- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
poganytamas #8738 üzenetére
Nem véleményezem a hirdetést, inkább csak sok sikert kívánok Neked az eladásához...
-
nandozo
tag
válasz
poganytamas #8709 üzenetére
Sziasztok,
Köszönöm, sikerült megoldani...
Akinek gyorsan kell kijelző és ezért hajlandó kicsivel többet fizetni akkor az ebay-en találtam egy spanyol szállítót, akitől lehet rendelni, 21 eFt, nekem kb 5 munkanap alatt megérkezett, áfa mentesen, mivel EU-ból jött (az esetek többségében a kijelzővel nem szokott ilyen probléma lenni ugyan). 1.0.14-es ROM-mal megy csak, tehát aki nem utólag akar vele szenvedni, az előtte frissítsen, nekem v5-ös SPFlash-el NEM ment, csak v3-mal!!.
-
junkpod
veterán
válasz
poganytamas #8695 üzenetére
Nekem meg azért marad. Amire használom arra kiváló.
Soundman1: kösz, már csak idő kellene, de a 24 óra keves
-
teo027
tag
válasz
poganytamas #8681 üzenetére
Ezen 4.2.2 van és v1.0.8
Van olyan ami így feltehető és frissebb (vagy akár régebbi)?
Nem hiszem, hogy megoldja a PC kapcsolatot de szeretnék mindent kipróbálni, mielőtt leírom a telefont -
teo027
tag
válasz
poganytamas #8658 üzenetére
Köszönöm, próbáltam.
Az a baj, hogy hiába telepítem fel az eszközkezelőben kézzel a Mediatek preloadert, az USB deview nem látja, az eszközkezelőben pedig ott van sárgán. -
teo027
tag
válasz
poganytamas #8633 üzenetére
Köszönöm!
-
junkpod
veterán
válasz
poganytamas #8615 üzenetére
Pedig teljesen jó a vétel, mostanában többször vágtam át Waze-val Bp közepén és teljesen jól navigalt.
-
szupermacs
veterán
válasz
poganytamas #8473 üzenetére
Az 1.0.13-as ROM-mal próbálkoztam tegnap, 2 órát vártam a flashelésre, de nem volt semmi. A piros csík a flashtoolban nem akart tovább menni. Megpróbálom majd a hétvégén is újra, remélem sikerül. Letöltöttem a ROM-ot, lecseréltem benne a preloadert amit be is tallóztam a helyére, a cache és usrdata helyére pedig a system.img fájlt. Elindítottam a Download-ot, majd a 3 gombot nyomtam a telefonon, rácsatlakoztattam, pittyegett a gép, hogy felismerte és ennyi.
Nem haladt tovább.
-
szupermacs
veterán
válasz
poganytamas #8470 üzenetére
Észrevettem, köszönöm.
Most rádugtam és éppen csinálja. Az alsó piros sáv nem nagyon mozdul (Download DA100%). Remélem sikerülni fog.
-
szupermacs
veterán
válasz
poganytamas #8467 üzenetére
,,- Én itt picit trükköztem, a cache és a userdata partícióra a system.img-et nyomtam fel, majd később leformázom recovery-ből ha már él a telefon"
Ezt a részét nem értem a leírásnak. Ezt hogyan csináljam?
-
szupermacs
veterán
válasz
poganytamas #8465 üzenetére
Gyári romot tudnál küldeni vagy linkelni nekem? Sajnos nem csináltam mentést. Akár az eredeti Concorde-os is jöhetne, ha bárkinek megvan.
-
szupermacs
veterán
válasz
poganytamas #8462 üzenetére
Köszönöm a linket. Hogyan tudom feltenni? Nincs a telefonon TWRP vagy CWM recovery, fogalmam sincs, hogy a gyárival hogyan kellene feltenni.
-
kmarci25
veterán
válasz
poganytamas #8434 üzenetére
És ki venné meg annyiért?
-
meridaharcos
senior tag
válasz
poganytamas #8407 üzenetére
Köszönöm!
-
meridaharcos
senior tag
válasz
poganytamas #8405 üzenetére
Köszi! Esetleg egy linket kaphatnék ?
Keresgélekó, de sokféle van. Egy tutira működőképes érdekelne... -
laci laci
addikt
válasz
poganytamas #8386 üzenetére
Köszi.
-
szazol1
újonc
válasz
poganytamas #8333 üzenetére
A recovery-t a bekapcsoló és a hangerő egyszerre nyomásával lehet behozni? Mert erre sem reagál semmit.
Esetleg tud valaki Pécs környékén( esetleg Szekszárd) egy szervízt, akik értenek V3 plus javításhoz? -
RVR400
veterán
válasz
poganytamas #8329 üzenetére
Ez azét fura, mert több V3-at is flasheltem komplett CC firmware-rel, más kérdés, hogy értelme nem volt, mert ugyanaz a szoftver. Még a Telenor bug is ugyanúgy jelentkezett.
-
junkpod
veterán
válasz
poganytamas #8323 üzenetére
Kíváncsi volnék mi újat tud az új verzió.
(meg arra is, hogy bitre azonos telo esetén milyen modemet kell cserelned , ez csak szakmailag...) -
RVR400
veterán
válasz
poganytamas #8306 üzenetére
Hülye kérdés, de miért életbevágó nektek a TWRP? Vagy ha mindenáron custom recoveryzni akartok, akkor miért nem próbáltok meg csináltatni egy recoveryt az MTK Droid Tools-szal? Vagy esetleg egy Carliv recovery generatorral?
-
soundman1
senior tag
válasz
poganytamas #8306 üzenetére
Köszönöm a linket, sikerült mindent visszatenni az 1.0.13-ra.
Ezek szerint én is inkább várok egy TWRP-s rootolt 1.0.14-re. -
soundman1
senior tag
válasz
poganytamas #8292 üzenetére
Ez sajnos biztos 4.4.2 és nincs root-olva, de álmodozni lehet a [link] 05.29-i bejegyzése alapján: "Once we got the latest Android L firmware for the iNew V3, we will release it on our website at the first time."
-
poganytamas
senior tag
válasz
poganytamas #8292 üzenetére
Vannak itt bizonyára Concorde 5005 NFC-sek is. Az inew preloadere nem kompatibilis, kinyírja a telót, ne süssétek rá! Ha mégis sikerülne kinyírni: [link]
-
laci laci
addikt
válasz
poganytamas #8264 üzenetére
Sajna elég sok rommal csináltam és semmi. De megnézem amit linkeltél, köszi.
-
Solymi81
aktív tag
válasz
poganytamas #8229 üzenetére
Szia!
Köszi az infót.
Én is arra gondoltam amire te, de mivel sehol se cáfolta senki se az akku teljesítményét és méretet se találni hozzá, gondoltam utánanézek.Akció keretében kaptam még egy akksit a telóhoz mikor vettem, de a másodikat nem hordom magammal
-
Solymi81
aktív tag
válasz
poganytamas #8225 üzenetére
Azért mert az névleg 2450mAh teljesítményű.
Azzal kapcsolatban sem találtam infót, hogy ez mennyire valós illetve hogy ez az akksi megegyezik-e a V3-as akksijával. -
junkpod
veterán
válasz
poganytamas #8142 üzenetére
Melyik rom?
-
PGaben
csendes tag
válasz
poganytamas #8096 üzenetére
Visszatért!!!
Köszi szépen. -
007spider007
csendes tag
válasz
poganytamas #8067 üzenetére
Nos igazad volt, a töltő tényleg szar volt. Most veszek majd egy jóféle adaptert túlfesz védelemmel meg minden. Hál isten nem hardver gond.
-
nandozo
tag
válasz
poganytamas #8016 üzenetére
Javaslat, OTG kábelre dugott vezetékes egérrel áthidalhatóak a touch-os problémák. Egy tesztet megér talán...
Illetve ha csak soft/usr data kell, backup-nak akkor Titanium backup megy egérrel biztosan.
-
monalala
aktív tag
válasz
köszi megpróbálom vele lementeni a belső sd-t
-
laci laci
addikt
válasz
Valahol itt megvan, én már végig csináltam ezt, de telorol vagyok és nem tudok linkelni.
-
junkpod
veterán
válasz
poganytamas #8007 üzenetére
Miről frissítetted ?
-
RVR400
veterán
válasz
poganytamas #7978 üzenetére
Hamarabb volt hardverem hozzá, mint szoftver.
-
RVR400
veterán
válasz
poganytamas #7890 üzenetére
Valójában a nagy ablakos tok a nem a sima V3-hoz lett gyártva.
-
laci laci
addikt
válasz
poganytamas #7888 üzenetére
-
junkpod
veterán
válasz
poganytamas #7876 üzenetére
Ennek semmi köze a telenor bugos. Meg nem is panaszkodott erre.
-
soundman1
senior tag
válasz
poganytamas #7827 üzenetére
Tesztprogramokban néhány % ide vagy oda benne szokott lenni. Még 3 éve azt mondták nekem, hogy mindenki a 3. mérést diktálja be. Általában az volt a legnagyobb érték, legyen mivel dicsekedni.
Egyébként most az első mérés után jelezte, hogy nem volt a wifi bekapcsolva, és hogy az idő frissítése át lett állítva gps-re(vagy valami ilyesmi). -
balaaa88
aktív tag
válasz
poganytamas #7827 üzenetére
Bullshit. A hiba korrigálva van. A telefonok 99,999%-a pedig a GSM hálózatról / egyéb RF hálózatról kapja az időt, azaz nem közvetlenül a GPS-től.
OK. Másképp fogalmazok. Nem állítom, hogy a hiba nem léphet fel, illetve biztosan kiküszöbölték. De én leszarok 15 mp-et. -
poganytamas
senior tag
válasz
poganytamas #7786 üzenetére
Na megnéztem magamnak, ezzel a verzióval már semmi baj nincs, nagyon korrekt.
-
Eszeanna
csendes tag
válasz
poganytamas #7765 üzenetére
Igazából nem vagy mutatvány visszaírni az IMEI számokat a formattálás után. Persze könnyebb, ha nem kell állandóan visszaírni
Mindenesetre szerintem ez a videó elég jó támpont a kezdőknek.
-
sasa311
veterán
válasz
poganytamas #7709 üzenetére
Nekem ugyan ez volt csak drasztikusabb (70%-1% esés). Visszaküldtem.
-
poganytamas
senior tag
válasz
poganytamas #7705 üzenetére
Ez pedig a kék akku: [link]
-
laci laci
addikt
válasz
poganytamas #7705 üzenetére
Egy másik fórumba már kiveséztük az akku és a töltő kapacitás problémákat.Délután linkelek onnan.
-
sasa311
veterán
válasz
poganytamas #7673 üzenetére
de, simán
-
Eszeanna
csendes tag
válasz
poganytamas #7662 üzenetére
Köszönöm szépen!
Már csak annyi lenne a kérdésem, ha fel szeretném tenni mondjuk ezt, akkor csak "download only" vagy "firmware upgrade" ?
-
laci laci
addikt
válasz
poganytamas #7592 üzenetére
Az egyik fórumtárs már ecsetelte,hogy semmi különbség nincs a zöld és a kék között.
-
sasa311
veterán
válasz
poganytamas #7578 üzenetére
Az üzemidővel nekem sem lehet gond, fizikailag 3 nap felett bírta az aksi az első töltés után (azt meg ugye nem lehet becsapni). A visszajelzéssel lehet a gond.
-
zosy76
csendes tag
válasz
poganytamas #7562 üzenetére
Szia!
Köszönöm az információt!!!
Az LG-ben, nem MTK proci van,ezért is lehetett jó az írt érték. -
Kerni62
tag
válasz
poganytamas #7524 üzenetére
Szia!
Ma megérkezett a tok. Nagyon szépen illeszkedik, jó minőség, csak ajánlani tudom. Szépen zárolja a képernyőt, és aktiválja. Bejövő hívásnál a kis ablakban a zöld és piros ikon látható és kinyitás nélkül müxik. -
zosy76
csendes tag
válasz
poganytamas #7540 üzenetére
Két akksival is megnéztem,(1850mAh,2300mAh)mindkettőre az 1000mAh-át írt.
Kipróbáltam a Feleségem telefonján is,(nem inew) ami 2300mAh-ás az akkuja,érdekes módon,
arra 2300mAh-át írt.
Akkor most,hogy van ez??? -
tiko76
aktív tag
válasz
poganytamas #7536 üzenetére
Lehet külön csak az ajzatot vagy az egész panelt kell?
-
Kerni62
tag
válasz
Szia!
Három hete rendeltem a 1949.deal oldalon feketében, talán a héten már megkapom. Ott csak 7.99 USD.
A gyári tokom ami ragasztós verzió, az érintetlenül eladó. Nekem Vonino JAX QS van, de tök egyforma.A V3 c--ben nincs NFC!!!
-
neprom
csendes tag
válasz
Nem tudsz hívást fogadni vele
-
poganytamas
senior tag
válasz
poganytamas #7509 üzenetére
Sajnos nem megy, csak az USA-ban, és csak megadott telefonokkal. Milyen ismerős...
-
nandozo
tag
válasz
poganytamas #7492 üzenetére
Szia,
Igaz, hogy aktív képernyő kell hozzá; de ki-"lock"-olt nem feltétlenül (mivel én is aktívan használom emiatt ezt megváltoztattam xposed-del).
Való igaz, hogy moziban székek között sétálva nem fogják "lenyúlni", ehhez kell a test-test kapcsolat
, ahogy voltak régen a tárca, stb elvevős esetek nem látom kivitelezhetetlennek sajnos - azután hogy megfigyelték azt, hogy telóval fizetsz.
-
Kerni62
tag
válasz
poganytamas #7483 üzenetére
Szia!
Beszéltem A Telekommal, és csak a náluk vásárolt NFC képes telefonnal vehetem igénybe a MobilTárca szolgáltatást. Az nem számit, hogy az előfizetésem náluk van ill., hogy amit tőlük vettem 18 hónapja az nem tud NFC-t. Ez vicc. Most írok nekik panaszlevelet, és megszüntetetm az összes létező mobil és otthoni előfizetést ami a Telekomhoz köt. Ha ők adnának ingyé telefont akkor azt mondom OK, de amig én pénzt adok érte, addig hagy döntsem el, hogy hol veszek és milyet. A szolgáltatás pedig banki és egyéb kártyákhoz kell, nem pedig a Telekomhoz. állati zabos vagyok. Néztem a UPC ajánlatát, kevesebb pénzért többet kinálnak úgyis. Huuuu.... -
Kerni62
tag
válasz
poganytamas #7483 üzenetére
Köszönöm a tippet, írok Nekik. A Telekomnál pl. semmit sem tudtak mondani, nem értik, annyira új még nekik is.
-
junkpod
veterán
válasz
poganytamas #7470 üzenetére
Szvsz a firmware nem tartalmazza a kernelt, a baseband fájl pedig a RIL segitsegevel android és a kernel között tartja a kapcsolatot.
Tehát, hogy egy badeband jól működjön ahhoz megfelelő RIL (firmware tartalmazza) és megfelelő kernel (boot.img) kell. Azaz teljes rom telepített javaslok firmware upgrade helyett. -
junkpod
veterán
válasz
poganytamas #7457 üzenetére
szvsz a Concordosok gányoltak benne valamit amikor még gond volt a 3G-vel telenor alatt és azt hitték a baseband a rossz, akkoriban irogatták is a fórumokon, hogy rettentő egyedi újdonságot találtak fel. Aztán közben rájöttünk, hogy "csak" az a gond, hogy a ROM-okból felíródika az NVRAM data mappája is, ami hibás adatokkal van tele, ezt alaphelyzetbe hozva megszűnt a 3G hiba. Azaz nincs szükség Concord foltozásra. Javaslom neked, ha előzőleg Concorde rom-od volt fent akkor az INew rom felrakása után érdemes lehet az NVRAM data mappa törlést elvégezni, szerintem ezzel az eredeti 1.0.13-as romban lévő BB is jól fog működni.
(örülök, hogy végre a Concorde telósok is kezdenek felébredni és a sok elementáris butaság helyett ami ott a fórumokon megy feltolják az INew romokat, és prohardvert olvasnak, jobban járnak
-
laci laci
addikt
válasz
poganytamas #7431 üzenetére
Szerintem máshogy van számozva a két készülék.Nálunk a 1.0.1 az még majdnem a legelső 4.2.2 rom.
-
junkpod
veterán
válasz
poganytamas #7401 üzenetére
Soha nem volt több mint 5 perc akár teljes rom upgrade sem.
Concorde: legujabb 13 kitkat rom van fent?
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
poganytamas #7416 üzenetére
Köszi.
Laci laci kolléga tudsz segíteni? Melyik nvramot rakjam fel? -
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
poganytamas #7416 üzenetére
Szia!
Látom te eléggé értesz a készülékhez, azokra amiket én írtam, van valami tipped hogy mi lehet a baj? -
industrial
tag
válasz
poganytamas #7410 üzenetére
Egyébként érdekes hogy mind2 inkompatibilis romot jelez...mert a saját mtk toolsal lementett backup sem müködik
-
industrial
tag
válasz
poganytamas #7408 üzenetére
Igen biztonságosabb de már probáltam és ebben dobja a dram fail-t. Talán ezt hívják hard bricknek?
-
industrial
tag
válasz
poganytamas #7401 üzenetére
Amit a youtubon vagy az xda-n találtam módszereket meg probáltam de nem müködtek de ha télleg van még valami akkor az érdekel
..folyamatosam dram fail.
Végig leföldelve kell tartani :A? És ha a tp nincs jelölve? -
laci laci
addikt
válasz
poganytamas #7402 üzenetére
Gondolom kk.rom.Mi egy másik portolt rommal javítottuk. Ha kell link, szólj.
Industrial:Azért nem akarom/akartam nyilvánossá tenni, mert elèg kockázatos(mivel nincs a testpoint másik lába feliratozva (lcolo) ) es nem akartam másnak dobos telot képezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest