Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Google Pixel topik
- Nincs megállás akkuméretben
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tikakukac #65981 üzenetére
Követem a Totalcart én is.
Nem tudom mit várt az a fickó, hogy vesz egy 40 éves kocsit, és az majd csak úgy menni fog minden gond nélkül neki? Hát persze. X év autós újságírás után a bili és a kéz esete, minimum érdekes.
Ha te úgy érzed, nem jártál jól mindezzel, akkor rosszul csináltad, vagy nem neked való, és kész.
Én a magam részéről mindennek kizárólag pozitív oldalait láttam, nem költöttem rá a gatyám, de évek óta jó gépem van potom pénzért, még elfogadható teljesítménnyel.
Nem szívesen váltanék feljebb. Játékra vennék egy megfelelő eszközt, de a W500 maradna még nagyon sokáig, kb addig, amíg akár egyetlen messenger elindul rajta, vagy amíg létezik olyan videoformátum, ami lejátszható vele.
Ez meg nem 2 év ugyebár, hanem több.
Ha csak teljesítmény kéne, maradtam volna asztalin, de az, hogy sípoljak azért, mert ráköltöttem a gép értékét saját magára kétszer (amit én nem tettem, de te a sok modolással igen), és lett valamim, ami valami istentelenül király számomra (hisz ez a lényeg, nem más), az nálam nem játszana.Tök egyszerű. Ha neked nem éri meg, ne költs rá. Ha megéri, ne panaszkodj
Elég sokan azért vagyunk itt, mert szerintünk megéri
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Dell Inspiron 15 5518 /11.gen i5-11300H 24GB ram/512 GB SSD FHD
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest