Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wrx555
csendes tag
Áhoj!
Ha érdekel esetleg egy iNew V3 "kiesett" kijelzővel, akkor jelezze....
Elvált a kijelző a toktól 1-2 mm-t eláll, ezáltal becsíkozódik...

Működő képes s telefon, teljesen karcmentes, fóliázott...-
15.000 Ft-ért árulom, csere nem érdekel.

-
wrx555
csendes tag
Sziasztok!
Küldtetek már vissza gariba Kínába telefont? Létezik, hogy 6900 Ft a posta nyomkövetési számmal???

elkeserítő, ha igaz...Köszi
-
wrx555
csendes tag
Szia!
Köszi, nagy cégtől rendeltem az alin, csak nem tudtam, hogy működik a visszaküldés, mennyi kerül a posta költség...stb...Van ismerős Samsung szervízbe és ezért adtam oda neki, erre nem is gondoltam...
Szóval elb@sztam magyarul... Ha valakinek kell esetleg kijelzője, akkor szerintem eladom, mást ezek szerint már mást nem tudok.... -
wrx555
csendes tag
Sziasztok!
Kéréssel fordulnék Hozzátok!
Márciusban rendeltem egy Inew V3-t, imádtam...két dolog kivételével...óra beállítás nem működött rajta és ha reggel levettem a töltőről, akkor 10 perc alatt lemerült kb. 85%-ra 
A héten leejtettem...pont telibe hasra esett...nem tudtam utána bekapcsolni. Kiszedtem az akksit és aSIM-et megigazítottam újra megpróbálta, és zöld sárga függőleges csíkok jelentek meg
Később még 1 x sikerült bekapcsolnom, akkor az Inew logó megjelent és elkezdett fura hangon (bekapcsolási hang) nyikorogva zenélni, mint amikor merül le az elem...és azóta semmi...Telefon szervizes szétszedte, megnézte, semmit nem látott rajta hibát, repedést vagy bármit.. akksi be lett mérve és rendben van. Szerintetek kuka, vagy esetleg van reményem? Előre is köszönöm segítségeteket. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Márciusban rendeltem egy Inew V3-t, imádtam...két dolog kivételével...óra beállítás nem működött rajta és ha reggel levettem a töltőről, akkor 10 perc alatt lemerült kb. 85%-ra