja az audio drivert, feltettem újra, aztán visszalőttem defaultra a biost, és megint sivárgott a driver miatt
. Régen csak akkor cisnálta ezt, ha procit cseréltem, most meg ha valami nagyobb változás van a biosba akkor is azt irja ki, hogy jr hárdver konfiguréjsön hez bín cséndzsd( anyád
) lassan már ott tartok hogy felteszem képfájba a telepítőcd-t
hogy ne kelljen ki-be pakolgatni.
-
haky
senior tag
neki minden fut vírusírtó, steam , nekem meg semmi úgy is megnéztem tegnap újratettem és csak a driverek voltak fent....super pi-ben jobb az enyém,.,,de a 3d mark aggasztó..nagyon nagy a különbség.holott az enyém nagyobb frekin jár...próbáltam azt is, h visszavettem 2.88-ra de akkor még kevesebbet kaptam...ami még van az az, h neki 2db 1GB-s memóriái vannak..nekem meg 4db 1GB-s..
-
-
-
vazimódó
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Corsair Katar Elite Wireless egér eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest