Hirdetés
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Magisk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balazska15
senior tag
válasz
adamzflash
üzenetére
Úú, ez nagyon jó ajánlat, biztos ugrani fognak rá

-
Balazska15
senior tag
Ha nem a gyárit akkor milyen lockscreen-t használtok? Semmi szükségem erre a köríves feloldó körre, szeretnék valami esztétikusabbat, egyszerűbbet.
-
Balazska15
senior tag
válasz
laci laci
üzenetére
Igen, sajnos alig kivehető a képen, és elmagyarázni is nehezen tudom, az oldalán futó műanyag ami kipattant, kitört a helyérő, így 1-2mm-re eláll a telefon többi részétől, valamint az alsó sarkánál ez a puhább műanyag, gumis rész is sérült egy kicsit, ezen kívül még a hangerő gombok felett, szintén ezen a műanyagdarabon lepattant a festék, amit ugyan fekete filccel javítottam, így legalább nem olyan szemet szúró. Tudom, hogy semmiségnek hangzik, de lévén, hogy új telefonról van szó és sosem történt még velem ilyen így eléggé zavar a dolog.
-
Balazska15
senior tag
Sziasztok! Nincs 24órája, hogy nálam van a készülék, de sikerült padlóra küldeni.. Kutyasétáltatás közben az eb észrevett egy macskát, én erre nem számítottam. Mit lehetne ezzel tenni? Valami kétoldalú ragasztó? Külön keretet nem találtam hozzá neten, csak én lennék béna? Bevittem egy GSM boltba, azt mondta a srác, hogy megragasztja 3-4-5ezer forintért.. kicsit sokallom, ha létezik külön keret akkor ennyiből kb meg is veszem, gondolom.
-
Balazska15
senior tag
Ha már volt róla szó, akkor bocsi.
Tudtok valami alkalmazást/xposed modult vagy bármit ami a flip tok ablakában jelzi ha értesítésem van? Elég rossz, hogy eltakarja a led-et és a gombokat is a tok, így nem látom, ha történt valami. Esetleg egy normálisan működő vaku villogtató programmal is beérném, ha nincs más! Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Gyúrósok ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Pánik a memóriapiacon
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest