Új hozzászólás Aktív témák

• Beri Geri

csendes tag

Üdv. Nektek!
    Itt új vagyok még de pár napja megkaptam ezt a telefont és kezdem tesztelgetni. Idáig az egyik észrevételem volt, hogy a HD videokkal kis szaggatás látható a youtuberól wifin keresztül. Böngészőn és alkalmazáson keresztül egyaránt. A fórumot az 1250es hsz-ig olvastam amig nem jött meg a teló de erről addig nem olvastam. Továbbá azt is furcsállom, hogy a bootolás több mint fél percig tart. Ezt azért írom, mert vettem egy Jiake JK-12-est csak az sajna hibás volt és most küldik a cserét vissza de már mielőtt megkaptam volna megtetszett jobban dizájnra meg tudásra is az iNew V3 és úgy voltam vele, h azt el is adom ahogy megjön és marad az iNew... szóval a Jiake kevesebb mint 10 másodperc alatt bebootolt.Ja és a Jiakén a youtube HD videók mentek rendesen. Jó nem ezen akarok HD filmeket nézni amúgy :-) . Igaz antutuban alul maradt kicsivel.... A fényképek minősége elmegy de a Nokia 5800ásom sztem a szerény 3,2 Mpével szebb képeket csinál valamint az autofókusz sem mindig jól működik sztem. esetleg van arra lehetőség, hogy a fókuszt manuálisan vezéreljem? esetleg valami külön fényképező progi? Akkuidő hoszabbításról esetleg másfajta kompatibilis akkuról van-e már esetleg infó? GPS sztem nagyon jó benne igaz csak a GPS teszttel néztem de szabad ég alatt kapcsoltam be elősször és kb 20 mp alatt megtalált vagy 10 műholdat és a pontos pozíciót is hálózati kapcsolat nélkül. Hirtelen ennyi aztán még folytatom az olvasgatást az 1251 hsz.tól.
    Esetleges reakciókat írásomra előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák