Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
plajos
aktív tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Van Váci út és ennek folytatása a Külső Váci út, és ezért van két ugyanazon szám a NEM teljesen ugyanazon nevű utcában. Ha a Váci útra keresel fel is ajánlja a navi a választási lehetőséget. Ez még viszonylag egyszerű eset. De mi lenne ha pl. a Kossuth Lajos 45-be kellene menned?
Budapesten nézni kell, hogy melyik kerületben van az adott utca. -
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Tortent 1x, hogy Bp Vaci ut 45. sz ala kell menni. Telefon elokap primo rajta marciusi terkep beutom a cimet es nem oda vitt ahova menni szerettunk volna. Utolag google mapset megnezve o feldob ket 45 szamot az egyik xiii. kerulet mig a helyes uticel a iv. kerulet.
Nezem wayteq navin primo topmapos 2012-es terkep o ugyanugy feldobja a 2 lehetoseget csak a here navteqes nem.Valaki megnezne nekem mit dob fel aVaci ut 45.-nek?
Mitol van ez?
-
OldMike
őstag
válasz
plajos
üzenetére
Nem pontosan értem a kérdésedet. Amennyiben például a POI beállításokra gondolsz, akkor - ha nem használom a PoiExtensions UX-et - akkor bármelyik POI csoportot teszem aktívvá (vagy passzívvá), akkor azt elfogadja, és úgy marad. Amennyiben ha használom a PoiExtensions UX-et, akkor abban POI csoportot sem tudok módosítani. Azaz marad az a beállítás, amit az UX nélküli állapotban választottam ki.
Pedig nagyon hasznos dolgok vannak az UX-ben

Ui: használom a CarSize-t és a SpeedWarningSettings-et, és azok teljesen rendben működnek.
-
OldMike
őstag
válasz
plajos
üzenetére
Sajnos semmilyen beállítást nem ment el, például az ikoncserénél is hiába választom ki valamelyiket, látszólag elfogadja, de minden marad az eredeti állapotban.
Egyébként az ablakon belül nincs is semmilyen elfogad vagy OK vagy bármi hasonló gomb, amit meg kellene nyomni. Ez persze lehet, hogy így van jól, nem értek hozzá. Csak azt tudom, hogy az adott ablakból csak az Androidos Vissza gombbal tudok kilépni, és nem tudom hogy a kiválasztással egyidejűleg a beállítás tárolásának meg kellene-e történnie? Feltételezem hogy igen, de sajnos nálam nem tárolódik.
-
OldMike
őstag
Kedves PLajos!
Kaptál-e esetleg az Androidos Poi_Extension UX-szel kapcsolatosan működési problémára utaló visszajelzést? Amennyiben nem, akkor sajnos az én gondom valamilyen egyedi szoftver összeférhetetlenség miatt lehet.
A POI beállításokban nálam is megjelenik például a különböző távolságok kiválasztásának lehetősége, megtörténik valamelyik érték kiválasztása is, de a rendszer mégsem fogadja el (ha újra belépek, megint csak az eredeti távolság van kiválasztva). Csak az alap Primo (2.0) megy az eszközön.
-
plajos
aktív tag
-
SzaboZE
addikt
válasz
LantosBerry8
üzenetére
Mindig az utolsó

-
LantosBerry8
senior tag
Üdv!
Melyik most a legstabilabb verzió androidra?
-
Jabby
őstag
ZoZo skin létezik androidra?
-
Jabby
őstag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Köszi a választ.
Azt viszont nem értem, hogy míg én próbálom a legfrissebb térképeket használni (TomTom), mégis előnézetben nem látom a nagyobb városokat, utak számát, addig kollégáim 2 éves térképei ezeket szépen megjelenítik.
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Mely térkép fájlokat használ a Primo (WinCE) az Útvonal --> Előnézet menüben? -
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Igo Primonál ha az előre feldolgozott úthálózatnál és az intelligens útvonalprofiloknál azt írja, hogy inaktív, tehát pirossal van benne a tartalom az mit jelent?
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy Wayteq x980BT itthon. Mikor megvettük került rá egy IGO Primo és egy IGO8. Most leszedtem a HERE 2015.Q1-t, mert már jó pár éves a régi térkép. A kérdésem az lenne IGO8 alatt sima ügy volt, Primonál van ilyen a content mappán belül, hogy map, map_ot, map_tt és poi, poi_ot, poi_tt. Az lenne a kérdésem, mik ezek a _ot és _tt mappák? Ide is be kell másolnom a poikat és a mapokat vagy elég a sima map és poi mappába?
Előre is köszönöm!
-
juhlaci
tag
Köszi! Egyébként Royaltek TMC antennám van mint a kimásolt sys.txt. Bajai vagyok! Nem tudom, hogy ez hátrány -e mert nem tudom, az ország mennyire van lefedve vételi szempontból a TMC mappában van 4 vagy 5 HU_fájl. lehet, hogy soha nem tudom meg de azért szorgalmas vagyok!!!!
-
juhlaci
tag
Üdv ! Van egy realtekes TMC antennám. Ez csak akkor fog működni, ha a sys.txt be ez a bemásolt rész be van írva? köszi [feature]
tmc_event_coloring=1
tmc_traffic_side=1
tmc_show_direction_arrows=1
signpost_nightshading=1
signpost_coloring=1[tmc]
source="royaltek"
port="COM,4"
baud=38400
tuner_alg_search_force_on=1
tuner_alg_searc_timeout=10000
tuneralg_rds_packet_timeout=6000
tuneralg_8a_packet_timeout=6000 tuneralg_3a_packet_timeout=20000 tuneralg_last_8a_packet_timeout=10000 -
juhlaci
tag
Érdeklődnék, hogy a 2015 ös Q1 es Europa térképeknél a fjw mappában lévő fájlok szükségesek a térképekhez? A másik kérdés! Ha az fbl mappából az oroszokat kitörlöm, akkor a buildingből a poi ból is ki kell törölnöm ahhoz, hogy működjön a GPS? Sajnos a rengeteg térképpel elég nagy lett és így próbálnék helyet csinálni. köszi!
-
fede94
tag
sziasztok, ausztria térképet honnan lehet letölteni?köszi!!!!!
-
djfrici
csendes tag
Nekem androidoshozkellene

-
BullZeye
veterán
Primo 2.0-hoz voltak skinek, amik elég sok infót mutattak (GJak 1.04), és úgy hasznos dolgokat tudtak, és nagyon szerettem, sajnos az új GPS egy újabb verziós primot futtat, és ehhez ez a skin már nem jó.
Létezik még olyan skin, vagy valami megoldás, amivel alul töltöttséget, magasságot, házszámokat, útidő, érkési idő, meg ilyen dolgokat mutat anélkül, hogy fölöslegesen nagy gombokat használjon, lecsökkentve a hasznos területet?
800x480as felbontás.
-
kirillhun
csendes tag
sziasztok!
Android primoban,hogy lehet több hangot kicsikarni Eszterkéből?túl halk,a rádióhoz képest,ha a kettő együtt fut a rádió hangossabb jóval ,mint eszterke.Van esetleg sys.txt bejegyzés erre a megoldásra?
-
papsoka
aktív tag
diMkaWA_aP133_default skint használok.
Köztes pontok felvétele esetén valahogy le lehet kérdezni a következő köztes pontig hátra lévő adatokat navigálás közben, esetleg beállítani hogy a következő köztes pontig mutassa mindig? -
zsiga68
őstag
válasz
LacaPaca55
üzenetére
Keresd meg a save mappa almappájában a system.ini-t és nevezd át valamire.Indítsd újra a programot és ha jó a magyar nyelv akkor megjelenik és ki tudod választani a kezdeti beállítások során.
-
LacaPaca55
csendes tag
válasz
zsiga68
üzenetére
A válasz alapján arra következtetek, hogy nekem írtad (LacaPaca55). Nem pontosan írtam. Török a nyelvi környezet, nem a hang. Az, hogy törökül beszél az azt akarta jelenteni, hogy minden felírat török. Bocsánat a pontatlanságért. Hova kellene írni vagy mit kell kibontani .., hogy magyarul írjon mindent?
-
djfrici
csendes tag
Segítsetek lécci.
IGO 9.6.29-es Basarsoftos igom van.
Nagyon szeretnék egy szép átlátható skint-rá,honnan tudnék szerezni?mert a régebbin GjAk_v2.0-as van csak az uj készüléknek nagyobb a felbontása (de lehet nem ez a gond) LENOVO A536-és sehogyan nem tudom bevarázsolni, pedig a skin mappába másolom, és nem látja a felületi beállításoknál.
Valakinek ötlet?nagyon fontos lenne mert szombaton utaznék nagyon messzire.
köszönöm előre is ha valaki tud segíteni. -
OldMike
őstag
Azt hiszem az NNG térképek esetén nem célravezető a Q jelölés használata. A Naviextrasról augusztusban letöltött Magyarország térkép hivatalos jelzése NNG 2015.06.
Mivel a 06 a második negyedév utolsó hónapja, értelmezhetjük akár Q2-nek és, de célszerűbb a saját kód használata.
-
LacaPaca55
csendes tag
válasz
zsiga68
üzenetére
Köszi a választ. Kaptam egy ACER tabletet egy SzülinApp IGO-val, ami törökül beszél.
Hiába találtam meg hosszú próbálkozással a nyelv átállítás lehetőségét,
de kijelölöm a magyart (angollal is próbálkoztam) elfogadja, újra indul és marad török.
A nyelvi könyvtárban van magyar Lang_Hungarian.zip .
Arra gondoltam, hogy hátha a SYS.TXT -be kell beírni.
Próbaként a nyelvi könyvtárban a magyarnál található[INFO]
languagekey="hungarian"
flag="flag_hun.bmp"
name="Magyar"
LCID=0x040e
supports_new_tmc=1
date_format="YY.MM.DD"
flag_icon="countryflag_hun"
iso_lang="hu"
brand="iGO_primo_nextgen"
timestamp="1429085786"
timestamp_readable="2015.04.15. 8:16:26"tettem be a TXT be, de nem reagál. Maradt török.
Erre kellene valami megoldás.
Nagyon jó lenne, ha valaki tudna segíteni. -
juhlaci
tag
A kérdésem az, hogy 2014Q2 es től van e újabb (frissebb térkép) ?
-
Chieftec
őstag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Köszi, állat a program!
-
Sátán44
addikt
Eu-s sebességmérő, radaros txt-t valaki tudna adni?
-
Chieftec
őstag
Sziasztok!
IGO 8.3.5-nél kilépés közben és a névjegynél mi a kép fájlneve ami megjelenik?
Tehát:
Menü -> Kilépés -> Kilépés
Menü -> Beállítások -> NévjegyAz eredeti BMP-ket meg lehet valamilyen programmal nyitni, mert nekem idáig semmivel nem sikerült?
Köszönöm előre is.
-
zsiga68
őstag
válasz
LacaPaca55
üzenetére
Szia.
Olyan hogy "beirandók" nem létezik. Ha jól működik a navigációs programod akkor ne nyúlj a sys.txt-be. -
juhlaci
tag
Üdv! egy régi visszatérő vagyok, MESTER! írd légy szives meg, hogy tudnám én ezt a speed camera adatbázist letölteni. kösz. PLajosnak SZÓLNA! bocsánat
-
LacaPaca55
csendes tag
Sziasztok,
Valahol fellelhető a sys.txt felépítése ? A szekciói, a lehetséges beírandók.
Köszönettel.
-
hojos
aktív tag
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Szia.
Ha hivatalosan lehetne rajta Primo akkor ezt válaszolnám:
Az X980 nem nagyon szokott elhasalni memória hibával. Nem jó a program, szerezz be egy másik összeállítást.
-
Promi
aktív tag
Próbáld ki nem tudom használ e.
[debug]
max_memory=400000000 -
Stanley-B.
őstag
sziasztok,
wayteq 980 bt + iGO primoval az a probléma, hogy nem akar elindulni a navigáció, "out of memory" errort ír ki.
Gondolom vmi sys.txt okosság lesz, jelenleg így néz ki:[loading]
Loading_bmp=loading_2.bmpprogressbar_bmp=loading_progressbar.bmp
progressbar_end_bmp=loading_progressbar_end.bmp
progressbar_x=24
progressbar_y=425[other]
demo_enabled=0[gps]
port="auto"
baud="auto"
protocol = "NMEA"
set_messages=0
send_init=0
sent_init_type=0[interface]
resolution_dir="800_480"
extra_settings=1
capture_to_jpeg=1
laneinfo_signpost_enabled=1
vga=1
show_exit=1
shutdown_time=0
show_tmc_config=1
show_tmc_eventlist=1
show_programs=1
show_minimize=1
mapfontscale=120
show_statustext=1
shutdown_time=0
start_navigation_time=5
max_flag_distance_3d=3000[rawdisplay]
class="landscape"
screen_x=800
screen_y=480
driver="GDI" -
soldi3r
veterán
válasz
plajos
üzenetére
Koszonom. Igen, negyzet, BB Classic.
Feltettem egy Screen size and density nevu programot.
Ott 800x800-at ir felbontasra ,X es Y axis DPI-re 294-etEzt illesszem be?
[rawdisplay]
dpi=240 ;ldpi -- 120 dpi, mdpi -- 160 dpi, hdpi -- 240 dpi, xhdpi -- 320 dpi,xxhdpi-- 480 dpi(#18308) mr bauer, Elindult 720-szal is, cska nem volt teljes kepernyon.
-
plajos
aktív tag
válasz
soldi3r
üzenetére
A Nextgen nem pixelekkel, hanem dpi (dot per inch) számol. Ezt irdd a sys.txt-be:
[rawdisplay]
dpi=240 ;ldpi -- 120 dpi, mdpi -- 160 dpi, hdpi -- 240 dpi, xhdpi -- 320 dpi,xxhdpi-- 480 dpi tedd fel a screesize progit és olvasd ki ezt az értéketÉrdekes felbontása van a telefonodnak. 720x720 valóban? Négyzet alakú a kijelzője?
-
soldi3r
veterán
Jo reggelt!
A szulinapp-ot szeretnem elinditani a telefonomon. A regi BB Z30-on tokeletesen futott, de az ujnak 720x720-as a felbontasa. A sys.txt-t addig szerkezgettem, amig el nem indult, de tokeletes nem lett.
Nekem ennyi szerepel a fajlba:[rawdisplay]
driver=engine
force_renderer="RENDER_MOYA"
screen_xy="auto"
screen_x=780
screen_y=780
screen_x2=780
screen_y2=780Esetleg valakinek otlete, hogy mit kell szerkeszteni meg? Itt-ott kilognak a hatterek, a fokepernyo valamivel kisebb, mint a teljes kepernyo.
-
Holleanyo
tag
Sziasztok!
Van-e lehetőség mások által bejárt illetve megtervezett útvonalak (pl. .gpx) betöltésére az Igo Primo programba? -
kutymorg
tag
Sziasztok!
Adott egy Samsung A3 (A300FU) és egy .583618_sys_not_changed verziójú Primo Israel.
Felmásoltam a belső memóriába az apot+ a hozzá tartozó mappákat, fájlokat. Telepítés után lang mappára hivatkozva nem akar menni. Nem volt meg a data mappában az IGO-hoz tartozó mappa, azt létrehoztam, belemásoltam, mait kell, de így se megy :/ (lang fájlokat is cseréltem).
A telón gyári sw van (5.0.2)+ fizetős AVG PRO (lehet, hogy ő a ludas???, leállítani nem tudom).Eddig nem jöttem rá, hogy mi lehet vele a gond.
Fent van a telefonon a Szülnap app, azzal is gond volt telepítés során, de azt sikerült megoldanom.
EU-s úthoz sajnos kevés a Mo. térkép, így cserélni kell a működő navit.Előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Budapesten nézni kell, hogy melyik kerületben van az adott utca.