Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
wihar123
aktív tag
válasz
cellpeti
üzenetére
Sziasztok!
Erre a töredék "mondatra" lehet vitát alapozni...
Én nem hiszem, hogy így lenne, mert akik az említett készüléket vásárolták, már mindegyike a bolt előtt állna, hogy visszavegyék tőle.
Általánosságban;
Egyszerűen csak arról lehet szó, hogy nincs meg a készülék kellő ismerete. Az Androidrendszert úgy fejlesztették, hogy a külső SD-re engedély nélkül ne tudjon visszaírni. Természetesen a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ez a tény már nem teljes, mert némelyik Kínai készülék már az SD berakásakor felajánlja, ellenkező esetben a Beállításoknál lehet engedélyeztetni, de bizonyos esetben ahhoz is engedélyt kell adni a készüléknek, hogy a külső alkalmazás telepíthető legyen.
Konklúzió;
A készülékhez kapott leírást átnyálazva megtalálod a megoldást. -
AliasB
senior tag
Üdv!
Nagyon rég használtam igo navigációt ezért lenne pár kérdésem felétek.
wayteq X985 BT készülékre milyen igo verziót javasoltok? Van olyan, hogy 'sima' igo? Vagy már csak igo primo, my way, classic és ilyen elnevezéssel futnak? És magát a keretprogramot ncore oldalon hogy keressem? Mert amiet találtam az csak a térkép keretprogram nélkül.
Köszönöm a válaszokat! -
DM43
Topikgazda
válasz
Diego!
üzenetére
Diego!
Androidra legjobb tudomásom szerint legálisan kétféle verzió érhető el a Google Play.en:
1. iGO szülinapp (ha a megfelelő időszakban letöltötted)
2. iGO Navigation
Minden más megoldás warez, tehát ezen a fórumon nincs helye!Cellpeti!
A válasz gyakorlatilag ugyanaz. De ez segíthet: a legális programok mindig a belső memóriába települnek. -
cellpeti
nagyúr
válasz
wihar123
üzenetére
édesapámnak Xiaomi Redmi 3S nekem Huawei P9 Lite van.
Neki minden indításnál kéri a beállításokat újra, illetve nem gyűjt neki az útvonalról információt
Nekem nem kér beállításokat és egyből van infóm az útvonalról.
Ugyan az a program, ugyan az a térképcsomag, minden ugyan az. Ennyire különbözne a 2 telefon?
-
Diego!
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy olyan verziót androidra ami nem az israel, de teherautós legyen.
Köszönöm. -
-
pamu
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy problémám. Most vettem egy új navon n670plust igo primo full európa térképpel és a naviextras toolbox sehogy sem ismeri fel. A számítógép látja a gps-t de a toolboxon nincs csatlakozott készülék!!!!
Kártya nincs benne!Segítsetek sürgősen kellene a navi.
-
cellpeti
nagyúr
miért van 2 apk fájl általában az IGO-khoz?
-
kismokesz
tag
hello kellene egy kis segitség aki tud segiteni jelezze privátba.
-
Plero
aktív tag
válasz
JokerMaffia
üzenetére
Ez a dolog engem is érdekelne, hogy a program az Androidos eszközön van a térképek meg a kártyán.
-
tiko76
aktív tag
Android 6alatt az igo primoba,hogy lehet életre kelteni a skineket?a skin mappába benne vannak.az 5-ös alatt még működött.
-
wihar123
aktív tag
Sziasztok!
A séma témához tartozóan mutatok én is egy kis okosságot, amely a color.ini-hez az RGB színkódok beállításában nyújt nagy segítséget: [url="http://htmlinfo.hu/tarhaz/html-szinkodok/" target="_blank"]RGB színkódok[/url] - a lap alján van a "Színkevergető" alkalmazás (rgb.zip), a csomag egy exe fájt rejt, elindítva tökéletesen ki lehet választani a kedvenc RGB színt.
-
kistaska
csendes tag
Sziasztok!
A segitsegeteket szeretnem kerni.Vasaroltam egy Navon 675 plus tipusu GPS-t kb. 1 evvel ezelott iGo primo full europa terkeppel.
Most egyik pillanatrol a masikra nem indult el hibat ir:
Nem nyithatok meg a terkepek ezzel a lincencel.Pedig nem tort, neten vettem. Letezik, hogy csak korlatozott, 1eves licenszel vasaroltam meg? Megneztem a license mappat es ott van egy ilyen file: navon_primo_feu@14Q1_N675plus_1year.lyc
Termeszetesen ez nem volt feltuntetve azon az oldalon ahol vettem.
Tudtok ra megoldast?Koszi elore is

-
dkaro
őstag
Sziasztok!
Egy samsung tabra megvettük a play áruházból az Igo-t és hozzá az Európa térképet. Hogy lehetne SD kártyára áttenni a térképet, hogy legyen hely? Telepítéskor nem volt ilyen opció sajnos. -
Joe.36
addikt
Sziasztok Van egy 10 es ASUS 10,1' Multi-Touch fényes IPS 16:10 (1280x800) tabletem ami nagy navigációhoz viszont tökéltessen megy rajta a navigáció.
Vettem egy Asus MeMO Pad 7 ME176CX 16GB Refurbished tablet, White (Android) 7"-os (1280x800) HD IPS érintőkijelző
Itt viszont csak állítva jó a kép, fektetve vagy nincs, vagy hibás.
Tud valaki segíteni ?
Joe
-
Bozsokicsaba
csendes tag
válasz
JokerMaffia
üzenetére
Hogyan oldódott meg?
-
Bozsokicsaba
csendes tag
Üdv!
Kérnék tanácsot, hogy a iGo nextgen-en nem fut a Morocco térképem. Minden más korrekt, ami Európa. Mit t kéne tennem, mire van szükségem, hogy ez is működjön. Hivatalos iGo-im vannak több is! -
Plero
aktív tag
válasz
JokerMaffia
üzenetére
hogyan?
-
JokerMaffia
tag
válasz
JokerMaffia
üzenetére
Köszönöm, megoldódott.
-
JokerMaffia
tag
Sziasztok!
Wayteq 995 adroidos navigáción hogyan lehetséges megoldani, hogy a szoftvert belső memórián hagyva, a térképeket és a hozzá tartozó fájlokat, memória kártyáról olvassa, működtesse a rendszer? Mi ennek a módja? Köszönöm a segítségeteket. Privát üzenetben is megírhatjátok, akinek van ötlete.
J.M.
-
Cöletibi
tag
Sziasztok!Tud valaki mondani egy jó IGO navigáció verziót androidos telóra ami full hd felbontásra is jó?Amiket letöltöttem azokat pl.nem lehet elfordítani vízszintesen.Gondolom a felbontás miatt van.Ja és csak belső tárhelyről működik,sdkártyárol nem?Köszi.
-
Bozsokicsaba
csendes tag
Szóval fut. Sajnos a primohoz beszerzett rengeteg friss térkép közül pár nem megy. Pár lényeges! pl. Francia, Német, Dán, Cseh, horvát, Marocco, Orosz
A többi jónak tűnik. Ez mi a ...??? -
DM43
Topikgazda
válasz
Bozsokicsaba
üzenetére
Legálisan kétféle NextGen-t tehettél most fel:
- iGO Szülinapp (de csak akkor, ha régebben, a letölthető időszak alatt egyszer már telepítetted)
- iGO Navigation
Egyik sem igényli az sdcard/igo mappát.Ebből következik, hogy egy rosszul tört warez verziót telepítettél. Evvel kapcsolatban pedig nem kaphatsz segítséget.
A Marokkó térkép ügyben pedig a helyedben megnézném a privát üzeneteimet

-
Heisenberg69
senior tag
válasz
Heisenberg69
üzenetére
Megoldva.
-
Heisenberg69
senior tag
Jelenlegi telefonommal nem kompatibilis az IGO Szülinapp. Tudtok esetleg apk fájlt adni hozzá?
-
OldMike
őstag
válasz
Bozsokicsaba
üzenetére
System.ini fájlt keress, valószínűleg a Save mappában. Nekem Androidos Primo van (nem NextGen), ott a Save\Profiles\01 mappában van, ugyanolyan a felépítése mint a sys.txt-nek.
-
Bozsokicsaba
csendes tag
Felraktam a NextGen-t. Telepítés után azt írja: nincs /sdcard/igo mappa. Igaza van, de nem találom a sys.txt filet, hogy megmondjam neki mi van helyette. Ötlet?

-
Vigneau
félisten
Sziasztok!
Eszteren kívül milyen magyar TTS létezik még? Bori hangja nekem jobban tetszett, igazán kár, hogy nem belőle lett TTS hang...
Vigi
-
Bozsokicsaba
csendes tag
Annyi kérdés alakult bennem, hogy mit kell minimálisan lecserélnem? Elég az apk-t és a dat filet +sys, vagy kell a licenc is, vagy még valami?
-
Bozsokicsaba
csendes tag
válasz
plajos
üzenetére
Most vegyek egy NextGent, mert vettem egy telefont aminek a GPS-e végre jó?
Ez ám a bünti! Évente egyszer használom amikor külföldön túrázok. Lehet leszokok végleg az iGoról. Így is bosszant, hogy minimum fél, de lehet egy éves késés is a térképeken. Mint a nagy papír almanachok
Jó megnézem van e más út. 
-
plajos
aktív tag
válasz
Bozsokicsaba
üzenetére
Szia!
Jól saccolod, keres más megoldást a Primo helyett, pl. NextGen. -
Bozsokicsaba
csendes tag
Üdv mindenki.
Lenne egy új keletű problémám. Kezdem az előzményekkel. 2007 óta használok IGo-t. Még annak idején egy MIO A701-el kezdtem. Megvettem már vagy 2x legálisan + a szülinapp is megvan. Most a 9.6.29.388958 verziót nyüstölöm. SOHA nem volt vele bajom. Most egy "csúcs" SONY Z5 prémium telefonra tettem fel, és nem boldogulok vele! Forszírozom a GPU használatot, nem fut alatta semmi. Van memória + tárhely doszt. Mégis akad mint a bogáncs. Ráadásul néha lefagy, vagy leáll/kilép. Kikapcsoltam már a kikapcsolhatót, animációk, 3d épület, riasztások, csak a domborzatot nem. Ezt azért egy ilyen eszközön nem tartom megoldásnak. Az a saccom, hogy a 4K displayt nem tudja rendesen kezelni. Viszont a Waze, meg minden más tolja neki.
Nagyon örülnék egy jó ötletnek, mit tegyek, hogy jó legyen.
-
cekkk
veterán
A mai nappal megelégeltem a warezt...
Úgy döntöttem, letöltöm a play áruházból az igot és megveszem a térképeket hozzá.
A telefonra sikeresen le is töltöttem működik az egyhetes ingyenes próbaverzió. Beszél szépen, mond mindent.
Vettem a kocsiba egy ilyet, erre is letelepítettem el is indul szépen. Be is tudtam állítani, hogy melyik hang legyen szóval örültem, hogy végre menni fog.
El is indítottam egy szimulációt és nem beszél
El indítottam egy rendes navigációt nem mondta, hogy Jó utat vezess óvatosan...
Nem beszél. Ha bele megyek és hangerőt akarok állítani akkor beszél, ha ki választom, hogy melyik hang legyen ott is megszólal, de navigáció közben nem.Mi lehet a baj? Valaki találkozott már ilyennel?
Köszönöm a segítséget.
Valamint ha megveszem a térképeket akkor arra milyen támogatás van, évente legalább frissítik majd? -
Plero
aktív tag
Köszönöm mindenkinek az eligazítást.
-
snowdog
veterán
Plero
Írd be egy keresőbe az "igo pc" kulcsszavakat, és keresgélj egy kicsit. Ennél több infóra itt ne számíts. Gondolom nem véletlenül írtál pont ebbe a topikba.
-
cekkk
veterán
Nagy segítségre lenne szükségem, vettem a kocsiba egy androidos fejegységet és ehhez kérnek egy kis segítséget privátban mert itt nem akarom leírni. Aki tud az kérem írjam rám!

Ezer köszönet érte!
-
LámaZ
addikt
-
Plero
aktív tag
Keresek PC-re IGO-t vagy navigációs programot.
-
zsiga68
őstag
válasz
HwAdokVeszek
üzenetére
Színesikonos branding-gel..
-
HwAdokVeszek
aktív tag
Sziasztok.
Valaki tudna segíteni hogy Beckeren hogy lehet a poi ikonokat kicserélni? -
cs56
csendes tag
Hello,
IGO Next gen: lehet a sys.txt-be olyan bejegyzést tenni, amellyel a programból való kilépéskor a kilépés megerősítés kérést (Kilépsz a navigációból?) törölni lehet? -
zsiga68
őstag
válasz
szobipeti199
üzenetére
A kérdésed semilyen plusz infót /Pl verzió/ nem tartalmaz hogy választ adjunk.
-
szobipeti199
tag
Senki nem tudja, hogy kell a skineket változtatni, illetve honnan tudok tölteni?

-
zsiga68
őstag
válasz
csferke
üzenetére
Sziasztok.
Több olyan dolgot definiál, ami térképektől független. A teljesség igénye nélkül:
Országinfók (sebességhatárok, láthatósági mellény, világítás kötelező-e, max. véralkohol szint, stb)
Országnevek, zászlók
Cím formátumok, postai irányítószám formátumok
Milyen DA, TMC táblakészletet használnak az országok
Nagy útvonaljelző táblák színezése
Provider ikonok (TomTom, TopMap, Aranyoldalak, stb)
Különböző rövidítések kifejtése
Karakterkészletek
Időzónák
Forrás: /Annó/ Stancy, Primosite. -
DM43
Topikgazda
válasz
szobipeti199
üzenetére
Az a legnagyobb baj, hogy téged jól átvertek. Számtalanszor leírtuk, hogy semmilyen Wayteq gépen nem fut legálisan semmilyen iGO/Primo. Ezért a téma ilyen felvetése a szabályzat szerint warez és ezért tilos.
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Felraktam 1 új global_cfg.zip-et és megjelentek új ikonok (pl. stopperóra postaládával és xx km/h felirattal).
Hol lehet fellelni a global_cfg ikonkészletét az ikonok leírásával/jelentésével?
köszi -
Plero
aktív tag
NextGen-en az UX-eket hogyan kell használni?
-
LámaZ
addikt
válasz
szobipeti199
üzenetére
Tudtommal ezt csak skinnezéssel vagy plajos féle UX-szal lehet megoldani, de majd megmondják a nálamnál okosabbak.
-
szobipeti199
tag
Sziasztok!
Olyan problémában szeretném a segítségeteket, hogy vásároltunk egy Wayteq x995 típusú gpst igo navigációval, de az a problémánk, hogy túl kicsik a betűk , meg térkép közben kicsivel írja ki a sebességet, köztespont távolságát stbt. Van erre megoldás hogy azokat nagyobbal írja? Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Szédületes tempót rejt a OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- Gumi és felni topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Be Quiet! venti bazár
- IdeaPad Flex 5 14ALC05 2-in-1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 5500U 8GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Macbook Pro M1 (13" 2020 8GB RAM 256 GB) + Magic Mouse 2 + Numpad
- Mini ITX félkonfig - DH77DF / i7-3770T / 8GB DDR3 / 120GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A többi jónak tűnik. Ez mi a ...???
Ez ám a bünti! Évente egyszer használom amikor külföldön túrázok. Lehet leszokok végleg az iGoról. Így is bosszant, hogy minimum fél, de lehet egy éves késés is a térképeken. Mint a nagy papír almanachok
Jó megnézem van e más út.