Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
zsiga68 #22061 üzenetére
Ebből a szempontból ez lényegtelen. 4.4 -től lett bevezetve az emulált tárhely, onnantól nem érvényesek a vold.fstabos trükközések. A 6 -os Android csak annyiban lehetne előny, hogy annál már lehet adoptable storage (ha nincs letiltva). De, mintha korábban írták volna, hogy az IGO -ra az sincs hatással.
-
-
snowdog
veterán
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
válasz
zsiga68 #21239 üzenetére
Nem értem, hogy miért. Átlag 500 Km -t szoktam menni naponta, 3-6 rakodással és közben gyakran vátoztatnak a terven. Közben határ, tankolás, vásárlás, alvóhely, stb. Nem tudom, hogy mi lehet ennél intenzívebb használat egy navinak. Egyáltalán nem érzem lassúnak, nehézkesnek a WinCE -s PNA -m működését. Egy 20 rugós vasról van szó. Mihez kell más irány?
-
DM43
Topikgazda
-
wihar123
aktív tag
válasz
zsiga68 #21037 üzenetére
Mögéd állok, csak azt nem értem, hogy miért nem a skin info init abajgatta... és szerintem a data.zip-ből sem készített mentést, így az egész eldobható.
... csak mondom a magamét;
- és még valami, szerintem ha Full HD a gép, akkor azt az opciót a sys-ben is és készülék beállításainál is be kell kapcsolnia, hogy valóban Full HD lehessen. E nélkül a beállítás nélkül cseszheti a Primo fő elemeinek beállítgatásait, mert fabatkát sem fog érni, csak az időt fecsérli rá.- azt írja az érintett, hogy az általad említett megoldás már benne az info ini-ben, szerintem ebben az esetben az a helyzet, hogy nem a Primo verziójához való az említett skin. Mindehhez azt is jó lenne tudni, hogy a skin-ben és a data.zip-ben benne van-e ugyanaz a felbontásmappa.
- az is kérdés számomra, hogy miért nem próbálta ki az apk-ban lévő sys.txt fájlt, hiszen az eleve Full HD-re van belőve.
-
Killerlaca
senior tag
válasz
zsiga68 #21032 üzenetére
Szia
Köszönöm kipróbálom.
De miért pont a felét? Csak h értsem mi miért van.Most nézem a .ini fájlt és benne van a fullhd felbontás is valamin ennek a fele is.
Nem látja a skineket a skin mappában sajnos.
Tuti valami felbontás beállítás miatt, csak nem tudom mi kellene, hogy jó legyen. -
tecsa74
tag
válasz
zsiga68 #21006 üzenetére
Azért értetlenkedtem, mert ezt írtad:
" Ugye jó néven van a két mappa ami a bmp képet tartalmazza "Én nem csináltam két mappát, hanem egy mappát, melynek azt a nevet adtam amit írtál , de per jel nélkül, mert a számítógépem nem engedi hogy a mappa nevébe per jel legyen.
Tehát így nézet ki a mappa amit csináltam:ui_igo9 800_480
Ebbe tettem bele egy átalakított jpg képet ( igazából az autóm márkajelzését szerettem , vagy szeretném beletenni )
A jpg képet átalakítottam bmp formátummá, és 800x480-as méretre szűkítettem, és 24 bites ahogy írtad.Ezt a mappát a primo gyökérbe tettem, oda ahol van a save, data stb mappa.
De csak egy ilyen mappát csináltam egy képpel.De igazad van, nem szeretném elrontani, bár elmentettem több helyre is a programot, csak próbálgattam.
:-)
-
tecsa74
tag
válasz
zsiga68 #21000 üzenetére
Szia!
Köszi szépen, próbálgatom, de sajnos nem jön össze.
DM43
Neked is köszönöm!
Még egy kérdésem lenne.
Szeretném a "navigációs menűt" átállítani alapértelmezettről 2x2-es beállításra, de nem áll át.
Hiába nyomok a bekarikázott gombra, nem történik semmi, nem akar újraindulni.Esetleg valami hiányos, azért nem működik?
Köszönöm!
-
norrberth
addikt
válasz
zsiga68 #20926 üzenetére
Ide küldtem el a panaszlevelet [link] [link]
Gondoltam erre én is, de a vasúti átjáróra se pittyeg, az előző szoftverrel meg szólt.
Meg gyorshajtáskor sincs hang.
Ebből gondolom nem jó.Letöltöttem a 9.18.27.705829
ez a 2017-jul.11Most visszatettem a régit, beszarás. Hogy oldják meg?
Ráhúztam a telóra a progit meg a kellet neki az APK.
APK indította el a telepítést, utána leállt. Kérte a netet.
Contecting server stb
És töltötte le az előző verziót.
Rátelepült, utána beléptem szinkronizált és rátettem a térképek stb fájlokat.Most pedig letesztelem.
-
gedikart
aktív tag
válasz
zsiga68 #20732 üzenetére
Köszi, kitöröltem ezeket a sorokat, így már állítható:
[warning]
speedcam_warning=1
is_spoken=1Az IGO-ban állítható a fényerő különböző üzemmódokhoz (nappal, éjszaka, illetve akku üzemmód, alagút), de a készülék szoftverében is van fényerő szabályozó, ami felülírja az IGO beállításokat. Ezt ki lehet valahogyan kerülni?
-
válasz
zsiga68 #20724 üzenetére
Szerintem mivel ingyenes volt, sose fogják frissíteni.
Mivel csak felhasználó vagyok, nem értek a navigációs programokhoz, valaki világosítson fel:
A térkép az letölthető ingyenesen, a legfrissebb? Magát a keretrendszert vagyis az IGO Szülinapp-ot ha nem buzarálom csak megmutatom neki a friss térképet akkor használni fogja? és ez legális vagy nem?
Már ha egyáltalán a friss térkép letölthető. -
-
-
hzx0
aktív tag
válasz
zsiga68 #20710 üzenetére
Mindig bajba vagyok a megye határokkal. Nem lehetne megoldani a megye matrica határokat? Arra gondoltam a speedcam-ba egy új bejegyzés mint a szuper trafi "Megye határ a következő lehajthatótol" össze szednénk a kordinátákat és tk így mindig kapna az ember figyelmeztetést 1km elötte.
-
Mr-Pamacs
senior tag
-
PalmtopNL
csendes újonc
válasz
zsiga68 #20420 üzenetére
Köszi a választ
lehet hogy inkább bonyolultan írtam ide.
SD formatalás után a DVD-röl visszamásoltam mindent.A SAVE könyvtárba levö System.ini-t meg mást sem nem enged a PDA modositani vagy épp törölni,de a sys-t sem tudom izlés szerint módosítani.Korábban ezekkel meg mással sem semmi gond nem volt.Persze nem jól müködik mert minden egyes startnál komplett beállitás kell.Nyelv,,licensz....stb.
PC-vel felmásolok egy system.init a PDA-n meg üres lesz.Ezért GPS meg a többi beállitás eltünik és minden kezdödik elölröl.
-
PalmtopNL
csendes újonc
válasz
zsiga68 #20418 üzenetére
Formáztam bizony méghozzá un.Low Format-al.
Formázás után bizony erröl eltünik minden,nemcsak a FAT,
De utána egy régebbi komplett mentést visszatettem DVD-röl.Azt sejtem hogy a DVD másolás közben valami visszamászik az SD-re.
Ez itt a kérdés hogy ami windows NTFS 32 bit alatt kártékony az kártékony tud e lenni egy FAT formatált SD-n win CE alatt.
-
hillfiger
újonc
válasz
zsiga68 #20292 üzenetére
Belgium_HERE_2016.Q3_160906.spc
Bosnia_Herzegovina_HERE_2016.Q3_160906.spc
Estonia_HERE_2016.Q3_160906.spc
France_HERE_2016.Q3_160906.spc
Romania_HERE_2016.Q3_160906.spc
Netherland_HERE_2016.Q3_160906.spc
Norway_HERE_2016.Q3_160906.spc
Romania_HERE_2016.Q3_160906.spc
Russia_HERE_2016.Q3_160906.spc
Spain_HERE_2016.Q3_160906.spc
Sweden_HERE_2016.Q3_160906.spc
United_Kingdom_HERE_2016.Q3_160906.spcHát kb ezek...
Koszi
-
Francia91
veterán
válasz
zsiga68 #20231 üzenetére
Próbálgatás szintjén vagyok egyenlőre. Elsőre az iGo NextGen 9.18-as volt fent, ott volt olyan lehetőség hogy "Kamion", de annak adatait nem tudtam állítgatni (ezért is írtam ide, hogy a programmal van a baj, vagy a Primo való erre). Feltettem a Primo-t (9.6.29), ott tudtam állítgatni a kamion tömegét, hosszát, meg minden fontos dolgot
(WayteQ X995 - Android) -
válasz
zsiga68 #19926 üzenetére
OK, megpróbálom mégegyszer, de azon kívül, hogy magyarul leírt dolgot angolra fordítom, nem sokat tudok hozzátenni a kérdéshez...
Szóval léteznek egy országra vonatkozó állományok, pl. Hungary_HERE_2016.Q4_161201.fbl
De ezen kívül léteznek nagyobb régióra, p. Kelet-Európára vonatkozó térkép állományok is, pl.
Eastern_Europe_HERE_2016.Q4_161201.fblA kérdésem arra vonatkozik, hogy ezek a Nyugat, vagy Kelet-Európára vonatkozó térképek mire jók.
-
Jaki2000
aktív tag
válasz
zsiga68 #19913 üzenetére
Szia! Köszi!
Ez így nem jó. Ha a felhasználóit kikapcsolom, megszűnik minden opció az átnézetre, 2D észak is. Ha csak az áttekintést kikapcsolom, akkor is kikapcsol a 2D észak. Valami sys opcióra gondoltam.
Ha már beszélgetünk, volt olyan is, hogy a bal oldalom a sebességhatár mellett, együtt látszott az aktuális sebesség és az eltérés %-ben. Ez roppant praktikus volt, de valahol eltűnt ez a skinem.csferke: Valójában értem én ezt. Minden leágazásnál boldogság, hogy végre nem itt kell még lemenni. Legalább nem alszok el
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Mozilla Thunderbird
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Zelda Limited Edition + Skull & Co. Grip / táska
- GIGABYTE H610I DDR4 Alaplap
- Iphone 12 Pro max
- Kiválló állapotú Érintőkijelzős Lenovo Thinkpad T14 Touch Ryzen 5 Pro 5650U 16GB 256GB NVME SSD
- Nintendo Switch Oled Zelda Limited Edition + Skull & Co. Grip (garanciás 2025. Novemberig)
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest