- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmedly
senior tag
Üdv a szakértőknek!
Van egy kérdésem amire a tisztelt IGO nem válaszolt eddig.
Voltam oly elvetemült hogy megvettem egy európa liszenszet androidra. Akkor megkérdeztem őket hogy ha telefont cserélek megmarad-e a megvett csomag. Aszonták igen, a google fiókomhoz tartozik, tudom majd használni az új telóval is. Eljött a nagy nap, telefon csere. Aztán ha vissza akarom állítani a megvett tartalmat az új telóra egy kis gondolkodás után ezt a hibaüzenetet kapom: Nem várt hiba (108).
Írtam a kedves IGOnak is, de persze nem érnek rá válaszolni. Találkozott már valaki ezzel a problémával? -
Gabee8
csendes tag
Sziasztok! Van nálam egy Mio P550 PNA.
Valaki tudna segíteni a sys.txt beállításában mert a korábbi memóriakártya amin az igo8 volt tönkrement. -
OldMike
őstag
Sziasztok!
Egy friss - nem kellemes - tapasztalat miatt lenne néhány POI kérdésem (talán nem warez).
A térképvásárlássál (Magyarország) együtt kapott POI állományok binárisak, *.poi kiterjesztéssel. Van valami lehetőség arra, hogy megnézhessem ezek tartalmát? Több jól ismert látnivalóra (pl. múzeum, műemléktemplom stb.) hiába kerestem rá, mert nem létezett. Amúgy két poi fájlt is kaptam, egy simát és egy rich előnevűt.
Pont a fenti miatt töltöttem le pár éve néhány adatbázist a PoiPlázáról, amik szinte minden hasonló helyet tartalmaznak, de sajnos az általam felkeresettek esetében sokszor több kilométeres eltéréssel. Gondoltam hogy most frissítem ezeket, de ilyen adatbázisok a PoiPlázán Magyar Turizmus elnevezéssel vannak, és rákattintva a nem elérhető üzenet jön. Ebben tudna-e segíteni valaki?
A fenti adatbázisok KML fájlban vannak, ahol - úgy gondolom - javítani tudnám a rossz koordinátákat, de ez több ezer adat esetén képtelenség lenne.
Köszönöm
-
wihar123
aktív tag
Edit:
A Poi Editorhoz, egy extra változat, Itt találod, igencsak részletes az útmutatója, leírás, képekkel. -
wihar123
aktív tag
válasz
lipido #20102 üzenetére
Sziasztok!
Csak sima másolással nem lehetséges, konvertálni kell az user.UPOI editor -al (képi beállítása: 480x272 és 800x480).
Itt találsz infókat képi megjelenítéssel a hogyan-ról:
- http://navigyurci.hu/2010/11/20/meg-mindig-konvertalas-user-poi-editor/
- http://navigyurci.hu/2010/05/21/sajat-poik-szerkesztese-igo-ala/
- http://navigyurci.hu/2010/06/01/hogyan-tegyunk-fel-uj-poi-kat-az-igo-primo-ala/Kellemes és szórakoztató időtöltést a bütyköléshez!
-
plajos
aktív tag
Szia!
Az eredeti "gyári" Primó akkor mutatja a második manővert amikor a következő manőver után elég közel van a második manőver (< 1500 m) hogy időben fel tudj rá készülni. Nagyobb távolságból nem mutatja (mint az általad linkelt képen 12 km-re van a következő manőver után). Ha szükséges hogy több kilométerről, vagy állandóan is jelezze akkor skin, vagy ux kell hozzá. -
lipido
senior tag
Sziasztok. Segítségeteket szeretném kérni. Adott egy igo primo (9.6.5.0 verzió). Szeretném a kedvenceket, mentéseket, poi-kat, kedvenceket, egy igo 8.3.1-be átmásolni.Van erre lehetőség?
Köszi -
Henker2
addikt
Letöltöttem a Vocalizer progit!
Sajna azt sem tudom, hogy a TTS-s fájlokat honnan tudnám leszedni, illetve mit kell velük csinálni. Kicsit láma vagyok ehhez, de nagyon jó lenne.
Priviben tudna valaki segiteni, egy részletesebb leirással esetleg linkekkel, hogy honnan tudnám leszedni a hangokat vagy ha megvan neki elküldené nekem:?
Meg hogy mit hova kell másolni, telepiteniKöszönöm
-
Henker2
addikt
Sziasztok!
Az IGO Primo-hoz keresek olyan hangot, ami mond utcaneveket is!
Tudtok ilyet::?
Honnan tudnám letölteni?
Illetve van-e esetleg valamilyen pakk, hamgokból?Van valami komolyabb odafigyelés telepitéskor?
Köszi
-
Kolty
aktív tag
Kikapcsoltam az online infókat ígya az az ikon eltünt és lett beállítások ikon álló kijrlzőnél is.
Más. Miért nem tudom beállítani, hogy pl. fix trafihoz közeledve is jelezzen, ne csak mikor odaérek a kamerához?
Az állítható, hogy hang kép, illetve közlekedéskor vagy gyorshajtáskor. -
BlacKSouL
addikt
válasz
wihar123 #20090 üzenetére
Én jobbat tudok: létezik bárki a földön, vagy az nng-nél, aki tudja, hogy hányféle néven, hányféle platformra, hányféle verzió hányféle alverziója létezik ennek a programnak? Erősen kétlem. Persze nem érdekük ezen adatok nyilvánosságra hozatala sem. Hiszen honnan tudhatná egy Asus PNA-s az ő AsusGojával , hogy létezik a világon Primo vagy egyáltalán iGo? Vagy aki azt látja MyWay, az honnan tudhatná legálisan, hogy létezik olyan hogy Primo vagy bármi más?
És létezik-e olyan, hogy bármelyik legális térképverzió működik bármelyik programverzióval? Vagy hogy a kiadott térképcsomagok verziói valaha kompatibilisek voltak-e bármi mással önmagukon kívül?
Esetleg hogy létezett-e bármikor két egymás utáni frissítés, térképfrissítés bármelyik programverzió bármelyik alverziójának akármelyik verziójára való térkép valamelyik verziójának frissítésére?Tulajdonképp ez egész működőképes stratégia, mert senki nem tud biztosra semmi, mindig lesz aki bepróbálkozik valaminek a megvásárlásával, aminek vagy lesz legális támogatása vagy sohatöbbé, és aztán jönnek az ilyenolyan megoldások, amik közül az összes mindegyik illegális, tehát az egyetlen legális megoldás, ha a többé már nem működő valamid helyet veszel egy újat, ami éppen akkor megint legális, de frissítve vagy támogatva többé valószínűleg már soha nem lesz.
A kritikus hangokat egy szülinappal vagy egy névnappal átmenetileg elhallgattatják, és aztán minden megy a maga útján tovább ahogy addig.
Én az elmúlt 9-10 év tapasztalatai alapján ezt látom.
-
Kolty
aktív tag
Sziasztok.
Van egy programom ami mappájában primo, feltelepítve may way, ez nem is lenne gond bár jobban szeretném a primot.
Ami gond számomra, hogy álló képernyőnél nincs meg a beállítások ikon.
Ezt lehet valahogy állítani? Vagy ha tudnátok komplett friss primo csomagot azt is megköszönném.
[link] -
wihar123
aktív tag
Sziasztok!
Én is így gondolom, hiszen így helyes...Imp0st0r pont úgy oldott meg ahogy írjátok, csak a sys-ben felejtett egy felesleges sort a folders-ben és az kavart neki, kiszedte és tökéletes lett!
-
Poiro7
senior tag
válasz
wihar123 #20085 üzenetére
Valóban a "content" mappa kimarad, és a következő tartalom kerül az SD/addons/content/ könyvtárba:
-building
-dem
-map
-poi
-skin
-scheme
-car
-phonemeViszont a belső memória content könyvtárban a következőknek kell maradnia:
– Global_cfg
– Lang
– speedcam
– TMC
– userdata
– Voice -
válasz
wihar123 #20085 üzenetére
Teljesen jó a linken lévő leírás, csak annyit érdemes hozzáfűzni, hogy annyiban változott azóta a helyzet, hogy a 6.x verziójú androidokon a
android_secondary_root_path=”/storage/external_sd/addons”
sor helyett a
android_secondary_root_path=”/storage/ABCD-EFGH/addons”
sort kell beírni, ahol a "ABCD-EFGH" a memóriakártya neve a rendszerben.
Ennek így menni kell
-
wihar123
aktív tag
válasz
Imp0st0r #20084 üzenetére
A baj szerintem ott lesz, hogy az addons mappában nincs content mappa! Tehát az addons/content tartalmazza mindazt, amelynek a külső SD-n kell lennie.
A leírások szerint úgy szokták tesztelni a dolgokat, hogy először 1db. térképpel feltolják a cuccost a vasra, ha minden működik a tesztelés során, akkor készítik fel a külső SD-t a térképek és egyéb adatfájlok befogadására. Ezt itt írják pontosan, hogy a készülékben és az addons-ban minek kell lennie.
https://itcafe.hu/tema/igo_primo/hsz_17175-17175.htmlKüld át privátba a sys-t, belenézek.
-
-
Imp0st0r
csendes tag
Sziasztok! Segítsetek légyszi, sajnos nem boldogulok. Primo Nextgen térképeit adatait szeretném áttenni az SD kártyára android alatt (6.x)
egy file kezelőben megnéztem az elérési utat, és az sd kártyára valahogy így hivatkozik: /storage/FC5F-12FC/
a sys-t átírtam így:
;has_secondary_root=1
;android_secondary_root_path="/storage/FC5F-12FC/addons"
;android_secondary_root_path="/storage/extSdCard/addons"
;tts_nuance_runtime_root=/sdcard/iGO_Israel/tts_nua_ve1Az addons-on belülre tettem a map könyvtárat. Sajnos nem látja. Hol hibázok?
Előre is köszi!
-
Noxy
veterán
válasz
makaveli666 #20078 üzenetére
Nem.
Ha uaz Apple ID amivel megvetted, akkor a MEGVÁSÁROLTAKNÁL keresd az iPhone-n az AppStore app-ban. -
makaveli666
senior tag
Sziasztok. Még sok sok évvel ezelőtt iphonra megvettem az igo Hungary&Romania appot, majd lecseréltem a telefonomat valami androidra, most lett megint iphone és appstoreba nincs fennt, csak síma igo, in app meg lehet vásárolni a térképeket, ahol csak teljes eu t találtam. Akkor ők most úgy gondolták, hogy amit megvettem azt elfelejthetem?
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
Samsung Galaxy Core Prime LTE G361F (480 x 800) Telefonhoz keresek offline Igo Primo programot.
Régen volt nekem és eltűnt sajnos.
Létezik olyan,amit bír ? Régebbit bírta. -
gurabli
őstag
Sziasztok!
Ma beszereltuk az androidos fejegységet az autóba. Egész jó lett
Akkor itthonra még mindig az NNG a legjobb? Mert úgy tudom részletes, csak nem frissül. Vagy inkább TomTom? Most HERE van, a legújabb, de balra akart bevezetni megyeszekhelyen egy olyan utcába, ami mar vagy 5 éve tilos.
Horvátországra és Szerbiára, illetve Németországra melyik?
KöszönömSzerk: jut eszembe, Primo vs Nextgen, hmm?
-
snowdog
veterán
válasz
kőbaltazár #20067 üzenetére
Kapcsold ki a POI-kat.
-
kőbaltazár
tag
Sziasztok segítség kellene!
Mos tkezdek ismerkedni az IGO-val.
IGI Nextgen
9.18.27.702324Jun 1 2017
(C) 2004-2017 NNG Kft. All rights reseved.
Hogy tudnám eltüntetni belőle az üzleteket, ( CBA; LIDL SHELL),
valamint az előzőleg beállított helyeket.
Üdv: -
prannk
őstag
Hali. Valaki linkelje be a legfrisebb speedcam eket
-
gerner1
nagyúr
Nálam ugyan ez. Nekem az a tapasztalatom, hogy a kérdéses Vocalizer/VocalizerEX (Nuance) hangmotor is(!) rosszúl mondja a hosszú magánhangzókat android 5.0 -tól felfelé. Andorid 4.4.4 -ig teljesen hibátlan. Több készüléken próbáltam azonos IGO csomagot, és 5.0 -tól nem jól mondja ezeket. Én eddig, nem találtam erre megoldást ...
-
LacBp
tag
sziasztok!
igo world 9 -est próbálgatom... Eszter vagy Mariska tts -sel. utcanevet mond verziókkal..
Szegénykéim össze- vissza beszélnek!
Mintha gondja lenne a dupla mássalhangzókkal, és az "utca" szó helyett tsu vagy dsu -t mond!
Nuance fent van , régebbi igo verziókkal szépen működött..Köszi!
-
snowdog
veterán
válasz
belaba1979 #20062 üzenetére
Így elsőre bele a közepébe, nem semmi!
Komolyra fordítva a szót, ehhez itt nem kaphatsz segítséget, tiltja a fórum szabályzat. Ráadásul Wayteq gépekhez nem létezik legális iGO verzió.
-
belaba1979
újonc
Sziasztok!
Wayteq x985BT hez szeretnék egy megbízható Igo Primo programot 99%ban kamionon szeretném használni,Németországon belül.
Mit ajánlanátok?
Előre is köszönöm! -
plajos
aktív tag
Szia!
Ahhoz hogy a NextGen alvóba tegye a készüléket módosítani kell a device.zip ux-et, mert gyárilag nem tudja ezt a funkciót.Ha 10 km/h alatti a sebességed, és a tápfesz. megszűnik, akkor teszi alvóba, nagyobb sebességnél csak jelzi hogy megszünt a tápellátás, de tovább navigál. Gyújtás ráadásakor nem a navigáció. hanem maga a WinCE készülék indul, már amelyik fel van készítve erre a funkcióra (pl. WayteQ x985 bt) Ha kéred keress meg magánba, van ilyen ux-em. -
G-Guts
aktív tag
válasz
Walter_White #17917 üzenetére
.
-
an0ny
tag
üdv!
nem találtam neki topikot ezért megkérdezem itt, hátha:
1. wince igo nextgen tápfesz. levételekor nem teszi alvóba a készüléket, erre van megoldás? amigo, igo8 simán tudta és gyújtás ráadáskor (tápfesz. visszakapcsoláskor) fel is ébresztette. sys.txt-et már próbáltam.
2. poiplaza .kmz vagy .kml -> .txt-be konvertálásra van valami gyors módszer? az online konverterek és igo poi explorer nem ismeri fel. .txt-be csak h-all-speedcam-t lehet leszedni és abban egy csomó szemét is van.
1000 köszi! -
Poiro7
senior tag
A "Hungary_Flexiton_Standard" épületekből melyik legutolsó verzió?
Létezik , hogy 2011 óta nem adtak ki frissítést? (ez mutatja az összes épületet a térképen) -
nrbi001
senior tag
Sziasztok , adott egy alap Navman F35 navigáció. Magyartérképet rá lehet varázsolni? Sajnos hivatalos weboldalon még magyar nyelvet sem találtam, nem feltétlen warez a cél de aki tud bármi féle megoldást ne tartsa magában.
Köszi
-
SPeti1984
senior tag
Szerintetek belföldi használatra melyik térkép a jobb?
TomTom 2017 q1
NNG 2017 q2
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest