Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hillfiger
újonc
válasz
zsiga68
üzenetére
Belgium_HERE_2016.Q3_160906.spc
Bosnia_Herzegovina_HERE_2016.Q3_160906.spc
Estonia_HERE_2016.Q3_160906.spc
France_HERE_2016.Q3_160906.spc
Romania_HERE_2016.Q3_160906.spc
Netherland_HERE_2016.Q3_160906.spc
Norway_HERE_2016.Q3_160906.spc
Romania_HERE_2016.Q3_160906.spc
Russia_HERE_2016.Q3_160906.spc
Spain_HERE_2016.Q3_160906.spc
Sweden_HERE_2016.Q3_160906.spc
United_Kingdom_HERE_2016.Q3_160906.spcHát kb ezek...
Koszi
-
wihar123
aktív tag
válasz
üzenetére
Ha ügyelsz arra, hogy ne frissüljön Oreo 8.0-ra, akkor semmi baj, ha viszont ráereszted, akkor az iGO Primo-nak annyi, nem ismeri fel az új rendszer videó rendszerét és ezért nem tudja megalkotni a képet, egyszóval "fekete" képernyő fogad. Viszont a Nextgen már ismeri és jól is dolgozik vele.
-
törölt tag
-
hillfiger
újonc
Udv,
A PLajos által közzé tett ( amit ezuton is köszönök ) speedcam allományt letoltve, azt a speedcam mappába .txt állományként bemásolva a program az indito képernyo végén kilép. A speedcam mappában egyébként PKCS #7 tanúsítványok (.spc) állományok vannak.
Kérdezném, hogy hogyan tudom ezeket az állományokat használni.
Koszonom.
-
wihar123
aktív tag
válasz
solyom76
üzenetére
Sziasztok!
Tisztelettudóan megkövetlek, mert nem voltam kellően figyelmes, állandóan az iGO-n volt a hangsúly, holott az már gyakorlatilag a "múlt" mert minden fejlesztő a Nextgent (NG) preferálja mert galád módon nem súgták meg, hogy az Új Android rendszer már olyan csúcs video rendszerrel szerelt, hogy az egyszerű Primo már fel sem ismeri, ezért nem is tudja megalkotni, betölteni a képet. Hogy lesz-e hozzá kompatibilis video driver, nagyon kétséges, az Android nem arról híres, hogy ilyesmire is figyeljen.
Egy szó mint száz, ezen a "keserű kekszen" csak az NG tud vele, rajta jól működni. -
wihar123
aktív tag
válasz
solyom76
üzenetére
Én jó Jehova vagyok, de neked is hinned kell, mert az a megoldás! Sőt bizonyára a másoktól kapott infó is hasonlóan helytálló abban az esetben, ha valóban letakarítasz minden korábbi előzményt, amely valamilyen módon kapcsolódik az iGO Primo szoftverhez. Ellenőrizz le mindent, megfogod találni azt az egyszerű módot, amit úgy jellemeznék, hogy a fejedhez kapsz,-"te jó ég ez elkerülte a figyelmem..."

Amint eljutsz oda, hogy a belső SD-re (Nem külsőre) installálod a szoftvert, ne feledd, hogy csak 1db. Magyar.fbl térképfájl legyen a content/map mappában.
Szerencsés időtöltést! -
wihar123
aktív tag
válasz
solyom76
üzenetére
Sziasztok!
Ez a hiba csak úgy gyógyítható, hogy az előszőr lemented Fullba a navigáció dolgait úgy, hogy a korábbi mentéseid is megmaradjanak, utána egy "radikális" Uninstal, hogy még az írmagja is eltűnjön az iGO-nak, utána fel kell tenni újra, mert az Új Android verzió más könyvtárba, más néven installálja fel a szoftvert.
A letakarítás biztonságos módja itt olvasható ezzel a címmel: Az Újratelepítés fortélyai(Spoiler-ben), az alcíme pedig: A korábbi verzió megfelelő módon való eltávolítása, egyben az új verzió problémamentes telepítése!
Légy figyelmes és elsőre sikerülni fog a feladat!! -
solyom76
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Hiba üzenet nincs,másik telon hibátlan.. ezen is ment amíg nem frissitett android 8 ra..
-
-
solyom76
senior tag
Sziasztok.
Itt még nem jártam,talán vannak segítőkész emberek itt is.
A problémám a következő.
Oneplus 3 telo,igo primo israel..
Egyszerűen nem tudom miért nincs kép,elinditom és fut a progi ,de nincs kép.. probáltam külömböző fhd sys-t ,de semmi..
Most már vagy 5 ször töröltem mindent és rakt újra,de még mindig csak a sötét képernyő van...
Valakinek esetleg tipp?
Köszönöm. -
-
dani_golf
tag
urak hogy állthatom azt be ha plul adott egy cim és plul levan zárva az az út és nemtudok ott menni.a primo mindig visszakar forditnai .nekem az kéne ha továbbmegyek vagy elmék melette akkor egyből úgy tervezze az útata meg hogy onnan ahol vagyok vigyen tovább még ha hosszabb,kerülés stb.ne vigyen oda vissza ahol nem tudok menni.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Egyetértek. Továbbá, van WinCE forum is. Nekem is kb 20sec volt a google ...
-
-
-
Holleanyo
tag
válasz
plajos
üzenetére
Kedves Plajos! Köszönöm ezt az építő jellegű hozzászólást. Értem én a "humoros" hozzászólásokat, csak az a baj, hogy okosabb nem leszek tőlük. Azért teszek fel kérdéseket, hogy a nálam tapasztaltabbak és a témában jártasabbak segítségét kérjem. Azt az alapvetést, hogy a WinCe rendszeren WinCe-s programok futnak - ezt magamtól is kitaláltam. A kérdés arra irányult, hogy melyiket telpítsem és milyen módon? Köszönöm.
-
Holleanyo
tag
Milyen zenelejátszó programot lehet feltenni a WinCe-s navigációra?
-
Gyick
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Pont egy hét múlva megyek Svájcba
Mind1 akkor q2-re kell frissitenem remélem sok módósítás nem történt ezalatt a pár hónap alatt. 
-
-
Gyick
őstag
Hali. Mikor jön a Europe Q3 térkép csomag? Ebben a hónapban van még rá esély vagy frissitsek a Q2-re?
-
Holleanyo
tag
WinCe rendszer fut a Wayteq XRider gépen. Elég gyenge a beépített zenelejátszó program. Mire lehetne (és érdemes) kicserélni és hogyan tudom feltelepíteni?
-
dlaj
őstag
válasz
Holleanyo
üzenetére
A beállításokban beállítod, hogy a gyorsmenüben benne legyen az Utolsó köztes pont törlése.
Aztán használat közben mikor törölni akarsz, megnyomod a jobb felső sarokban az órát (az a gyorsmenü), majd nyomsz egyet az Utolsó köztes pont törlésére. Törli, majd vissza is dob a térképre. Így tulajdonképpen 2 nyomás csak a kijelzőre.Nekem is van hasonló problémám. A bajom az, mikor parkolók közt keresgélnek, utánna visszajutni a térképre, legalább 5 vissza gomb. Lehetne a képernyőn egy állandóan jelen lévő Térkép gomb.
-
Holleanyo
tag
Sziasztok! Igo Primot használok az XRider navin. Ki lehet-e törölni az aktuális megtervezett köztes pontokat menet közben a programból azért, hogy ne vigyen vissza mindenáron a nem pontosan érintett közbenső célponthoz?
-
peestike
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Semmi különös, csak pálya kellene végig. Egyébként meg a sygic alapból úgy adja...
-
vicces
addikt
sziasztok!
valaki tudna nekem német hangot küldeni igo-hoz - mondjuk privátban - az én navimról letöröltem ezeket a fájlokat és most kéne megint. elég az alap német is, esetleg a tts, bár ahhoz nem értek.köszi!
-
válasz
peestike
üzenetére
Ezt az útvonalat csakis úgy tudod megterveztetni, hogy kizársz egy csomó útvonalat. Nem elég Budapestet kizárni, mert ha Budapestet kizárod, akkor is az M3 - M31 - M0 - M7 útvonalat fogja tervezni

Szóval ahhoz, hogy az M3 - M0 - M7 útvonalat tervezze, még a Gödöllő és Budapest közötti M31-es utat is ki kellene zárni.
Egyébként miért akarsz az M3 - M0 - M7 útvonalon menni? Ilyen nyakatekert útvonalat magáról semmilyen navi program sem fog tervezni, legfeljebb akkor, ha szépen telepötyögöd köztespontokkal az útvonalat

-
snowdog
veterán
válasz
peestike
üzenetére
Két eset van:
1. nem tudod merre kell menni, így rábízod magad a navigációs programra (aztán vagy optimális úton visz, vagy nem, de célba érsz),
2 . tudod merre kell menni (de akkor meg minek a navi program?).Na most ha meg okosabb akarsz lenni a navi programnál, akkor az általad kívánt útszakaszokra jelöljél be köztes pontokat, és arra fog tervezni.
-
wihar123
aktív tag
válasz
peestike
üzenetére
Sziasztok!
Nem voltam még ilyen helyzetben, de annyit tudok, hogy az adott útszakaszt ki lehet zárni, ezt követően másik útvonalat ajánl fel. A pontos technikát sem ismerem sajnos, ami biztos, hogy tervezés után a lapok alján az egyebekben valamelyik opció biztosítja ezt a lehetőséget.
A másik, ha a térképen tervezed az útvonalat, de ez csak egy jó cerkával, pontos érintéssel lehetséges, mert könnyen mellé nyúlhat az ember.
A harmadik, hogy az adott navigációhoz beszerzel egy kompatibilis skin-t, ez az alkalmazás tartalmazza azt az opciót, amely az ilyen tervezéskor használható.Sajnos ennél többet nem tudok a dologról.
-
peestike
senior tag
Érdeklődni szeretnék csak. Az a bajom, hogy hogyan lehetne rávenni olyan útvonal tervezésre a szoftvert, hogy az m3-m0-m7 útvonalat tervezze nekem, ne pedig az m3-keresztül-a fővároson-m7 útvonal legyen? Hosszabb a kerülő, de semmi esetre sem szeretnék keresztül autókázni a fővároson. Létezik ilyen beállítás? Gyors, rövid, egyszerű, zöld alternatíva van, csak ez az útszakasz ugyanaz mindben. Köszönöm szépen előre is!

-
Francia91
veterán
válasz
zsiga68
üzenetére
Próbálgatás szintjén vagyok egyenlőre. Elsőre az iGo NextGen 9.18-as volt fent, ott volt olyan lehetőség hogy "Kamion", de annak adatait nem tudtam állítgatni (ezért is írtam ide, hogy a programmal van a baj, vagy a Primo való erre). Feltettem a Primo-t (9.6.29), ott tudtam állítgatni a kamion tömegét, hosszát, meg minden fontos dolgot
(WayteQ X995 - Android) -
Francia91
veterán
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Primo-ban van lehetőség kamionos navira, és a kamion adatainak részletes beállításaira? -
wihar123
aktív tag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Nagyon leragadtál annál a sys.txt átírásnál..., nem ez a lényeg, mert a program ezt megoldja (vagy nem).
Sokkal egyszerűbb lehetne a segítség, ha tudnánk a készülék típusát és az iGO verzióját. Tételezzük fel, hogy WayteQ x995 a típus, ebben az esetben, van hozzá komplett okosság, de más típus esetében is hasonló a helyzet...

-
wihar123
aktív tag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Sziasztok!
Ez sok mindentől függhet, de mint párszor már leírták itt a fórumon is, és bejött, neked is azt javaslom, hogy azt az apk fájlt, amivel felinstalláltad az igot, nyisd meg, pl.7z progival és a *..apk\res\raw\ -ban találod a sys.txt fájlt, abból kellene egy másolatot berakni a meglévő helyére, amit természetesen először kimentesz. Elvileg az újraindítást követően fog helyreállni. Próbáld ki, nem veszítesz semmit, sőt akár még öröm is lehet a vége, ha figyelmesen cselekszel. -
VANESSZA1
őstag
Sys.txt-be mit kell beírni, ha 1024×600 felbontásban szeretném futtatni az igo-t ?
-
Lacika 1
csendes tag
válasz
dragon1993
üzenetére
Köszönet,neked is,és a P.Lajos úrnak is!!

-
keytrapp
újonc
sziasztok! segítséget szeretnék..
adott egy waytech 995 max. telepítettem fel rá igot..
viszont vízszintes tájolásnál az utca nevet pontosan középre rakja ki és nem látni a körforgalmat amin épp áthaladok... vagy a kanyart.stb.tudna esetleg valaki valami ötletet?
megköszönném...

-
VANESSZA1
őstag
válasz
dragon1993
üzenetére
Létezik Ausztria Németország is ?
-
törölt tag
Hogy én mindig lekések az új speedcam adatbázisról.

-
VANESSZA1
őstag
Véleményetek szerint milyen android-os 7"-os készüléket éri meg venni? Wayteq X955 Max-on gondolkodtam, nem tudom az igo-val (melyik verzió) működik stabilan esetleg? Vagy valami mást lenne jobb választani?
-
wihar123
aktív tag
válasz
Busmanuska
üzenetére
Sziasztok!
A készüléken, melyik Android verzió fut? A helyzet az, hogy a 4.4.2 (KitKat)-tól kezdve már nem engedi a külső kártyára írást, ha neked oda van telepítve a program, akkor ezért rosszalkodik. A megoldás, hogy belsőre kell telepíteni és a szükségeseket (addons/conten cuccot) kipakolni kártyára. -
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Hoztak egy készüléket, hogy kezdjek vele valamit, mert alagútban mindig kikapcsol, ha elveszti a gps jelet. Nem találok semmi erre vonatkozó beállítást. Van valakinek ötlete, merre nézelődjek....? (Próbáltam elvesztetni vele a GPS jelet, akkor is kikapcsolt: Tulajdonképpen kiírta, hogy az IGO leállt, és kikapcsolt a gép...) A készülék egy Navon520DVR, a rajta levő program igo israel (9.18.27.658108).
-
Busmanuska
csendes tag
Sziasztok! A 9.6.7.235654 Igo primot használom,melynek nagy előnye hogy az igo8 -ból lementett poikat,és a ebben elmentett kedvenceket is kezeli egyszerre. Valami oknál fogva,minden indításnál a nyelv kiválasztást kéri (érdekes az összes többi beállítást megjegyezte.A másik gond nem mindig akarja megtalálni a helyzetét(érdekes a net kapcsolat az segít),valamint ha elmentek egy kedvencet akkor látszatra minden rendben,de kikapcsolás után nem találom benne. Mi lehet a gond?
Valamennyi segítséget előre köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Lajos
Mind1 akkor q2-re kell frissitenem remélem sok módósítás nem történt ezalatt a pár hónap alatt.

DM43