- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci laci
addikt
válasz
---Lasali--- #7608 üzenetére
Nem vagyok egy felhánytorgató személy,DE elsőnek nagy hangsúllyal és hangnemmel robbantál be ide,utána mikor segítettek(többek között én is)eltűntél.Nem a magam nevében,de azért jó eset volna egy kösz mindenkinek.Én is voltam kezdő fórumozó itt,de mindig megköszöntem...
-
tiko76
aktív tag
válasz
---Lasali--- #7608 üzenetére
Alaplapja jó?
-
laci laci
addikt
válasz
---Lasali--- #7417 üzenetére
Ha egy kicsit visszaolvasol, még én is próbáltam segíteni, de sem egy válasz, sem egy, hogy kösz vagy valami.
-
poganytamas
senior tag
válasz
---Lasali--- #7417 üzenetére
A kiejlző gondhoz nem tudok hozzászólni, a töltés hiba meg:
- rossz preloader került rá
vagy kiszakadt a micro usb csatlakozó
szerintem...Driverek telepítéséről csináltam egész jó videókat, nézz szét a youtube csatornámon
-
RVR400
veterán
válasz
---Lasali--- #7379 üzenetére
Ez pont olyannak tűnik, mint anno zolipapa telefonja volt. Egy flashelést próbálj meg az 1.0.13-ra, de túl sok jövőt nem remélnék annak a telónak már.
-
laci laci
addikt
válasz
---Lasali--- #7366 üzenetére
A drivereket már felraktad?
-
nandozo
tag
válasz
---Lasali--- #7355 üzenetére
Szia,
"Akku full lemerül"-t problémára én külső töltő használatát tudom javasolni.
Telefonon "belül" nem biztos, hogy érsz el eredményt. -
laci laci
addikt
válasz
---Lasali--- #7360 üzenetére
Merre laksz?Én adok neked...
-
junkpod
veterán
válasz
Nem tudsz szerezni másik akkut ami tuti hibátlan?
-
laci laci
addikt
válasz
-
junkpod
veterán
válasz
---Lasali--- #7352 üzenetére
Milyen Windows van a gépeden?
Akksi gondra szerintem dugd toltore hosszabb időre, talán csak tulmerult , olyankor ahhoz is idő kell, hogy elkezdjen tölteni. -
junkpod
veterán
válasz
---Lasali--- #7343 üzenetére
Ha ellene vagy a kinaiaknak akkor ne is fogj bele. Miért kellene egy gyors 4 magos telonak 200ezerbe kerülnie? Hidd el a kínai jobb telok simán hozzák a 3-4x annyiba kerülő bolti telok képességeit. Ha csak az első hszt-t elolvasta volna a kínai dualsim topikban akkor tudta volna, hogy itthoni web élősködőktől nem veszünk semmit.
Könnyen lehet hogy semmi baja a telonak csak romot kell ujrahivas. -
laci laci
addikt
válasz
---Lasali--- #7347 üzenetére
Akkor azt csináld,hogy akku ki,eszközkezelőnél figyeld milyenek érzékeli a pc és dugd rá a telot és közben folyamatosan nyomd a hangerő fel gombot utána engedd el.Mit ír ki?
-
laci laci
addikt
válasz
---Lasali--- #7345 üzenetére
Akkor ájjunk meg egy szóra,miellőtt eldurvulna a helyzet.Mit csinál a a pc mikor a telot rádugod?Az inew v3 telo nem clone,csak távol keleti...
-
Laza...
addikt
válasz
---Lasali--- #7343 üzenetére
a klónok szarok, ez nem új.
De a ZTE ami nekem is van (így is meg úgy is), junius óta 0 hibás példány. Mind újonnan 0, mind használat közben. Ezt elég nehéz lepipálni
És nem 60k
-
laci laci
addikt
válasz
---Lasali--- #7338 üzenetére
Üdv.Elég durva és minimálisan lekezelő vélemény(de érzem csak felindulásból van írva).A 60 ezres vételárnál pedig előzetes közvélemény kutatást tartott a vevő. Szerintem(kb.100 telo bontás)elég jól szerelhető,ígaz nem logikus.A hangerő és a bekapcs gomb az is bontható forrasztás nélkül.A véleményem a hibáról:-Elsőnek gépre kellene dugni mit csinál és mit nem.Utána csinálni egy frissítést,vagy valami további szoftveres munkára.
-
Laza...
addikt
válasz
---Lasali--- #7338 üzenetére
RVR400-at kérdezd, de nem biztos hogy Ő is ezen a véleményen lesz. Ja, meg laci lacit
Valóban nem a legjobb telefon, de azért elég jól el lehet vele lenni. Nade 60 ezerért elég madárnak kell lenni ám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videó stream letöltése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fali konzol lapos tévékhez
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- BestBuy topik
- Horgász topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest