- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
neprom
csendes tag
válasz
alexadner034 #7174 üzenetére
http://www.needrom.com/download/inew-v3-c-lewa/
ez leírás szerint, V3c
-
neprom
csendes tag
válasz
alexadner034 #7172 üzenetére
akku kivesz, hangerő le+hangerő fel ... download megnyom flashtool-ban és rádugod usb-n
hátha..
-
laci laci
addikt
válasz
alexadner034 #7170 üzenetére
Hiàba fikàzod a telo(főkèpp a fórumjàban), szerintem nagyon is jó. Ha meg nem sikerül arról nem a telo tehet. Egyben, de nem utolsósorban ha valaki ír neked privàtot(pàr napja), hogy segít, legalább méltasd egy vàlaszra.
-
Secretknight
aktív tag
válasz
alexadner034 #7168 üzenetére
szerintem nem megfelelő rom-ot raktál rá.Ha lementetted a gyárit ,azt rakd vissza rá. A V3c rom-ja az eltérő hw miatt nem azonos a V3-éval.
-
Secretknight
aktív tag
válasz
alexadner034 #7166 üzenetére
hát,ez esetben nem kínai buher...valóban sony kamera van benne.Sok képet csináltam vele és valóban hihetetlenül szépeket készít.
-
Secretknight
aktív tag
válasz
alexadner034 #7161 üzenetére
szia,
a tiéd talán a V3c típus lehet...:http://en.efox-shop.com/inew-v3c-mtk6582-13ghz-quad-core-50-zoll-ips-ogs-hd-bildschirm-android-44-3g-smartphone-g-297302
-
RVR400
veterán
válasz
alexadner034 #7159 üzenetére
Vagy valakinek a Samsung Galaxy S3 szintű képek sem megfelelőek, ha nem egy Samsung feliratú telefonnal készülnek, sajnos ilyet is láttam már. Az egyik kolléganő fikázta, hogy az S3-a sokkal jobb képet csinál, mert ez kínai, tehát gagyi. Aztán megcsináltunk pár ugyanolyan képet, hogy hasonlítsa össze. A sokkal jobb kép fogalma onnantól átváltozott arra, hogy de az övén sokkal szebbek a színek, amik ugyen nem szebbek, hanem természetellenesek, de az nem a kamera miatt van, hanem a kijelző miatt.
Visszatérve: ha Neked a V3 képe sem jó, akkor mi az elfogadható képminőség egy telefontól?
-
junkpod
veterán
válasz
alexadner034 #7157 üzenetére
Akkor a tiéd egy fake Inew volt. Soha senkiben nem volt 5mp kamera...
-
monalala
aktív tag
válasz
alexadner034 #7148 üzenetére
Ennyire nem vágom a kérdést, én csak egyszerű felhasználó vagyok. A guruk-tól kérj segítséget,pl. Cappa72 vagy keeperv85 vágják jobban, itt a topikban is vannak hozzáértőbbek, biztos segítenek rajtad és a telódon.
-
monalala
aktív tag
válasz
alexadner034 #7142 üzenetére
Én akksi nélkül csináltam és jó lett.
A leírás ezt írja, azért csináltam úgy. -
junkpod
veterán
válasz
alexadner034 #7140 üzenetére
DA DL bekapcsoltad ? Aksit nem kell kivenni. Fw upgrade format nélkül ? Wilsey 13-as ugye?
-
monalala
aktív tag
válasz
alexadner034 #7138 üzenetére
Nem értem, scatter fájlt beilleszted, aztán download, telo rádug akksi nélkül, azután zöld karika és nem indul. Én igy csináltam és jó lett.
-
monalala
aktív tag
válasz
alexadner034 #7129 üzenetére
A rom leírásában én nem láttam rom manager alkalmazás használatát. Flashtools lesz a nyerő.
-
junkpod
veterán
válasz
alexadner034 #7132 üzenetére
Más driver kell DThez mint SP flashez.
-
laci laci
addikt
válasz
A pc-re telepísd a moborobo alkalmazàst segít illeszteni.
-
junkpod
veterán
válasz
Szvsz rom manager és tsai felejtős. Flasheld a szokásos módon.
-
monalala
aktív tag
válasz
alexadner034 #7126 üzenetére
Ez teljesen jó.
-
T-János
csendes tag
válasz
alexadner034 #6192 üzenetére
A prepare blocks a Flash Tool-ba való fájlokat csinálja meg, a !Files_to_FlashTool mappába.
1. Flash Tool elött a telefont kikapcsolod, usb kábelt kihúzod.
2. A Flash Tool-ba a amikor rákattintasz a Firmware -> Update gombra, szürkék lesznek az elérési utak.
3. A telefon hangerő fel gombját nyomva tartod, majd az usb kábelt bedugod.
4. Ha még nem volt telepítve a flash driver (az is a gyűjtemény része) fel kel telepíteni.
5. Az eszközkezelőben megtalálod, sárga felkiáltójeles lesz. Ha kész a flash driver telepítése, jöhet a 6. pont.
6. Usb kábelt kihúzod, majd a telefon hangerő fel gombját nyomva tartod, majd az usb kábelt bedugod.
7. Ha elindul a flash-elés akkor elengedheted a hangerő gombot!Ugyan ez vonatkozik a Flash Tool Download-ra is.
-
janek69
senior tag
válasz
alexadner034 #6185 üzenetére
Igen,gyári, a WCDMA 900/2100 készülékekkel ezt adják,de megy a 850/2100-asokon is és nincs tlenor hiba.
[link] -
janek69
senior tag
válasz
alexadner034 #6179 üzenetére
Ha ilyen régi ROM-ot akarsz használni,akkor inkább cseréld re a 900-as 1.0.6-osra és az alapból megy a telenorral.
-
janek69
senior tag
válasz
alexadner034 #6177 üzenetére
SIM cserével biztosan nem fog menni. Írd le pontosan hogyan csináltad,milyen ROM van fent ... Biztosan sikerült kitörölni a mappát minden tartalommal együtt?
-
RVR400
veterán
válasz
alexadner034 #6167 üzenetére
Megoldás itt.
(#6168) Beri Geri: Ha már pótakksiban gondolkozol, akkor érdemes számításba venni a THL-féle akkumoddos megoldást is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest