Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kami11
őstag
Sziasztok!
A kérdésem a következő:
Van elmentve útvonalam a "Mentett útvonalak" menüpont alá. Ugye innen lehet betölteni, amikor új útvonalat tervezek. A kérdésem, hogy hogyan tudom törölni a mentett útvonalat? Nem jövök rá!
Árulja már el valaki, mert van 2 is ugyanazon néven, de az egyik már nem kell és szeretném törölni a listából, de nem megy!
Mi a megoldás? -
DM43
Topikgazda
válasz
bozsokiandra
üzenetére
Kamionos témában nem tudok nyilatkozni. A TMC-hez WiFi kell neki (mondjuk telefonos mobilnet megosztással). Az hogy ez mennyire használható .... Szerintem a Waze kenterbe veri.
-
DM43
Topikgazda
válasz
bozsokiandra
üzenetére
A 985-ön nem tudod legálisan használni (pna-ra nem vásárolhaó meg külön). Ami az androidos verziót illeti, az működik, bár van egy "apró" bibi: jelenleg a 2016 Q4-es térképek érhetők el ehhez a programhoz. No comment!
-
bozsokiandra
tag
válasz
bozsokiandra
üzenetére
*Wayteq
-
bozsokiandra
tag
Sziasztok!
Most egy Waytek 985-öt használok kamionos navigációra (warez igo-val).
Nagyon bevált ezért szeretném legálisan használni, van erre lehetőség? Jó lenne még ha neten frissülne, esetleg forgalmi információkat is tudna.
Ugyanennek a navinak az androidos változatára (x995), megvásárolható az Igo teherautós változata teljes EU térképpel? Tudja a térkép frissítéseket és a forgalmi infókat is esetleg?
Előre is köszönöm a válaszaitokat.András
-
Faragi
csendes újonc
Nekem ez van
[sound]
android_muting_device=0
csv_voice_enabled="1" ;hang engedélyezve
guidance_distance_offset=50 ;100 ;irányított távolság eltolódása
speech_delay=3000 ;pongo beszéd késleltetése
;rmsoundplay=1 ;pongo
pause_mp3_sooner = 500 ;Neoss75 szünetelj mp3 hamarabb
resume_delay_time = 500 ;Neoss75 folytassa a késleltetési időt
;ding=0 ;ding elnémult
;ding_muted=0 ;riasztás elnémult
;alert_muted=0 ;hatás némítva
;effect_muted=0 ;lehetővé teszi a csend lejátszása muting eszköz
;enable_silence_playing_muting_device=1 ;lehetővé teszi a csend lejátszása muting eszköz
dev_buffer_size=200
dev_smp_rate=44100 ;48000
dev_channels=1 ;2
dev_bits=16
;dev_buffer_size=8820 ;9216
dev_buffer_count=3EGY MÁSIK KÉRDÉS .
A SKIN mappába levő skineket be lehet olvastatni vagy csak telepítgetéssel lehet előhozni ?? -
Faragi
csendes újonc
Hali
Nekem halhabban szól mint a rádió, ami nem halkul le .
A sys be esetleg nincs ezen a soron kívül más amivel lehet befolyásolni ?; 0-STREAM_VOICE_CALL, 1-STREAM_SYSTEM, 2-STREAM_RING, 3-STREAM_MUSIC, 4-STREAM_ALARM, 5-ST
navigation_audio_stream=5 -
Faragi
csendes újonc
Sziasztok.
Androidos IGO Primo v2.4 9.6.29.636868 használom Bluetooth hangszóróval.
Milyen módon tudnám megoldani,hogy rádióhallgatás közben ha navigál a rádió lehalkuljon. Most egyszerre szól mind a kettő. -
plajos
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Pedig a teljes program egyik komponense hibás, és ezért van a hiba. Ha nekem lenne ilyen problémám én a branding.zip-et dobnám ki elsőnek.
-
-
szeljanos
tag
Sziasztok!
Évek óta IGO felhasználó vagyok. Nemrég egy 2 dines autós multimédiás fejegységet vettem, rajta az IGO-val a navigációhoz.
Olyanba futottam, amit sajnos nem tudok megoldani. Konkrét címek, vagy POI-k megadásánál elkezdi megtervezni az utat, majd amikor a navigáláshoz ugrana a térképre, leáll a program. Ez konkrétan a kecskeméti Malomhoz való navigáláskor fordul elő. Ha POI-ként adom meg neki az úticélt, ha a pontos utca-házszámot adom meg neki, akkor is. Próbáltam térképet és POI-t is cserélni, de ugyanaz a hiba. Máshová tökéletesen elnavigál, a térképeket is kezeli, semmi baj. Ötlete esetleg valakinek?
Köszönöm! -
entoni1989
tag
Sziasztok.
Bocsi a hülye kérsésért, de ami külön megvásárolható iGO Voice Guidance Package az mit takar?
Azt vágom hogy hangcsomag, de hogy konkrétani mi?
Köszönöm
-
bendi007
tag
Sziasztok,van valakinek ötlete arra miért akar lehozni a pályáról Bpről Pécs felé félúton?
-
mrx1212
tag
válasz
internetezoo
üzenetére
Azt nem tudom mivel tud többet, csak nincsen meg a fájl,formáznom kellet aztán hopp ugye eltűnt! Ezért kellene!
-
mrx1212
tag
Tudna valaki nekem egy linket honnan lehetne letölteni a legújabb Eszter (TTS v5) v193716 hangot !
-
Faragi
csendes újonc
Sziasztok.
Kérdésem a "Guruk"-hoz intézem IGO csak 964 track -ot engedélyez?
Nekem ettől többet nem enged, a többi kedvencet hova menti? -
OldMike
őstag
válasz
Daneee14
üzenetére
A TTS egy igen részletes hanginformációs rendszer, például kimondja az utcaneveket, figyelmeztet a sebességmérő helyekre, és sok hasonló dologra. Én csak használója vagyok a Primo-nak, sajnos segíteni nem tudok. Valószínű, hogy a TTS hang esetében több lehetőség van bizonyos paraméterek változtatására a sys.txt (vagy a hasonló szerepű system.ini) fájlba írt, vagy módosított sorok által.
-
OldMike
őstag
válasz
Daneee14
üzenetére
Szia!
Az elkéső manőverbemondás javítására én is vevő lennék, de úgy tudom, hogy ez a programban van elrejtve, állítási lehetőség nélkül (bárcsak rosszul tudnám).
A tényleges haladási sebesség függvénye. Én azt tapasztaltam (ez persze nagyon szubjektív), hogy az aktuálisan megengedett sebességnél kb. 20%-kal lassabban haladva már viszonylag helyén van a bemondás. Persze a mögöttem jövők nem igazán tolerálnák, ha egy országúti kereszteződés előtt 100-200 méterrel már csak 70-nel kocognék
-
Daneee14
tag
Sziasztok!
2 dologban szeretnék egy kis segítséget kérni.
Hogy tudom azt megcsinálni vagy mire van szükségem hogy (mint a 20549-es hsz esetén) felül legyenek sávinformációk?
Továbbá lehet hogy telefon hibája, de elég későn, már a csomópontban mondja, hogy 100m után erre vagy arra és ha nem nézem a képernyőt akkor ez késő. Ezt az infót lehet valahogy előrébb hozni egy beállítással?
Köszönöm a segítséget előre is! -
Faragi
csendes újonc
Hali
Mi az a plussz amit tud? -
dlaj
őstag
-
törölt tag
A gplayen található ingyenes igo alá is tehető q4-es térkép?
-
-
Andy975
csendes tag
Sziasztok!
Olyan skin-t keresek, mely állandóan mutatja - függetlenül a távolságtól - a soron következő manőver utáni manővert. Ugyanúgy, mint anno az iGo 8 esetében.

-
Spuri997
csendes tag
Esetleg valaki tudna ajánlani egy újabb IGO verziót(Android), illetve hogy honnan tudnám elérni? nem hátrány ha magyar
-
törölt tag
Hol találok részletes könyvtáérszerkezet-leírást?
-
Faragi
csendes újonc
Köszi.
Mi a csomag neve ?? -
Faragi
csendes újonc
Sziasztok.
Tud valaki 1 olyan skint tudásba, mint a
diMkaWA_aP133_default_TsW+,
de a : megjelenítendő adatok
bal oldalon levő 4 útvonal iconoknál be lehet állítani,Köztes pont
esetleg második köztespont
Uticélmint a GjAk,diMka,
-
DM43
Topikgazda
válasz
üzenetére
Ebben az esetben legálisan nem tudsz hozzájutni. Létezik egy iGO Navigation nevű app a Google Playen. Maga a program ingyenes és 7 napig az alkalmazásból letölthető térképek is azok. Utána pl. a teljes eu csomag kb. 12 ezer pénzért megvehető. Ez elvben élettartam frissítésű, viszont a jelenleg elérhető térképcsomag már egy éves (miközben már 4 hivatalos frissítés már megjelent a naviextras-on).
-
törölt tag
Sziasztok!
Szülinapp után érdeklődöm. Le lehet még tölteni valahol, vagy már úgyis elavultak a térképei? Vagy azokat is lehet frissre cserélni?
-
plajos
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Szia!
Igen lehet vegyesen is használni. Ne feledd az spc fájlok fizetősek, licensz nélkül nem használhatók, a txt fájlok ingyenesek, nem szükséges licensz a használatukhoz. -
válasz
plajos
üzenetére
Köszi!
És vegyesen is lehet használni az spc adatbázisokat? Úgy értem a vegyes használatot, hogy itthon a tiédet, külföldön meg mondjuk a TomTom-ot?
Be kell másolni ezeket a .spc kiterjesztésű állományokat a \speedcam alkönyvtárba a te .txt kiterjesztésű állományaid mellé?
-
bl4ze
veterán
Valakinek van esetleg speedcam (friss) file-ja az alábbi országokhoz ?
Törökország
SzlovéniaÚgy hallom a TomTom speedcam (spc) nagyon jó, de sajnos az nincsen Nekem.
Előre is köszi -
Kolty
aktív tag
Sziasztok.
Miért van az, h maga az igo mappa tartalmaz minden skint, de a program csak párat jelenít meg?
Azért is furcsa, mert ugyanaz van feltéve jkettő telefonra egyik megjeleníti az összeset másik csak párat.Köszönöm. -
nem tudom, hogy a skin warez-e vagy sem, remélem nem az
szóval: létezik WinCE-re olyan ux skin ami lehetőség szerint minél több helyet hagy magának a navigációnak?
egyáltalán van ezeknek a skineknek valami gyűjtőhelye? -
plajos
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Szia!
Az spc adatbázis ugyan úgy mint a POI adatbázis térképtől független. -
-
Faragi
csendes újonc
Köszi ,megpróbálom.

-
Faragi
csendes újonc
Sziasztok
Nincs meg valakinek a Német,Osztrák speedkamera adatbázis -
nemcso
őstag
Szintén forrás plajos anyagához :
[link] -
OldMike
őstag
Megjelent a 2017 Q4 Magyarország NNG térkép.
-
Faragi
csendes újonc
köszi.

-
plajos
aktív tag
Sziasztok!
Magyarországi sebességmérő-kamera adatbázisom 2018.02.09.-i verziója letölthető [innen.]
Módosítások:
KKEP: Aba és Kőrösladány sebességérték javítása
Mobil: Új és pontosított mérőhelyek
Vasúti átjárók: Teljesen átdolgozott, pontosított átjárókÜdv: PLajos
-
Mr-Pamacs
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- EAFC 26
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Subaru topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- World of Tanks - MMO
- Synology NAS
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azt vágom hogy hangcsomag, de hogy konkrétani mi?