Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandoszka
csendes tag
Sziasztok!
Nekem van egy inew v3 telóm, nem tudom mi a baja, egyszercsak elsötétült a képernyő
és kb ennyi. van hozzá plusz akksi is .
Ha valakit érdekel,hívjon.
06204142790 -
Bandoszka
csendes tag
Igen, egészen kivilágosodik, világos szürke lesz. Gépre rádugtam, de semmi, bár a pc érzékeli, de csak
bd-rom ként látszik, és nem tudom megnyitni.
Hogy gondoltad felnyitni?
Ha hangot adok rá, vagy veszem le, az biztos működik, mert a végén rezeg.
Próbáltam pc suite féle progival, semmi. -
Bandoszka
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni!
Ma délelőtt a mínusz fokokban sétálgattam a zsebemben a telefonommal, amikor jött egy hívás, beszéltünk, visszaraktam a telefont a zsebembe, majd kb:egy óra múlva elővettem, és nem volt se kép, se hang.Csak a gombok villantak fel, illetve picit világosabb háttér. Gondoltam fázik a drágám, hazajöttem szétszedtem, és szobahőmérsékleten vártam egy ideig, összeraktam, próbáltam bekapcsolni, a hang be is jött a kezdőkép pedig csak közép szürke háttér. Teljesen gyári a tel, kb:2 éves.Rádugtam már a pc-re is , de semmi. Akku nélkül se látja.Akkut is cseréltem, kivettem az sd kártyát, sim kártyát, de semmi. Nincs a kijelzőn semmi.
Ez most akkor kuka, vagy lehet valamit tenni?
Kérem aki tud, segítsen.
Nagyon szeretem a kis telómat, nem szívesen dobnám ki!
Köszönöm. -
Bandoszka
csendes tag
RVR400 laci laci
Köszönöm, csak nem én vagyok ennyire suta! -
Bandoszka
csendes tag
Sziasztok!
Nem olyan régen vettem én is egy ilyen gyönyörűséget.Eddig egy x8ast használtam, azt se régóta.Elkezdtem az elejéről olvasni a hszeket, de 900 után nem bírtam tovább, mert nem találtam a kérdésemre választ.
Az a gondom, hogy elkezdek smst írni, és néhány ékezetes szó után már a második smst írja, pedig nincs is annyi karakter még.Az előző telóimon megtaláltam a teljes karakter támogatás tiltása opciót, de ezen egyszerűen nem találok ilyen beállítási lehetőséget.
Én vagyok csak ilyen béna, vagy nincs sms beállítási lehetőség?
Köszi ha tud valaki segíteni.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- IPhone 17 Pro max 256GB gyári független bontatlan 1 év Apple jótállás
- IPhone 14Plus gyári független akku 90% ajándék + tokok!
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest