Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri Geri
csendes tag
válasz
Simon Tamás1
üzenetére
Szia!
Én ebayon vettem 12ezerert free shippingeset. Azonban vannak kisebb eltérések ami okozhatja hogy nem megy csere után az érintőpanel vagy a kijelzö csak villog csikoz. Ezeket romcserével lehet orvosolni. Nekem is csak az érintő tört szét de vettem inkább kijelzővel egyben mert necces leszedni a régit úgy a kijelzőről hogy az ne sérüljön meg visszaragasztani is valami uv gyanta szerű anyaggal kell. A youtubeon találsz pár videót a cseréről. Az új kilyelzőhöz nincs ragasztó. De a kétoldalú ragasztókat én nem ajánlanám mert a gyári is elenged egy idő után. Én Loctite 5910 pasztával tettem be amikor felvált az stabilan meg is fogta alig tudtam kiszedni most fene se gondolta, hogy ki kell ezt még cserélnem :-( . A csere nem nehéz sztem de ha még nem foglalkoztál ilyesmivel inkább bízd olyanra akinek van kis tapasztalata. Ja és kell egy nagyon kicsi torx csavarhúzó is hozzá a kis csillagon kívül. Lényeg, hogy nekem jó lett :-)
Sok sikert a javításhoz! -
Beri Geri
csendes tag
Üdv. az uraknak!
Hihetetlen dolog történt szegény telómmal... ma kiesett a zsebemből köves helyre és olyan szerencsétlenül érte egy kis kő sarka, hogy a képernyő felső szélén volt kb szűk 2 mm amit épp nem takart a védő fólia de még annak is pontosan a fólia szélére esett és természetesen el is tört. :-( Egyszer már jártam így de akkor csak egy kis pötty keletkezett a fólián és felvált körülötte kb. 3 mm-es körben. Kicseréltem és kész.De most sajna nem adta ki a fólia. Ebayon ha esetleg valakit érdekel 12000.-Ft ért találtam kijelzőt. Csak még az lesz érdekes, hogy fogom a régit kivágni a keretből mert azt már én ragasztottam be speckó ragasztóval. :-)
Mindenesetre annyira szeretem ezt a telót, hogy megpróbálom megmenteni mindenképp. Már nézegettem alternatívákat de 100000 felett lennének amire esetleg lecserélném de annyival többet nekem nem érnének.
További szép napot az enyémtől legalábbis jóval szebbet kivánok az uraknak! -
Beri Geri
csendes tag
Szia!
Én nem látom, h ragasztó lenne a közelség érzékelő előtt de ha oszenyomom kézzel akkor mint ha éppen működne de nem hiszem h vmi kontakt hiba. Amugy hogy távolítottad el előle a régi ragasztót? A pillanatragasztó merev és rugalmatlan én azzal nem kockáztatnék... láttam már autókon pár elrepedt szélvédőt amire a gazdi a lepottyant ragasztott tükröt pillanatragasztóval ragasztotta vissza. -
Beri Geri
csendes tag
Üdv.! Felvált kijelző visszaragasztására volt valami okosság? Vagy csak szétszedéssel és új kétoldalú ragasztóval javítható? Valakinek volt már olyan tapasztalata, hogy felvált kijelzőszél miatt meghülyült a közelség érzékelő infraegysége? Pl. hívás után elveszem a fülemtől a telót és sötét marad a képernyő. párszor azt tapasztaltam, hogy ha az érzékelőnél viszanyomom a kijelzőt akkor észheztér és beadja a hívás vége képet is. Olyan is volt többször, hogy én hívtam rányomtam a hívás gombra és elsötétült a kijelző azonban a hívás működött tudtam beszélni is rendesen. Párszor azonban mostanában olyat is csinált a teló, hogy híváskor sötét maradt a kijelző. Most hardresetet adtam neki azóta ezt nem csinálta mármint, hogy híváskor sötét maradt a kijelző.
-
Beri Geri
csendes tag
Udv!
Szal akkor 64Gb os memkari felejtos?
Mar rendeltem 32est akkor enyi lesz... -
Beri Geri
csendes tag
Üdv.!
64 GB-os memkarival használja valaki a telót? Megy rendesen? -
Beri Geri
csendes tag
Udv!
Na tegnap este megrootoltam a Samsung tabletemet... volt 1-2kinai uzenet azota, egyik egy automatikus progifrissites utan... ranyomtam a jobb gombra talalomra azota semmi ilyesmi nem tortent :-)
A telot viszont nem sikerul mert nem tudom az USB-t debug modba kapcsolni :-( nem talalom a fejlesztoi modot... azt hol keressem? -
Beri Geri
csendes tag
A potakkum mar uton van de ez a merules kisse bosszant engem is meg nem is nagyon szeretnem soxor lepattintgatni a hatuljat a telonak bar mrglepoen minoseginek tunik a muanyag :-)
Lattam vmi videot meg a forum eleje fele volt belinkelve de az hulyeseg volt... azota van vmi hasznalhato okossag? Linkelni esetleg tudnad ezt s THL felet? -
Beri Geri
csendes tag
válasz
diego65
üzenetére
Gondolkodtam rajta de az maceras azert egy kicsit mondjuk ha epp zsebben kellene hordani. :-)
Kocsiban meg van szivgyujtos USB tolto, epuletben meg konnektor. Turazni meg ritkan jarok sajna. Nezegettem parat mostanaban vannak mar jo aron. A Nokiamhoz is volt 1 tsrcsi akku a leveltarcamban biztos ami biztos :-) . -
Beri Geri
csendes tag
válasz
balaaa88
üzenetére
Üdv.!
Na gyorsan átfutottam a témát de nem jött le biztosra pl. az, hogy a rootolás az komplett oprendszer cser lenne-e vagy valamit kinyit az eredeti szoftban? Nokia 5800-ámon cseréltem pár szoftot anno de annál teljes rendszer csere volt és mindent újra kellett tenni utána amit nem lehetett bizt mentésből... ez is olyan?
Idáig teljesen elégedett vok a gyári rendszerel csak egy program van ami nem akar elindulni igy. Esetleg valaki akinek rootolt telója van kipróbálhatná nekem... SDR touch progit szeretném futatni az RTL2832U driverrel. Esetleg van itt olyan aki ismeri? -
Beri Geri
csendes tag
Udv nektek!
Sajna nem naon van idom googlezni esetleg itt a forumban vagy valahol lenne egy leiras, hogyan tudom rootolni a telom biztonsagosan?
Android 4.2.2
alapsav ver: MOLY.WR8.W1315.MD.WG.MP.V11.P5,2013/11/01 17:46
Kernel ver.: 3.4.5
Build szam: cxq_v3_inew_v1.1.1
Linket kernek forum hsz hez vagy vmi jo webhelyhez ha vki tudna gyorsba.
Elore is koszonom! -
Beri Geri
csendes tag
Úgydöntöttem be kell szereznem 1 tarcsiakksit :-)
Valaki tud esetleg jó beszerzési forrást? -
Beri Geri
csendes tag
Na még egy kérdés: ha egy progi azt az üzit küldi, hogy "Device Chooser", és van egy gomb, hogy Use root access" de ha erre rányomok csak próbálkozik de nem történik semmi csak a folyamatjelző pörög :-( lehet, hogy ez csak rootolt telón menne?
-
Beri Geri
csendes tag
Üdv. Nektek!
Itt új vagyok még de pár napja megkaptam ezt a telefont és kezdem tesztelgetni. Idáig az egyik észrevételem volt, hogy a HD videokkal kis szaggatás látható a youtuberól wifin keresztül. Böngészőn és alkalmazáson keresztül egyaránt. A fórumot az 1250es hsz-ig olvastam amig nem jött meg a teló de erről addig nem olvastam. Továbbá azt is furcsállom, hogy a bootolás több mint fél percig tart. Ezt azért írom, mert vettem egy Jiake JK-12-est csak az sajna hibás volt és most küldik a cserét vissza de már mielőtt megkaptam volna megtetszett jobban dizájnra meg tudásra is az iNew V3 és úgy voltam vele, h azt el is adom ahogy megjön és marad az iNew... szóval a Jiake kevesebb mint 10 másodperc alatt bebootolt.Ja és a Jiakén a youtube HD videók mentek rendesen. Jó nem ezen akarok HD filmeket nézni amúgy :-) . Igaz antutuban alul maradt kicsivel.... A fényképek minősége elmegy de a Nokia 5800ásom sztem a szerény 3,2 Mpével szebb képeket csinál valamint az autofókusz sem mindig jól működik sztem. esetleg van arra lehetőség, hogy a fókuszt manuálisan vezéreljem? esetleg valami külön fényképező progi? Akkuidő hoszabbításról esetleg másfajta kompatibilis akkuról van-e már esetleg infó? GPS sztem nagyon jó benne igaz csak a GPS teszttel néztem de szabad ég alatt kapcsoltam be elősször és kb 20 mp alatt megtalált vagy 10 műholdat és a pontos pozíciót is hálózati kapcsolat nélkül. Hirtelen ennyi aztán még folytatom az olvasgatást az 1251 hsz.tól.
Esetleges reakciókat írásomra előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Spiegen Rugged Armor Pro tok PS Portal-hoz
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest