Hirdetés
- CES 2026: Okosgyűrűt és akciókamerát hoz Vegasba a Dreame
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
balaaa88
aktív tag
Kipróbáltam én is a német GPS-fix-es ROM-ot (is, a cseh GPS-fix-es ROM után). A leírtak szerint feltelepítve van pozíció épületen belül, ablaknál megint és normálisan tartotta is (igaz, nem volt mozgás közben tesztelve).
Kipróbáltam úgy is ezt a ROM-ot, hogy WiFi-t & mobilnetet kikapcsoltam, a telefont újraindítottam (ilyenkor az Android törli az A-GPS adatokat (igen nagy valószínűséggel)) majd MTK Engineer Mode-ban YGPS-nél klikk: full + cold + A-GPS restart történt. Ekkor mivel minden előző és megjegyzett adatot töröl a készülék, kb. 5 perc volt, mire megint lett pozíció. Természetesen utána az újabb műhold-lock és pozíciószerzés már gyorsan ment. Szóval működik ez a GPS nagyjából ahogy kell, csak Kínában valamit nagyon eltoltak benne...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest