- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #66596 üzenetére
Volt régen, már kiöregedtek szegények
nagyítóval lehet már csak találni olyat aminél még a fehér valóban fehér, vagy valamennyire közelíti. És persze foltos se legyen, erre hajlamosak az LG kijelzők. De a maga idejében és utána még sok évig vert kb mindent az biztos
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #66590 üzenetére
x200 AFFS vs T500 LG-P rev1..hát pofám leszakad, nagyon IPS közeli az LG panel. Persze élethűbb az AFFS, és pl zöldben sokkal élethűbb, de grat az LG-nek, jó panelt hoztak össze.
Gyárihoz képest az x200 kijelző egy csoda...és nekem nem is a legsz@rabb volt benne, a 7-8 változat közül kifejezetten jó példány volt benne. De az ég és föld enyhe kifejezés az AFFS javára.
Tükrös az AFFS, de majd egy matt fólia megoldja...szerencsére nem olyan szörnyen tükröződik. -
aclandiae
senior tag
válasz
Tikakukac #66555 üzenetére
A System Update nem talál semmit.
A Lenovo oldalán a W8.1-hez 3 azaz három driver van fent, a többi a TV-hoz kell.
A Power Managert is felteszem, de el nem érem sehol (biztos én nem látok).Chaser: szerintem nagyon sokan használják ezt a típust, és nyilván vannak akik váltanának W8-ra. Elvárható lenne hogy készüljön hozzá driver is. Szerintem.
-
Gondwana
addikt
válasz
Tikakukac #66540 üzenetére
Ja, az előzőből nem volt egyértelmű, hogy nem az X200 kell, hogy bekapcsoljon egy PS3-at, hanem a PS3 fizikai gombja az X200-at, mert ebben az esetben dokkolón S53-as lábára beküldesz +3.3V-ot, vagy a billentyűzet konnektorán a 19-es láb, ha jól sikerült értelmeznem, GND-re kell lekötni, bár egy rámérés előtte nem feltétlenül árt meg.
-
-
törölt tag
válasz
Tikakukac #66370 üzenetére
Ja hát a víz nem olcsó, én is AVC és társai mókolásra gondoltam, három pici chipset blokkal, az úgy kijönne 10-ből, notira elég.
FM1-es AMD rendszeren gondolkoztam még de azon meg csak az aput kellene hűteni, tök kaki. Esetleg egy 6670-et beteszek mellé DG-be csak hogy legyen. Eddig ez a legnormálisabb ötletem. Csak ugye FM1 is használtan halott, mindenki megvette és azóta használja boldogan, alig van eladó. -
törölt tag
válasz
Tikakukac #66366 üzenetére
Tudom hogy szétsül a venti nélkül van ott még pár dolog ami melegszik, azért nem ma kezdtem. Az a helyzet hülyeség volt notit vennem, mert bár játszani nem nagyon játszok már de kurvára hiányzik az asztali gép minden ilyen előnye a szerelgetés.
Viszont olyan bukással adtam el az asztali gépemet, hogy mielőbb meglegyen a noti hogy cseszhetem, mert most a notit ha eladom abból semmitérő gépet tudok csak összerakni újra.... Ezért gondoltam akkor kap ez egy kis vizet. De nem sok kedvem van szerencsétlent szétszedni mert sajnálom azért. Úgyhogy még azért tervezgetek mi legyen.
Ennek az áráért ami kb 50k tényleg nem sok minden kapok, főleg hogy kell monitor is meg táp.
Egy fasza Prescott rendszeren gondolkoztam, de sajnos az egy frankó csúcs HD3870-nel ütne igazán AGP portos legerősebb kari, csak épp soha nem kapni régen is keretem már. Meg marha nehéz 4x1GB egyforma ramot is találni a dual channelhez. Szóval ez eléggé bukás. s775 rendszert nem akarok, az volt bőven elég. -
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #66345 üzenetére
Ettől még magamnak vehetek egyet
YumeD IPS van persze. FHD. Bayen találsz egy kalappal. Az igazán jók 30k fölött kezdődnek. Nem kell hack hozzá, csati stimeljen és megy.
szerk:
Ez nem is rossz és UK-ből jön, nincs tréfa és gyorsan itt van. 26-27k. Igaz ez csilli panel. -
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #66341 üzenetére
40k-s eladó 99.3-as feeddel, ráadásul usánkából. Már 10-15k-nál is szép ilyet összehozni. Ráadásul azt nézem pk nem is drasztikusan emelkedik több darabnál, sőt. A tréfa sem duplázódik. Írok neki ma, egy próbát megér. Nekem elég 1db is
de max nyomunk egy csoportos rendelést, több darabnál még olcsóbb is lenne.
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #66335 üzenetére
Azért fogok röhögni egy jót ha kiderül jó bele
Már 2 éve is láttam ilyet, talán rá is kérdeztem jó lehet-e nekünk. Fél áron kijönne mint a "gyári". Ha csati stimm, ccfl, csati helye nagy baj nem lehet. Persze ha komp. modellként egy TN-t akar elsózni akkor full refund
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #66298 üzenetére
Itt sem írja hogy replace, Screen P/N: HV121WX4-110
http://www.ebay.com/itm/Gateway-E155-E-155-C5815-C-120X-C120X-LCD-Touch-Screen-BOEHYDIS-HV121WX4-110-/230736872497?pt=US_Laptop_Screens_LCD_Panels&hash=item35b8fd4431
US seller, 99.3%, 40k eladással, no passz, írok neki, még tréfával is egész kellemes az ár. -
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #66291 üzenetére
Nekem akkor nem volt annyira vicces
Bayen gatewayhez is írják azt a panelt, már kezdetektől, tehát esélyes hogy azt is szerelték vele. De GW-shez a panel meg sokkal olcsóbb volt legtöbb helyen, nem tudom hol a trükk. Lehet mint az autóalkatrészeknélsimonjoe: Pár évre rá sokat fejlődtem, kisütöttem magamon egy fényképező kondit...
meg "csináltam" trafót elemekből, hol érdekelt még akkor egyenáram/váltóáram meg ilyen apróságok
-
-
laszak
tag
válasz
Tikakukac #66186 üzenetére
A sysupdate fut (épp most frissült).
Telepítéskor talált jópár drivert, pl. hotkey, progit, pl. pwd manager.
Nem szoktam futtatni, mivel működik minden feature, device managerben nincs ismeretlen eszköz.Szóval elégedett vagyok teljesen az összeállítással, mert stabil, gyors.
-
-
-
soldi3r
veterán
válasz
Tikakukac #66008 üzenetére
Valami azert ott nem kerek, ha folyamatosan javitani kellett.
Egyebkent itt 2 egyidos autorol van szo, az egyik a durvan fapados kategoria, a masik a luxus szintet kepviseli. Erdekes lenne, ha egy 7-es BMW fenntartasa annyiba kerulne, mint egy MK3 Swifte.(#66009) Chaser, Igen, nekem FHD ment vele a TV-n.
-
soldi3r
veterán
válasz
Tikakukac #66006 üzenetére
Nagy kulonbseg, te egy veterannak nevezett roncsrol beszelsz, en meg egy szakszeruen karbantartott autorol.
2 evvel ezelottig napi 130km-t tettem bele a '87-es BMWbe, heti 5, de inkabb 6 alkalommal.Inditottam, mentem, soha nem hagyott ott sehol. A 20 evvel fiatalabb Astram sem tartom tobbre, mert nem jobb, pedig meg azzal sem volt gondom. A penzbeli kulonbsegnek (uzemanyag, szervizkoltseg, fenntartas) inkabb ne szamolj utana, meglepodnel, hogy hosszutavon megsincs nagy kulonbseg a ketto kozott. Ez a sajat tapasztalatom az elmult 2 evrol. Az auto ertek csokkenese pedig kompenzalja a fogyasztas beli kulonbseget (ami egyebkent max 2 liter). Gondolom azzal tisztaban vagy, hogy egy ujabb autoba 1-1 foalkatresz milyen arban van. ~1db PD elem arabol megcsinaltam a motor generalt es nem azert mert kellet, hanem azert mert az ugy van jol. Epp ezert fog sok mindenki CPU-t, palmrestet cserelni, ha kicsi, repedt, torott, egyesek meg a FPR fetise miatt -
soldi3r
veterán
válasz
Tikakukac #65987 üzenetére
Akkor nem erted a veteran autozas lenyeget. Igaz, az enyem meg nem veteran, csak 27 eves (4-5 evig volt napi hasznalatban, 30-40k km-t mentem vele es sehol nem hagyott ott), az arabol vehettem volna egy uj Suzukit, de ez kit erdekel? Bar annyi igaz, hogy Ladara en sem koltenek.
Az mennyivel racionalisabb, ha veszel egy uj gepet / autot es 1 ev alatt 30-40%-ot csokken az erteke. Valoszinuleg nagyobb a bukas, mint egy T500 eseteben.
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #65984 üzenetére
Egy jobb palmrest az max FPR
De az is megvan, +6k. Persze ebből megint refund lesz
Régit meg eladom 4-ért. Szóval cpu, palmrest upgrade megáll 4k-ból max. Sztem elég racionális. 8510w pont az amire nem költenék. Erre van értelme mert néma, szép kijelzős, szép fekete
zöld ledek, piros csikló, kék enter
én ezt szeretem, az a pár ezer ft plusz nem vág földhöz. Nekem így már fullos. A 8GB ram meg majd az SSD az meg bármelyik gépemben lenne, tehát nem teszem az extrák közé. Irracionális az lenne ha a max cpu-t venném bele 20k-ért, meg a legdrágább dokkot, de 2504 is azért van csak hogy legyen. Ami kicsit túlzás, hogy a két gép mellé van 4 töltőm. 65)90W normál, autós/háló klasszik nagy dög, meg az ultraslim. Utóbbi kettő nem is használom, újak, de ezek is olyanok hogy felette levő TP-khez is jó, 3 év múlva is el tudom adni ha akarom
szóval ésszel lehet ezt, nem véletlen nem ugrottam bele T60-61 frankenbe vagy x200-ba.
-
válasz
Tikakukac #65981 üzenetére
Követem a Totalcart én is.
Nem tudom mit várt az a fickó, hogy vesz egy 40 éves kocsit, és az majd csak úgy menni fog minden gond nélkül neki? Hát persze. X év autós újságírás után a bili és a kéz esete, minimum érdekes.
Ha te úgy érzed, nem jártál jól mindezzel, akkor rosszul csináltad, vagy nem neked való, és kész.
Én a magam részéről mindennek kizárólag pozitív oldalait láttam, nem költöttem rá a gatyám, de évek óta jó gépem van potom pénzért, még elfogadható teljesítménnyel.
Nem szívesen váltanék feljebb. Játékra vennék egy megfelelő eszközt, de a W500 maradna még nagyon sokáig, kb addig, amíg akár egyetlen messenger elindul rajta, vagy amíg létezik olyan videoformátum, ami lejátszható vele.
Ez meg nem 2 év ugyebár, hanem több.
Ha csak teljesítmény kéne, maradtam volna asztalin, de az, hogy sípoljak azért, mert ráköltöttem a gép értékét saját magára kétszer (amit én nem tettem, de te a sok modolással igen), és lett valamim, ami valami istentelenül király számomra (hisz ez a lényeg, nem más), az nálam nem játszana.Tök egyszerű. Ha neked nem éri meg, ne költs rá. Ha megéri, ne panaszkodj
Elég sokan azért vagyunk itt, mert szerintünk megéri -
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #65978 üzenetére
Ha veszel egy eleve LG kijelzős 500-ast ami újszerű állapotban van arra max cpu csere jön, P8600-T9400 váltás 1-2k-ból megvan, nem kell vadászni, bayen van egy zsákkal. Ramot, SSD-t tovább lehet vinni a következő gépbe, ennyi
x200-at nem is fullozom, az igásló lesz ha vinni kell, bár azért elég fullos
xcds Nem kell új cpu, az vagy megy vagy nem megy. De amit vettem újként volt hirdetve és az is.
dying_star Autós haver mesélte hogy 15 éves autót ha 10-20k km van benne iszonyat áron veszik kinn, amennyiért új szériásat újat kapnék kb. Gépeknél is amúgy így lehet, kár hogy innen sok a pk.
-
válasz
Tikakukac #65978 üzenetére
Ezen a szinten ez többünknek hobbi szerintem.
Nem probléma, hogy nem éri meg tápolni, kb az autós veteránozáshoz tudnám hasonlítani.
Azok a gépek sem mennek már pályatempót, én nincs bennük 10 légzsák, mégis el lehet használgatni sokat a mai napig - és mennyivel jobb érzés rájuk nézni, gyakran használni is, mint a mai szappantartó, műanyag kakikat. -
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #65961 üzenetére
Ezért kell széria végit venni ami-k most múltak 4 évesek. Első kiadások 5.5 évesek. Engem nem érdekel a 14" FHD IPS ha nyomorék pwm-es. Ha innen kéne váltani és notebook és erő is legyen akkor mac retina, azt viszont az 1 év gari miatt nem. Szóval magam részéről is upgradelem. T9400 5k, P8600-ot 3-4-ért el lehet adni, szóval nem nagy valami. Ram, SSD vihető tovább bármelyik gépbe.
Barcsik Én is
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Tikakukac #65695 üzenetére
Mi a gond a procival? Sokkal gördülékenyebbnek érzem, mint az X200 ráadásul ebben van normális GPU, még akár játékhoz is. Volt régen e125-öm (az kb. ugyanez), azon még COD8 multiztam is. A másik pedig az akksiidő, ami összehasonlíthatatlan az X200-zal. Ráadásul ezt a gépet passzívan használom, és így sem melegszik, meg zúg, ellentétben az X200-zal, ami szörnyű volt (újrapasztázás után is).
-
Barcsik
aktív tag
válasz
Tikakukac #65315 üzenetére
CPU: Pl. amit még elfogad az x200 és a hűtése is bírja. Konvertálás, HD filmek, Videovágás
RAM: Online játékok: Farmville. A mostani 4 GB-nak bőven megeszi a 90%-át. Grafikázásnál is jól jön, persze a kettő nem egyszerre fut.+ nyitva 15 böngésző fül (2 böngésző), levelező,stb.
Csodát nem kérek.
A lényeg, hogy mit lehetne bele tenni és mennyiért. -
csubuka
addikt
válasz
Tikakukac #65139 üzenetére
A cicergést megszoktam ez már ilyen csinált probléma, hogy ha nem hallod a ventit akkor legyen már valami zavaró hang
Neked most fogyott el a türelmed eszerint... ám nem hinném, hogy létezne olyan Thinkpad - vagy lehet, ki tudja - , aminek ne lenne valami széria nyűgje - ami még mindig kisebb mint a kommersz gépekben persze...
Azért talonban nem tudom, hogy fogok-e tudni gépeket tartani... de bele kell majd nézni a venti miatt, meg hogy milyen kábel kell hozzá, amit tegnap említettél, a 30 v 40 pines...
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #65112 üzenetére
Én is ezt mondtam
Tavaly is ugyanilyen volt a t-ben. x200s-ben másabb lehet a történet.
x220-at küldheted, megveszem 50-ért, aztán beírom hogy vettem 50-ért x200-at IPS-sel. Deal?Aethelstone: Akkor hajrá
ilyen már meg sem fordul a fejemben, nálam rég volt ilyen már
xcds: Nem kell hozzá érteni semmit. Disable turbo, c states, slfm kipipálva. A turbot azért, mert IDA órajelhez ált-ban jóval több fesz kell mint a gyári max-hoz, ráadásul stabilan nem tartja, felesleges. A states megszokásból, slfm pedig azért, mert ha nincs bejelölve nem tudja beállítani a legkisebb feszt. Win energiagazdálkodás maximumra, mert anélkül sem tudja tartania feszt, és ennyi. Lehet 4 sémát csinálni, nálam a max van meg az akku mód, közötte levő felesleges. Kanócról mindig maxon megy minden. A TS kb semmi erőforrást nem zabál. Nem véletlen mondtam hogy rég átálltam rá, de azért legtöbben még mindig rmclockkal birkóztok
szerk:
Így nézzen ki, ennyi. Még sys64-gyel se kell szenvedni. Letöltöd, telepíted, megy.
Nálam turbo miatt 7-es a max szorzó, ott is gond nélkül megy ennyin. Viszont a turbo-val 6.5-7-es közt ugrál a szorzó, vele együtt az órajel. Inkább legyen fix 1600-on részemről. -
Szulita28
senior tag
válasz
Tikakukac #64809 üzenetére
Köszönöm. Beszéltem a Laptopsystemmel is, ők is ezt mondták. Egyelőre próbálgatom a RAM-modulokat egyenként.
Más. Az Eszközkezelőben ez van benne az Egyéb címszó alatt.
A BT-rádiót nem találja, pedig indításkor felvillan a LED-e. Most egy USB-s van benne. Az lehet, h nincsen benne gyárilag?
A 3G-modem és a PCI akármire pedig nem találtam illesztőprogramot a gyári szöpporton. Tudnátok adni linket, honnan lehetne ezeket letölteni? -
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Tikakukac #64753 üzenetére
Hát csináltam már jó pár bios frissítést... de itt fekete képernyő és csak a bekapcsoló gomb világított... vártam elég sokat... de sajnos nem éledt fel... sejtem, hogy alaplapcsere... kérdésem itt a szervizes kondíciókra vonatkozott első sorban... kizáró ok e a cserés kijelző?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged