- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
válasz
xboxgyuresz #10267 üzenetére
Igen ám, de neked E6600-at van, neki meg Quad Core, ami lényegesen több hőt termel. Én már csak tudom.
Más: tegnap 3.7GHZ-en beszart a rendszer. Mi is lehetne más az oka, mint a sz@r, fostalicska bios. Úgyis szét akartam szedni a gépet, hát nekiálltam, főként a hűtő miatt.
Képek a szerelésről:
Látható, hogy abból a habszivacsos anyagból vágtam egy kis darabot és illesztettem be a lefogatókar és a tapl közé, amivel tegnap kitámasztottam a hűtőt. Így valóban jobban megfeszülnek a karok becsavarozáskor, de sajnos pár millimétert még így is képes elmozdulni a hűtő, azt hiszem nem kell piszkálni.
Az eredmény. Idle, alapjáraton, semmi tuning a magok: 37, 42, 35, 39. Látható, hogy három mag nagyon közel van egymáshoz hőmérsékletben, csak a második nem. Most már mindegy, így marad. Két ventit felnyomtam a hűtőre, a ház hátuljára nem tettem, mert túl közel lennének egymáshoz és leragasztottam a hűtő alját és tetejét, remélem így jobban elvezetődik a hő. Meglátjuk pár nap múlva.
-
davidos
csendes tag
válasz
xboxgyuresz #10267 üzenetére
Köszi a választ! Este neki is állok a dolognak.
Igazad van a memóknak is oda kell 1 kicsit pörkölni csak nem vágom hogy mennyit bírnak ki. Valami tapasztalat ezzel kapcsolatban? -
Qru
MODERÁTOR
válasz
xboxgyuresz #10263 üzenetére
Ha kell/kihasználod a plusz két mag előnyét és meg is tudod hűteni akkor vegyél. Amúgy nem éri meg szvsz. Ha játszol: még nem túl sok játék használ ki 2-nél több magot. Viszont ha konvertálsz/tömörítesz sokat akkor sokat dob a dolgon a plusz 2 mag.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest