Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
válasz
laci laci
üzenetére
Ezzel a módszerrel nem lehet az nt35512 lcd drivert betenni az old drivert nem tartalmazó KitKat-be:
https://www.google.hu/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=-L7vU4u2No7S4QTh0oHgAw&url=http://m.youtube.com/watch%3Fv%3DDjJwQEU_Ev4&cd=6&ved=0CDQQtwIwBQ&usg=AFQjCNE2zlYZOR2vIsjrmBkl_mHUosIt3Q ? -
raulicio
senior tag
válasz
laci laci
üzenetére
nem tudom, de szerintem eddig sem az volt a gond, hogy nem voltak hozzáférhetőek a driverek, hanem az, hogy nem lehet csak úgy bemásolni a romba őket, úgyhogy ez olyan mintha adtunk volna a szarnak egy pofont.
Amúgy a napokban pont azon gondolkoztam én is, hogy bármennyire is szerettem a v3-at, de legközelebb inew telefont már csak elvből sem veszek. Nem elég, hogy szemétség, de egyszerűen racionális magyarázatot sem találok arra, hogy miért hagyták ki a régebbi lcd drivereket.
Minden esetre miután elbarmoltam az nv ramomat és elkezdte néha ok eldobálni a hálózatokat, kezdek gondolkodni rajta, hogy mi legyen a következő teló, bár ahogy állok, szerintem csak télen lesz ebből valami új.
-
janek69
senior tag
válasz
laci laci
üzenetére
Az a baj,hogy mindamellett,hogy az LCD-k nem egyformák,még a rájuk rakott touch panelek sem ugyanazok,így történhetett az meg,hogy nekem az LCD driver tökéletesen megy van kijelzés,csak az érintést nem érzi,mert nem jó a touch panel drivere. A gyár részéről meg semmi arra utaló dolgot nem látok,hogy érdekelné őket az,hogy vannak régebbi vevői is. Ilyenkor indul az be,hogy a következő telefonom tuti nem iNew lesz,pedig ezt nagyon szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest