- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
Sziasztok!
Ma beszereltuk az androidos fejegységet az autóba. Egész jó lett
Akkor itthonra még mindig az NNG a legjobb? Mert úgy tudom részletes, csak nem frissül. Vagy inkább TomTom? Most HERE van, a legújabb, de balra akart bevezetni megyeszekhelyen egy olyan utcába, ami mar vagy 5 éve tilos.
Horvátországra és Szerbiára, illetve Németországra melyik?
KöszönömSzerk: jut eszembe, Primo vs Nextgen, hmm?
-
gurabli
őstag
Sziasztok!
Biztos többször is elhangzott már, de igazán érdekelne, hogy mi a fő előnye a primo 1.2-nek az Igo8-al szemben? Mivel jobb?
Jobb navigálás, pontosabb tervezés, vezetés (bár ez térkép-függő) valami olyan funkciók, ami miatt megéri váltani? Van erről esetleg valamilyen jó kis összefoglaló?
Köszönöm! -
gurabli
őstag
Köszönöm a cikket, érdekes olvasmány.
Hát, hogy finoman fogalmazzak, ezek után nem is venném meg a Primo-t, inkább warez. Aki így viszonyul az átlag userhez, az meg is érdemli, hogy az emberek ne vegyék meg. Ez van a zeneiparban is, még mindig a CD-ket és a kiadók, jogdíjak, stb erőltetik és a letöltés a gonosz, meg mekkora kiesés, nem hogy lépnének végre és rendesen használnák ki a mai lehetőségeket... Remélem a legnagyobbak buknak majd a legnagyobbat
Elnézést az off-ért. -
gurabli
őstag
Nincs? Ez milyen szívás. Nem lehet megvenni?
Az IGO, amit használok eredeti és legális.
Azért érdekelne, hogy milyen a Primo, mielőtt megvenném úgyis csaiks trial vagy ha az nincs, akkor warez, és ha elégedett, akkor maga a legális program. De hangsúlyozom, a legális!
Ha nincs rá lehetőség, akkor még mért is ne erőltessem, kipróbálni szeretném, arról meg nem én tehetek, hogy nem lehet megvenni. -
gurabli
őstag
Sziasztok!
Az Igo Primo 1.2 működne Samsung Omnia I-en (I900)? Főleg CPU és felbontás miatt?Emígy érdemes IGO8-ról váltani Primo 1.2-re? Jó, tudom ez így nagyon általános, de mégis mik a fő előnyök esetleg hátrányok?
-
gurabli
őstag
Sziasztok! Igaz, nem teljesen ide tartozik: a speedcam.rar, ami a Riks oldalon található, az csak Magyarországra vagy más európai országokra is vonatkozik (pl. Szerbia, Horvátország, Ausztria, Németország)? Ha nem, akkor hol tudok egy ilyen adatbázist letölteni, ahol az említett országokhoz megvan mindez? És ha külön szedem le őket, akkor hogy kell telepítenem? Most még 8.3-ast használok, de nem tudom hogyan kell telepítenem. Csak simán bemásolom a txt-t a Speedcam mappába és elindítom az Igo-t, vagy kell valami a Sys.txt-be is? A menüben nem látok rá sehol sem utalást.
OFF: A jövő héten megyünk autóval Frankfurtba, az IGO két útvonalat ajánlott fel (legfrissebb TM és TA térképek), a gyorsat és a rövidet. Az egyik Szlovénián keresztül (rövid) a másik Ausztrián keresztül (gyors). Aki ismeri az útvonalakat, melyiket ajánlaná?
-
gurabli
őstag
m.jeno, köszönöm szépen a részletes és gyors választ!
Majd megírom, hogy pontosan melyik verzió az, ami támogatja az Omnia felbontását (de valószínű ezt csak holnap tudom majd megtenni). És ki is próbálom, hogy működik-e.
Arra gondoltam, hogy ha az Omniá Primo működik, akkor annak a verziónak a data.zip-jét átmásolom a legújabb verzió mellé. Majd kipróbálom.
Gurjon skint majd kipróbálom, főleg a 8-as IGO-val.
Térképeknél nem gond, ha a térképek különbözőek, értem ez alatt, hogy nem mind TA vagy TM, ettől még pl. gond nélkül megtervezi a Magyarország-Németország útvonalat?
Üdv és köszönöm még egyszer!
-
gurabli
őstag
Sziasztok!
Omnia i900-on szeretném kipróbálni a Primo-t. Van egy változat, sajnos most nem tudom, hogy melyik, de azt hiszem, hogy az utolsó előtti, ami az Omnia felbontásában működik (ha jól tudom csak fekvő módban).
De látom, hogy már van: IGO Primo 8.5.11.155811, ami újabb, mint az Omnia változat.1) Azt meg tudom tenni, hogy az Omnia verzióból átmentem a data.zip fájlt az legfrissebb verzióba? Vagy ez így nem működik.
2) van egy change log valahol, hogy mi változott?
3) ha jól tévedek, Omnia felbontására még nincs Gurjon skin (Primo-hoz)? Még nem is használtam a Gurjon skint IGO 8-on sem, érdemes? Ha igen, akkor mivel tud többet, miért jó?Lenne még egy kérdésem (illetve több) térképekkel kapcsolatosan is:
Térképeknél továbbra is a legfrissebb Top Map ajánlott Magyarországra?
És melyik térképek a legjobbak
- Németország
- Ausztria
- Szerbia
- Horvátország
- Szlovénia
- Szlovákia
- Csehország
- FranciaországTudom, hogy hirtelen sok kérdés, de remélem másnak is hasznos lehet a válasz.
Ha beválik a Primo, nézek egy külön navigációs kütyüt is az Omnia helyett, de előtte szeretném kipróbálni az Omnián)
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Windows 11
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen routert?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest