Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FoxiestFox

félisten

válasz Tikakukac #65981 üzenetére

Követem a Totalcart én is. :P Nem tudom mit várt az a fickó, hogy vesz egy 40 éves kocsit, és az majd csak úgy menni fog minden gond nélkül neki? Hát persze. X év autós újságírás után a bili és a kéz esete, minimum érdekes.

Ha te úgy érzed, nem jártál jól mindezzel, akkor rosszul csináltad, vagy nem neked való, és kész.
    Én a magam részéről mindennek kizárólag pozitív oldalait láttam, nem költöttem rá a gatyám, de évek óta jó gépem van potom pénzért, még elfogadható teljesítménnyel.
    Nem szívesen váltanék feljebb. Játékra vennék egy megfelelő eszközt, de a W500 maradna még nagyon sokáig, kb addig, amíg akár egyetlen messenger elindul rajta, vagy amíg létezik olyan videoformátum, ami lejátszható vele.
    Ez meg nem 2 év ugyebár, hanem több.
    Ha csak teljesítmény kéne, maradtam volna asztalin, de az, hogy sípoljak azért, mert ráköltöttem a gép értékét saját magára kétszer (amit én nem tettem, de te a sok modolással igen), és lett valamim, ami valami istentelenül király számomra (hisz ez a lényeg, nem más), az nálam nem játszana.

Tök egyszerű. Ha neked nem éri meg, ne költs rá. Ha megéri, ne panaszkodj ;]
    Elég sokan azért vagyunk itt, mert szerintünk megéri :)

Új hozzászólás Aktív témák