- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
válasz
Geller72 #12436 üzenetére
az igaz hogy hosszútávú lap lenne de nem egy embert láttunk már szívni mind a ddr2 mind ddr3 memóval a lapba. ha ennyire fontos a majdani ddr3 akkor már 30k ért lehet itt ph-n p5k3 deluxeot kapni ami nagyságrendekkel jobb lap.....
én inkább sima p5k-t vagy a pro-t ajánlanám. -
DewiL
senior tag
válasz
Geller72 #12041 üzenetére
jó hogy mondod fogok is szólni
de szerintem jobban elfért volna vagy a lap topicjában vagy valamelyik azonnali kérdések órájában
bár igaz ami igaz így több mint 12000 hozzászólás után ez a 30+ hsz már kit érdekel aminek köze nincs a témához...
de szerintem ez a topic kizárólag a kentsfield magos procikról kellen hogy szóljon -
Samanbacsii
őstag
válasz
Geller72 #12037 üzenetére
Nekem volt ilyen lapom, 500W Zalmannal ment+ Quad.
Eladtam, 400w-os 20pin-es! táp ment rá, 7900Gt, 4x1GB Kingmax, 1 hdd + Core2 Duo.
Összerakom, meg se nyikkan. Tápra gyanakvás, csere 24pinre, semmi. Táp vissza. Félnap szétszedés, stb...
Este újra próba és elindul. A DUALBIOS volt az oka. Várni kellett volna kb. fél órát az újra bekapccsal a sikertelenségek után. Ezt mondta a "szaki"... Részleteket nem tudtam kicsikarni belőle.(Nekem csak 20km-be került.
)Úgyhogy ha nem rossz a lap ab ovo, lehet Neked is ilyesmi gond lehetett...
-
Superman
nagyúr
válasz
Geller72 #12021 üzenetére
Próbáld egy PCI-os kártyával. Ha az sem kapcsolja be a monitort, akkor én csak a lapra tudok gondolni.
Más: régebben, még a 965-ös Giga lapoknál, ha jól tévedek volt valami kapcsoló, vagy aljzat az alaplapon, amit be lehetett kapcsolni/tápot lehetett rá dugni a CPU 4-8 pines konnektoron kívül, ha extra kakaót akartál. Ezena lapon nincs? Mondom már homályos emlékeim vannak ezekről, lehet butaságot mondok, de segíteni szeretnék. -
Superman
nagyúr
válasz
Geller72 #12014 üzenetére
Mellesleg volt olyan lap, amelynél a videokártya azért nem kapcsolta be a monitort, mert a lap kevés feszt (1.8V) adott a ramoknak ésa rendszer egyáltalán nem indult. Nálam például a ramok kivétel nélkül 2.1-2.4V között mennek, de a Kingmaxok alaból, ha jól emlékszem 1.8Volton, tehát még ez sem lenne akadály.
Mi van még a gépben? A táp nem kevés?
-
Superman
nagyúr
válasz
Geller72 #12002 üzenetére
Kérdések:
-A távtartókra jól van felfogatva a lap?
-Nem ér hozzá valami hátul, a lap és a ház hátsó fala között, ami rövidzárat okozhatna és ezért a táp leáll?
-Próbáld ki egy ram modullal, ha még nem tetted.
-Előtte CMOS Clear Reset.
-A CPU ventit dugd rá egy FAN konnektorra, de ne a CPU Fan legyen az. Gyári hűtő? -
válasz
Geller72 #11883 üzenetére
ha biztosra akarsz menni akkor Crucial-t vegyél.
Ha kevés pénzed van akkor 17-18K a 2x1gb 800-as Crucial mai megfelelöen hűtve megy 1200-on, ha kicsivel több keret van akkor vehetsz ugyanilyen 1066-ost is , ez 23-24K és mennek akár 1300 felett is.
Keresd a ph-n Ősembert. -
válasz
Geller72 #11837 üzenetére
anno én ennek hatására döntöttem úgy hogy nem E6850 hanem Q6600 lesz.
-
Superman
nagyúr
válasz
Geller72 #11837 üzenetére
De mint tudod a Q6600-hoz jó hűtő kell. Az E6850-es ugyan csak kétmagos, de 1333-as alapból, míg a Q6600-as 1066-os. Ha nem a 3DMark számít, akkor végeredményben az E6850-es is jó váalsztás lehet, jó eséllyel tudsz 4GHZ-et kihozni belőle 24/7-ben, ami mindenhez elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- HP Rack és Tower szerver bazár
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest