Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Magát az igo navigációs szoftvert, hol lehet megvásárolni? Nem ios-ra és androidra akarom, hanem autós fejegységre! Sehol nem találom vagy csak készülékkel együtt lehet beszerezni?
-
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Ebből már aki akarja az érti, vagyis meg tudj csinálni, és ezért (is) már wareznek számít.
-
Somatom
veterán
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Pontosan úgy fogalmaztam, hogy üssön be találomra betüket a Google -ba. Mondjuk azt, hogy (és itt írtam x számú betűket). Ezért kaptam az egy hét tiltást.
-
DM43
Topikgazda
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Nem büntetendő, hanem törlendő!

-
Somatom
veterán
válasz
zolcseszka
üzenetére
Az IGO érzékeny a kijelző felbontására/képarányára. Gondolom, az új telóé más, mint a régié, ezért dob errort. A megoldást nem írhatjuk le. Már azért is bünti járna, ha megírná vki, hogy hol kaphatnál segítséget. Ez a helyi istenek szerint segítségnyújtás warez tevékenységhez. Én egy hét tiltást kaptam ezért.
-
gerner1
nagyúr
válasz
zolcseszka
üzenetére
Amennyiben az új Nextgen iGO -ról van szó (ami bármire elérhető a play áruházból...), akkor talán lesz segítség. Amennyiben a "régi" primo -ról, akkor nem, mert az hivatalosan sosem volt elérhető arra, amin használtad/használnád: ezért warez, ahogy már Pyttawrx is írta.... .
-
válasz
zolcseszka
üzenetére

-
válasz
zolcseszka
üzenetére
1. ez így tág
el se indul? Csak másoltad? vagy újra is telepítetted?... stb.
2. Gondolom nem vásárolt az igo progid, így erre itt nem kaspz ebben a formában választ, mert wareznek számít
-
zolcseszka
csendes tag
Sziasztok!Volt egy samsung S8+ telefonom és lecseréltem s20 plus ultrára.
Átraktam az igot erre és nem működik.Tudna valaki segíteni? -
SoldierL
senior tag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Arra van valami tippetek, hogy miért fagy le amikor megérkezek a célhoz és menteni szeretném az útvonalnaplót? Nem menti el és kilépéskor: msgbox_cover.bmp hibával kifagy az egész.
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Most került az autós fejegységemre az igo primo, eredeti.
Had kérdezzek párat mert a waze után szokatlan egy kicsit!
-Hogy tudom kiválasztani, hogy melyik autópályára van matricám?
-Hogy tudom beállitani azt, hogy ugyanúgy hozzon visszafele mint odafele? -
AttyVin
aktív tag
Lehet, hogy volt már hasonló kérdés.
Próbaként letöltöttem a legújabb iGO-t a Play-ről.
Régebben használtam valamelyik MyWay verziót (az utóbbi ídőben mást).
Annál a közbenső cél esetében volt lehetőség váltani a térképes felületen is, hogy az arra vonatkozó információt is mutassa (hátralévő idő, távolság, stb.). Hozzátéve, hogy a mostani is eleve csak három adatot mutat egyszerre...
Itt csak akkor látom, ha átváltok az Útvonaladatok képernyőre, de mivel azon nincs térkép, így a kettő nem követhető egyszerre...
Van valamilyen beállítás, ahol ez "visszahozható"?
Üdv, Vino -
Doky1988
senior tag
Sziasztok!
Elsősorban furgonosokhoz szólna a következő kérdésem!
Szóval október 1-el kezdek egy cégnél ponyvás furgonnal.Mennyire használható jól a Primo? Gondolok itt, magasság, szélesség, hosszúságot milyen módban használtok? Kamion, lakóautó, busz? Megvettem a truck licenszt is. -
Ali01
újonc
Sziasztok!
Kezdő vagyok a topikon. Szeretnék segítséget kérni. Kaptam egy Igo Primo 9.6.13.40551 verziószámú programmal szerelt navigációt. A haladási pontomat a térképen egy piros kamion mutatja. Hogy lehetne visszaállítani a hagyományos nyíl alakú haladási kurzorra?
Minden segítséget előre is köszönök. -
Doky1988
senior tag
Szevasztok!
Kezdő furgonosként iGOt mennyire ajánlotok használni? Gondolok arra, hogy itt azért az országban nemsok, de van azért 1-2 hely ahol nem megy át 1 ponyvás furgon.Sokan Wazet használnak, de azért kezdőként, hogy lehető legkevesebb esélyem legyen a szívásra, iGOt használnék.Viszont azthiszem, hogy magasságot/szélességet csak talán kamionos módban lehet beállítani.
-
DeniBoy84
csendes tag
Sziasztok, már 1 napja szenvedek POI beállítással. WinCE Primo 2.4 az alany. A gondom a következő képeken látszódik, hogy hiába van a POI könyvtárban a fájlok, nem jelenít meg adatokat, vagyis ki sem tudok választani semmit.
Egy-két hsz-t olvasva, sokan a global_cfg-t mondták, de elméletileg az a hozzá tartozó és nem találtam frissebbet sem. Van valakinek ötlete a probléma megoldására? Előre is köszönöm!
-
pekrilga
csendes tag
Sziasztok. Tudja valaki hogy a mentett útvonal (kml) miért tűnik el az igo-ból?
-
-
azJENŐ
csendes tag
Szervusztok!
Tervezek egy Wayteq Xrider-t win softver-rel, de térkép softver nélkül.
Én IGO 8, vagy IGO PRIMO-t szeretnék telepíteni rá, de nem találok olyan helyet, ahol meg tudnám vásárolni.
Tudnátok adni linket, címet, nevet, ahol megvásárolható valamelyik IGO térkép. Árat is tudnátok írni.
Előre is köszönöm szépen, Jenő -
the radish
senior tag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Köszi!
Igen, be van kapcsolva. De ugyanoda akar visszavinni, ahol megfordultam. Az pedig ugye az akadály előtt van még.
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
the radish
üzenetére
- állítólag csak az új csodaiGo-n megy a TMC (ebben erősítsen meg valaki, mert nem biztos info)
- letérés esetén újratervezés be van kapcsolva? -
the radish
senior tag
A közlekedési információ frissítése plusz előfizetést igényel? Se mobilneten, sem pedig wifin nem akar működni.
Más: Hirtelen útlezárás esetén, hogy tudom rávenni a kerülésre, mert ugyan megfordultam, kóvályogtam is, de minduntalan vissza akart vinni az útlezárá hoz.
Végül nekem kellett manuálisan és jó nagy kerülőt kitalálnom. -
DM43
Topikgazda
válasz
olomkatona
üzenetére
Erre egyetlen egy olyan válasz érkezhet, ami nem ütközik a fórum szabályaiba: [link]
-
olomkatona
csendes tag
sziasztok jó régen voltam itt,előre is bocsánat ha off,warez téma esetleg. keresnék működő igot samsung s9+ra,jó sys-el, és ha lehet plajos csomaggal. gyári,nem rootolt a teló. köszönöm előre is

-
plajos
aktív tag
Sziasztok!
Magyarországi sebességmérő-kamera adatbázisom 2020.07.11-i verziója innen letölthető:
link=https://1fichier.com/?v59d87lo7ei2j9vj2mbu
Az adatbázis tartalmazza a Budapest Váci útra nemrég felszerelt fix kamerákat is. -
kusza80
tag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Értem. Köszönöm
-
kusza80
tag
Sziasztok!Nem értek hozzá azért kérdem. Tegnap feltelepítettem egy igo-t waytq 995 Max ra. El is indul. Meg is lepődtem magamon. De itt jön a kérdésem. Szerintem nem friss a térkép, mert olyan út nincs rajt aminek már rajt kellene lenni. Kérlek segítsetek a térkép frissítés módja, csere stb. Mi a megoldás?
-
leotibor1
csendes tag
Sziasztok!
tudom most mindenki a lunára gerjed de a jó öreg primo2-2.4 wince-n lehetséges a madártávlat áttekintés2d. észak fent az megvan hogy androidos verziónál működik. talán a sys-ben kell vmit beírni nem jövök rá.... ha tudtok segítsetek.köszönöm. -
mazdarobi
csendes tag
Sziasztok,van egy kínai 2din-es android autós navigációm.Megvásároltam rá legálisan az Igo-t,de rajta van (gondolom nem legálisan) a primo is.Szerintem ez sokkal jobb az 1024x600-as kijelzőn,de szeretném ha menne rajta a tts. Tud valaki megoldást?
Vagy van-e megoldás,hogy a legális igo ikon mértek nagyobbak legyenek.(Menet közben nehézkes a gombok nyomkodása,míg a primon tök egyszerű).
Köszi. -
Somatom
veterán
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Az a baj, hogy 5 -ös Androidon nem sokat tud variálni. Ráadásul a teló is kakukktojás, mivel X86 architektúrájú Intel Atom hajtja.
-
LamerGyuri
senior tag
Nekem annyi volt az értelme, hogy éjszakai jó 2,5 órás vezetésnél csak az út utolsó 10km-e volt ismeretlen, ezért addig lekapcsoltam a kijelzőt; pofázott, de nem vonta el a figyelmet a +fény a látómezőmben.
Szerintem is a rendszer lövi ki neki. Egy próbát megérne kikapcsolni az energiatakarékos üzemmódot; néhány gyártói Android elég furcsán értelmezi, és kilő mindent, amire szerinte nincsen szükséged. -
-
GEPESZ66
veterán
Speedcam.txt-frisset honnan lehetne letölteni?
HERE térképet használok. -
Somatom
veterán
De, próbáltad? Nekem nincs Nextgenem (használhatatlanul bugos volt a tabomon, ezért nem vettem meg), így nem tudom kipróbálni. A kérdés az, hogy egyáltalán kéne-e az IGO -n belül bármit is állítani, vagy inkább az OS beállításaiban kellene megadni a szükséges engedélyeket?
-
p.t.r
aktív tag
Sziasztok! Bocsi, ha nem teljesen ide való, akkor törölhető. Írtam a másik topikba is [link] , de ott nincs valami nagy nyüzsgés, ezért kérdezném itt.
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy amikor lekapcsolom a kijelzőt, akkor sajnos a navigáció is megáll. Hogyan ill. hol lehet ezt beállítani, hogy a hang továbbra is figyelmeztessen, ha valami következik? Esetleg ha ez automatikusan menne (hogy pl 20km-en belül, ha nincs semmi forduló, stb. akkor auto lekapcsolna a kijelző), az tényleg hab lenne a tortán. (Nextgen)
-
Bálint85
senior tag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
-
Bálint85
senior tag
Sziasztok!
Van egy Royaltek RTA-3000 TMC vevőm, de nem tudom működésre bírni.
Mit kell beleírni a sys -be, hogy folyamatosan keresse a rádió állomásokat?
Köszi
-
dzson1
tag
Sziasztok !
Az autóban van egy fejegységem , erre telepítettem az Igo Primót .
A fej egységen a felbontás 1024 x 600 . Fut rajta minden tökéletesen csak a térkép nézetet szeretném egy kicsit kicsinyíteni meg a GPS nyil nagyságát növelni .
Valamikor olvastam itt a fórumon róla , hogy a SYS -ben valamit átírni de valahogy nem találomElőre is köszönöm !
-
gerner1
nagyúr
válasz
pocimix
üzenetére
Ez egy kínai "Hui Fei" típusú KGL gyártmányú 2DIN -es fejegység (ha jól látom Opel -ba..). Szerintem, kicsi az esélye annak, hogy legálisan fut rajta a primo. Ezeken, a hangot külön, egy rejtetett ( többnyire "factory settings" nevű..) menüből lehet állítani, mivel a táp&hang áramkör panel külön van az OS -t futtató PCB -től. Szóval, warez tartalom nélkül, csak annyit tudok javasolni, hogy nézd végig az XDA -n ezzel foglalkozó topikokat, és ott kérdezz rá, hogy a WinCE -s fejegységen hol találod ezt a beállítási lehetőséget, vagy írj közvetlenül a gyártónak.
-
pocimix
csendes tag
Bocsánat, hogyha sértettem valamilyen szabályt. Nem volt szándékomban. Azt hittem ezzel közelebb kerülünk a megoldáshoz. A fejegység rendszeradatait még nem sikerült kivarázsolnom belőle.
-
wihar123
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Konteó topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ubuntu Linux
- Építő/felújító topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Házimozi haladó szinten
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Max (2021) 32GB/1TB karcmentes 95% akku 155 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB karcmentes 85% akku 353 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB szép állapot 88% akku 273 ciklus
- Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition 51mm
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
- MacBook Air M4 15 256GB Starlight Bontatlan + Új (Számlával!) 2 ÉV GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest