Hirdetés
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz snowdog #21698 üzenetére
Kamionos kollégákkal a CamSAM Plus -t használjuk. Itthon kevés tapasztalatom van vele, de Németországban elég jó arányban jelzi a mobil mérőket is. Floatingban is működik, tehát bármelyik navi alkalmazással együtt is használható.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
snowdog
veterán
Erre a célra külön adatbázisok készülnek. Ha egy mérőhelyet szeretnél bejelenteni, akkor olyan alkalmazást kell keresned, ami alapból kezeli a mérőhely szerinti riasztást. Amennyire én tudom a Primo nem ilyen program (bár képes a mérőhelyeket megjeleníteni, ha valaki készít hozzá egyéni adatbázist).
Erre a célra többnyire az online navigációs programok képesek, mint amit ezen a linken is megtalálsz. [link] -
veterán
-
Kolty
aktív tag
Sziasztok.
Olyan ügyben érdeklődnék, hogy amennyiben az ember találkozik mobil sebességmérő autóval és arra a navigáció nem figyelmeztet.
Hol tudom jelezni, hogy bekerüljön a rendszerbe és egy idő pl. egy frissítés után jelezzen?
Vagy mi alapján, hogyan vannak összeállítva ezek a dolgok?
Köszönöm. -
Petester
senior tag
Ezt az így jártam kategóriát fogom élni , de annyit kérlek írjatok, hogy milyen hatásai van így számomra? Eddig csak elfutott a háttérben a navigáció, nem nagyon figyeltem a működését (waze megy inkább). Most hétvégén akkut cseréltem az autóban, így a navi box órája is nullázódott, ekkor vettem észre, hogy a nappali és éjszakai üzemmód váltások sem jók (újra beállítottam a pontos időt és időzónát, így úgy tűnik visszaállt a rend), továbbá az óra (pontos idő) működése sem megbízható. Párszor használtam, maga a tervezés, működés jónak tűnt, az út végi statisztikában a dátum kijelzés nem jó, meg a korábban már tapasztalt fogyasztás rögzítés esetében a dátum sem jó (erre már van új alternatíva).
Ezeken kívül kell még valami fennakadást tapasztalni, átélni?
Köszönöm!(ó\_!_/ó)
-
snowdog
veterán
válasz buffon75 #21687 üzenetére
Sajnos konkrétan a kérdésedre nem tudok válaszolni, de rákerestem a gépre, és a leírás alapján nincs benne sebességmérő adatbázis.
Szofveres jellemzők: Sávinformáció, POI (Points Of Interest) kezelés, domborzati modell, 3D látványosságok, parkolási asszisztens, sávasszisztens
A korábban itt közzétett plajos adatbázis nem jó hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
buffon75
csendes tag
Üdv!
Vásároltam egy Navon A500 gps-t nincs sajnos benne a telepített fix traffipax adatbázis lehet valahonnan beszerezni vagy ehhez a térképhez nem jár?
NAVON A500 Android 5" GPS iGO Primo NextGen Európa térképpel (46 ország) ÉLETTARTAM TÉRKÉPFRISSÍTÉS -
snowdog
veterán
válasz svgyula #21681 üzenetére
Ezzel a dühös hangnemmel itt nem sokra mész!
Minket egyáltalán nem zavar, hogy kitől, mennyiért, honnan vetted a készüléket. Úgy is mondhatnám, itt senkit sem érdekel. Feltettél egy kérdést, ami nagyon warez szagú, erre reagáltunk. Ha te ezt ekkora sértésnek veszed, akkor mások sértegetése nélkül is tovább lehet állni.
-
Somatom
veterán
válasz svgyula #21681 üzenetére
Csak egy apró szösszenet. Az első PNA -m több, mint 10 éve, egy MIO C720 volt (sajnos, ellopták). DM43 már akkor tanította ezt a műfajt. Ebben a témában nála hozzáértőbbet nem nagyon találsz. Pontosan tudja, hogy mihez kéne nyúlni, mint ahogy azt is, hogy az illegális lenne, amit tilt a fórumszabályzat.
[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
válasz snowdog #21680 üzenetére
De jó! Ugye az nem zavar senkit, hogy a rádióval jött a szoftver? Vagy igen? Ez a rádió alap navigációs szoftvere. De azért kellet rajta mókolni mert csak angol és pár számomra értelmezhetetlen nyelv volt benne. Ez már így érthető? De ahogy látom itt ugyanúgy nem értetek hozzá, tehát tényleg kell szakembert keresnem..........
[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
snowdog
veterán
válasz svgyula #21679 üzenetére
Nyugodj meg, mindenki elolvasta a kérdésedet, és a többség azért nem válaszolt, mert a kérdésed warez-nek minősül, ami meg itt tiltott téma. Erre célzott a Topikgazda a neked írt válaszában!
Tehát keresd fel azt a helyet, ahol a programot vásároltad, és ott majd készségesen segítenek a problémát megoldani.
[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
? Elolvastad a kérdésemet? Nekem nem az útvonallal és a beállításokkal van gond hanem !halk a navigálás! erről sehol nincs szó. Légyszíves mielőtt valamit válaszolsz olvasd el a kérdést is. Valahol az elején a topiknak találtam egy speed volume állítást DE nekem nem engedi szerkeszteni a helyén(android) és hiába másolom be a módosított system.ini állományt nem használja hanem újra ír egyet. A sys.txt alapjaiz is módosítottam de azt sem használja mert valahonnan előránt egy üres system.ini állományt és azt használja. A navigáció hangereje meg gagyi halk. Ha felhangosítom a teljes rendszert akkor meg a zenétől meg lehet őrülni. Tehát még egyszer a kérdés: hogyan tudom az alap hangerőt növelni az alkalmazásban?
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
svgyula
addikt
Tisztelt Urak! Van egy gondom ami lehet, hogy nem újdonság de nekem az. A navigációs hangok jelszintjét kellene megemelnem valahogyan mert nagyon halk. Üvöltetni kel a zenét vagy kikapcsolni, hogy a bevágott hang elég hangos legyen. Akkor sem hangosabb ha nem szól semmilyen zene. Ezt mivel lehetne megoldani?
Néztem a zip file-t de az összes ogg file felturbózása egy audió szerkesztővel kicsit sok lenne. Ha valaki tud a rendszeren belül elérhető módosítást azt megköszönném. Ja az összes hang max-ra van állítva és a rádióban a keveréskor is a média lejátszást szinte 0-ra viszi le és még így sem mindig érthető. A rendszer Android 8.1 és a navigáció IGO PRIMO.[ Szerkesztve ]
-
gagyilovag
aktív tag
válasz Donki Hóte #21675 üzenetére
Tisztában vagyok vele,azért írtam.
-
veterán
válasz gagyilovag #21674 üzenetére
Egy olyan fórumon, ahol betartják a szabályokat, ott nemigen lehet más a válasz
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
MárkyMárk
tag
Sziasztok, kérlek segítsetek!
Van egy Wayteq x995max típusú készülekem, és a problémám a következő. Igo Primo van rajta és működés közben villog a kijelző, és még egy apró kérdés alul van a navigációs sáv és pont belelóg az igo n az alsó információs részbe, ezt az alsó gyári navigációs sávot hogyan lehet eltüntetni? Előre is köszönöm a segítséget! Üdv! -
hzx0
aktív tag
Azt nem próbáltam még hogy több pontos útvonalal meg tud e birkozni. Én sokszor használom ezt az alkalmazást. "Send to navigation" play áruházból tölthető. Bár ez csak androidos Igoval müködik. Lehet útvonalat küldeni óda vissza.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz baboss #21667 üzenetére
Itt van egy leírás arról, hogy hogyan tudod exportálni a GoogleMapsban készített útvonalakat igo nextgenbe.
Nem tudom, hogy működik-e, nem próbáltam.
(Régebben GoogleEarthben készített útvonalakat gond nélkül exportáltam igoba, még az útvonalra felrakott saját helyeket is átvitte poi-nak az igo útvonalba. Ha esetleg rájössz, hogy GoogleMapsból hogyan tudsz útvonalat áttenni GoogleEarthbe, akkoz az is segítség lehet neked, mert GoogleEarthből lehet exportálni az útvonalat kmz/kml állományba.)
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
baboss
őstag
Ha új térképet akarok készíteni, akkor nem enged csak 3 pontot létrehozni
"Megjegyzés: Ugyanazon térképprojekt számára ingyen nem lehet több, mint 3 réteg . Be kell keresnie a Google map pro alkalmazást."
-
baboss
őstag
válasz snowdog #21662 üzenetére
Na ez már valami, nem tudom hogyan, de mentettem valamit KML-be, vannak útvonalak, igaz régi útvonalaim, most már csak bele kellene varázsolni az ujjalkat. Saját helyek - térképek valahogy ide kellene átmásolnom az útvonalakat, innen már el lehet menteni KML-be, kat bal oldalon valamelyikre kat-Megnyitás a Saját térképekben-
Szóval a saját helyekbe kellene valahogy elmentenem a meglevő útvonalakat.[ Szerkesztve ]
-
baboss
őstag
https://www.google.hu/maps/dir/47.6519778,19.069348/46.5689277,15.7668615/46.6440786,15.2070589/46.6482228,14.9835228/46.3017943,14.4405314/46.2749009,14.3527482/@46.5633496,15.5861819,13z/data=!4m53!4m52!1m40!3m4!1m2!1d16.47446!2d46.5514761!3s0x4768b54bfcbeedc9:0xdcdce0e0b302eafb!3m4!1m2!1d16.2832014!2d46.5497828!3s0x476f48f130da51e5:0x991b6e325e61a01e!3m4!1m2!1d16.1966487!2d46.5339796!3s0x476f467af7720ae3:0x7ff9aa379dca7993!3m4!1m2!1d16.1015703!2d46.5506!3s0x476f41658f956be9:0x98dd7d86fca44b67!3m4!1m2!1d15.9849087!2d46.5643423!3s0x476f6a2c65666b73:0x37e01fa093d19863!3m4!1m2!1d15.9186643!2d46.5612872!3s0x476f6eae9bd5dca1:0x86638af1fac873c3!3m4!1m2!1d15.8500846!2d46.5665138!3s0x476f6e6d7444d3fb:0xef88023f2b854378!3m4!1m2!1d15.7917258!2d46.5718178!3s0x476f71939b93e3ad:0x669bac783370e5d9!1m5!3m4!1m2!1d15.6499959!2d46.5620641!3s0x476f77abcc33ae7f:0xbcbbf9560e7bbb8a!1m0!1m0!1m0!1m0!3e0?hl=hu&output=kml
Ez hogy másoljam be a Content/Userdata/Route ampába, nem értem "SRY "[ Szerkesztve ]
-
baboss
őstag
Tud valaki segíteni ?
Útvonalterv. [link] ezt szeretném KML -ben elmenteni, 6 napos túra első napja, még lenne 5 útvonal, találtam egy egyszerű megoldást, [link] de nekem nem megy, nem tudom elmenteni.
RouteConverter baromi lassú újra be kellene írni az útvonalat, autópályát nem veszi figyelembe, útvonal szakaszonként kellene bevinnem , hogy ugyan az legyen.[ Szerkesztve ]
-
baboss
őstag
Sziasztok.
Azt szeretném megkérdezni, hogy van e valamilyen program, amivel pc-n megtervezem az útvonalat,(google maps, vagy más) majd az útvonalat bemásolom a Content/Userdata/Route mappájába. Több napos útvonaltervet kellene készítenem.
Köszönöm. -
snowdog
veterán
válasz quailstorm #21651 üzenetére
PLajos szerint nem érdemes keverni a txt és spc fájlokat. [link]
-
quailstorm
nagyúr
HERE térképhez van default magyar speedcam spc file. Emellé én bemásoltam a a PLajos féle 201806 kollekciót. A PDF nem ír arról, hogy spc file-t kell-e törölni, nem kell törölni, mi legyen vele.
Okozhat ez konfliktust? Duplikációnak számít? Egyáltalán .spc-t tud olvasni a WinCE Primo?A PLajos kamerákat látom a térképen, azt biztosan beolvasta.
-
K Norbi
addikt
Jogtiszta Mobiltelefonos IGO-ra jött friss térkép!
2019 Q2Nahh ez már valami!
-
dik
őstag
Te vagy aki anno nekem nagy nagyon nagyon sokat segítettél beüzemelni ezt a kütyüt igaz eltelt rajta szerintem 5-10 év, de eddig még mindig tette a dolgát. Néha kis okosítás volt és jó. Szóval neked maradni kell itt örökre! Köszönöm még egyszer a sok segítségedet!
[ Szerkesztve ]
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
DM43
Topikgazda
Az, hogy az egyes almappákban milyen típusú fájlok vannak és azok mire jók - szerintem nem warez. Mindenesetre ha ilyenért a fejemre koppintanak, akkor lemondok!
-
snowdog
veterán
válasz Somatom #21644 üzenetére
Szerintem ne feszegessük tovább ezt a témát. Ami fontos volt azt leírtuk, aki ezután elolvassa majd eldönti, hogy a leírtakat mire tudja használni.
u.i. Természetesen azokra a kérdésekre, hogy hogyan lehet erre, vagy arra a nem támogatott gépre programot telepíteni én sem válaszolok. Az már valóban tiltott tevékenység, és az előbb leírtakban nem is ilyen kérdésre gondoltam. Vannak olyan kérdések, amik csak éppen hogy súrolják a warez határát, ilyenkor óvatosságból jobb a kereső használatát javasolni. Aztán ha a TG ezt is illegálisnak minősíti, majd legfeljebb törli.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz snowdog #21643 üzenetére
Nana! Ezzel óvatosan! Egyszer vkinek azt találtam javasolni, hogy találomra pötyögjön be a Google keresőjébe három betűt. Pl. azt, hogy ... Na, erre egy hét kitiltást kaptam warez támogatása miatt. A warez, az warez, bárhol is legyen. Persze, kissé fura, ha a javasolt warez tartalom épp ebben a topikban van. Gondolom, a moderálásra jogosultak ilyen esetben kitiltják magukat.
-
snowdog
veterán
válasz Somatom #21642 üzenetére
Ez igaz. És a linkelés előtt megnéztem a hozzászólás tartalmát, de mivel egyszerű, általános információkat láttam benne, semmi nem utalt warezre, ezért betettem.
És ha már erről beszélünk, nagyon helyesnek tartom, hogy ami már évek óta itt van, azt itt is hagyják. De ha valakinek szeretnénk segíteni - márpedig a fórumnak ez az egyik legfontosabb célja - akkor a kérdezőt nem egyből elhajtjuk, hanem megoldást keresünk a megsegítésére.
Ha egy korábbi általunk is warez-nak ítélt tartalmat nem szeretnénk belinkelni, akkor legfeljebb azt javasoljuk, hogy használja a keresőt. Ez a javaslat még nem számít warez-nak. Aztán majd az illető vagy megfogadja a tanácsunkat, és talál magának megoldást, vagy nem fogadja meg, de az meg már legyen az ő baja.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz snowdog #21641 üzenetére
Nem ilyen egyszerű ez. A topik tele van warez tartalommal. DM43 erre azt írta, hogy akkor ő még nem volt TG. Ebből arra következtetek, hogy nem mindegy, hogy az idézett tartalom DM43 munkássága alatti, vagy az előtti időből származik.
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
válasz zsiga68 #21639 üzenetére
Miért ne lehetne? Felhívtam rá a figyelmét, hogy itt tilos a warez.
Majd betettem egy tőled származó hozzászóláshoz egy linket.
Akkor mégis a válaszom melyik részére kérdeztél rá, hogy lehet-e ilyet írni?
Esetleg az általad írt idézetben foglaltakkal volt fenntartásod?[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
A kérdésed egy része ( a térkép másolgatás) a warez témák közé tartozik, ezért akár ezt a választ is kaphattad.
Mondjuk személy szerint azért nem értem zsiga68 válaszát, mert korábban pont ő írt egy részletes ismertetőt az általad kérdezettekről. [link] Véleményem szerint elegánsabb lett volna a részéről, ha ezt a linket ő tette volna ide.
-
Sátán44
addikt
Sziasztok!
Lehet használni WinCe Primo-n az androidos data.zipet? 1024X600-as felbontás miatt kellene.
[ Szerkesztve ]
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
dik
őstag
Helló!
Lenne egy kis kérdésem kicsit nagyon le vagyok maradva ebben az "én megyek" témában. Vagyis több kérdésem is lenne.
Letöltöttem egy ország térképet. Abban mik ezek a hnr, spc könyvtárak? Nekem még az ős rendszerem van így abban ilyen könyvtárak nincsenek csak azért kérdem.
A map könyvtáron belőle van olyan, hogy: fda, fpa, ftr. Ezek mik lennének?
Az fbl kell másolni az stimmel, de ez a többivel mi lesz?Köszönöm előre is ha valaki segítene!
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
Bálint85
senior tag
Sziasztok!
A legújabb global_cfg hol találom, egy linket küldenétek? Köszi!
http://www.anandtech.com Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Adott egy wayteq x980BT készülék. Az a probléma, hogy a rajta lévő gps mindenféle hibákat írt ki induláskor, most feltettem rá egy igo primo 2.4-et, tök jól megy, de a 2012-es térképeket kicseréltem 2018-asra, és sajnos hiába indítom el a programot szerintem nem látja a térképet, utca választásnál már ott megakad, hogy országot kell választani, mert konkrétan tök üres a lista. Tud valaki segíteni mi lehet elrontva? Köszi előre is.
-
Kolty
aktív tag
Sziasztok.
Van a telefonomomon egy program: 9.6.29.63.68.68Nagy jából évente egyszer használom, de azért szeretném frissíteni rajta a hasznos helyeket, kamerákat, térképet.
Hogyan tudom ezt megtenni legegyszerübben?
Köszönöm.
-
Somatom
veterán
Ez fura. A CamSam kamerafigyelővel használom és tökéletesen működik. Zene megáll (vagy lehalkul, beállítástól függően), kamerafigyelmeztetés bemond, zene vissza. IGO -val nem tudom kipróbálni, mert a tabomon olyan szarul fut a Nextgen, hogy a próbaidő után nem vásároltam meg.
-
Somatom
veterán
A zenelejátszóban van olyasmi opció, hogy "más alkalmazás audió igénye"? Ha van, akkor aktiváld, ha nincs, akkor próbáld meg egy olyannal, amiben van! Próbaképpen pl. Music Folder Player.
-
Pribi
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Huawei P201 Lite-on lévő Igo. Az a gondom vele, hogy én a zenét a telefonról bluetooth-on keresztül játszom le, és amikor "beszélne" a navigáció, akkor nem hallgat el a zene, hanem változatlan hangerővel megy tovább, így viszont nem lehet hallani, mit mond. Van valakinek valamilyen ötlete, hogy mit kéne mókólni vele?
Köszi: Pribi
A szerelem tűz, de a húsleves nem fő meg rajta.
-
wihar123
aktív tag
válasz kottagrafika #21615 üzenetére
Nem érzed benne az ellentmondást!
Nincs olyan hibás verzió, ami működik, ráadásul hibátlanul és szerintem ezt ne ragozzuk tovább, mert warez szaga van..."Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
kottagrafika
újonc
válasz wihar123 #21614 üzenetére
A készüléken volt egy MobileNavigation mappa. Ebben volt az igo, ami a hibát csinálta. Ezt próbáltam egy másik verzióra cserélni, de mivel eredménytelen volt, visszaállítottam ezt, a talált, hibásan működőt könyvtárostul és most helyesen működött, azaz nem tolta el az órát a belépéskor.
Tehát ez nem bevált recept, mert a hibás verziót állítottam vissza, ami legalább elindult, és a probléma többet nem jelentkezett. Ez a rejtély nekem, mert semmit sem változtattam ebben a mappában és mégis jó lett. -
wihar123
aktív tag
válasz kottagrafika #21613 üzenetére
Van annak köze, nagyon is van! Az érthetőség kedvéért, azért vannak a típusszámok, hogy a frissítő csomagot annak alapján lehessen beazonosítani, letölteni. A nem típusra írt ROM használata kárt tesz az eszközben!
Most írtad le a bevált receptet:
"... visszaállítottam régi (eredeti) verziót a könyvtár visszanevezésével és láss csodát, a hiba megszűnt!"
"Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
kottagrafika
újonc
válasz wihar123 #21612 üzenetére
P-670151001195* van azon a matricán. De szerintem semmi köze a ROM-hoz. Az Igo elindítása okozza az óra léptetését. A probléma tegnap megoldódott, de a valós megoldást nem tudom. Először töröltem a az IGO save mappáját. Semmi sem változott. A sys.txt-t ellenőriztem, szinte semmi sem volt benne, de töröltem. Így sem változoptt semmi. A készülékben lévő MobileNavigator mappát átneveztem és feltettem rá egy másik verziót, többféle exe-t, de egyik sem indult el a készüléken. Majd fél óra kísérletezés után visszaállítottam régi (eredeti) verziót a könyvtár visszanevezésével és láss csodát, a hiba megszűnt!
Tehát nem tudok egy bevált receptet adni, hogy szüntethető meg a hiba. -
wihar123
aktív tag
válasz kottagrafika #21611 üzenetére
Sziasztok!
Az adatok alapján simán lehet N490 Plus, de én inkább N670 Plus-ra testálnám. Érdemes lenne megnézni a hátulján található picike matricát, valami ilyesmit keress:
P*670xxxxxxxxxxx [link]
Talán mindegy is, mert egyikhez sem tudok ROM csomagot, márpadig egy kompatibilis rollover cuccot, csakis annak alapján lehetne szerezni, barkácsolni.Mi van, ha regiznél a navonnál és megtudakolnád a lehetőségeket...
[ Szerkesztve ]
"Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
kottagrafika
újonc
válasz wihar123 #19760 üzenetére
Szia!
Én is ebbe a problémába futottam bele a kollégám NAVON készülékén, hogy az óra elállítódik és nem mutatja a valós időt.
NAVON készülék (típusát nem tudom, kb. 5 éves)
hardver: MSB3.0 20131210
MSB2531PND43V1.0
Navon GPS System (azaz IGO 8.3) 8.3.5.193799 (2011. május 27-i)
Kézzel beállítom az időt a beállítások -> Dátum és idő menüben.
Elindítom, eggyel többet mutat. Visszamegyek a beállításra, ott is eggyel több van.
Visszaveszek egy órát, belépek az IGO-ba, most jó. De ahányszor kilépek és visszalépek, mindig eggyel többre állítja az órát. Három belépés, három órával többet mutat.
Ha aut. időzónát választok és aut. szinkronizálást, akkor sem mutatja a jó (helyes) időt.
Ilyennel még nem találkoztam.Itt a fórumon sem találtam rá magyarázatot, mi okozhatja...
-
wihar123
aktív tag
válasz Somatom #21608 üzenetére
Ezt is aláírom!
GPS-idő lenullázásos problémára elég sok navis cég gyorsan reagált és közzétett frissítő csomagot, Pl. a wayteq a mio, stb... (van több is, csak azokra per pillanat nem emlékszem, utána kellene néznem).
-
Petester
senior tag
Ejj, ez rossz hír, ilyenre nem gondoltam... Gyanítom az utolsó csoportba tartozom, hogy nem lesz rom frissítés. Beépített navi box (biztos hogy nincs 10 éves, bár az alapok, ami köré a boxot építették, lehet), fogalmam sincs ki gyártotta.
Amúgy a dátum emelkedő minden egyes tankolás rögzítéskor, az eltelt napokat tudja követni, csak olyan, mintha újra kezdte volna az időszámítást. Helyzetemet eddig mindig megtalálta, szóval nem kell kukáznom , max megtanulok így együtt élni vele.(ó\_!_/ó)
-
DM43
Topikgazda
válasz Petester #21606 üzenetére
Ezt az un. április 6. problémát csak ROM frissítéssel tudod helyrehozni. Ha szerencséd van, akkor az eszközöd gyártója adott ki ilyet, ha nincs, akkor így jártál!
-
Petester
senior tag
Sziasztok,
a fuel.txt-ben milyen formátumban van a dátum rögzítve? A dátum számlálás valami oknál fogva 1999.01.01-re váltott idén április óta és szeretném ezt rendbe tenni.Itt váltott másik dátumra:
131008534;200261;200577;36.290000;394.000000
132318213;200109;200261;19.700000;393.000000Ha a 13100-as átírtam 13231-re, akkor váltott a 2019-es évszámra, de a többi adat, a hónap és a nap nem jó. Próbáltam keresni, de a google nem volt a barátom.
(ó\_!_/ó)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Vadonat moduláris HMD Fusion Business Edition 8+8/256GB, black !
- Eladó ÚJ ASUS TUF GAMING GT302 TG ARGB WHITE számítógép ház
- Bontatlan N-One NPad Pro Octa Core 8GB RAM 128GB ROM 4G LTE 10.4 Inch 2K Screen Tablet
- Vadonatúj Quickwheel MAX Urban elektromos roller, 500 watt, 30 km/h, 45km,15Ah akku, számla
- YI Pro 2K biztonsági kamera, új, bontatlan 2 db (egybe csomagolva)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest