Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz btudos #65117 üzenetére

    Ez is sajnos olyan, ami egyszeri dolog. Most rohantam volna fosztani a bankomat és vettem volna százat, de csak 1 volt és az is csoda, hogy ezt nem vitték el azonnal.
    És ehhez is kellett szervezés, barátok, idegelés, brutális mennyiségű keresés. Más kérdés, hogy most már vágom ezt a témát is, tehát lehet csinálni olykor jó üzletet, csak a csatornákat kell kialakítani :B

    Amúgy meg ja, kegyetlen makker voltam ezzel (is), amennyiből ez megvan szanaszét tört gépek vannak, sőt, még azok is 10k-val fentebbről indulnak.

    Chaser: Egyelőre jó lesz nálam az x220, x200 meg x200s meg az IPS panel(ek) is ;] Mondjuk az x200-akat ki akarom pörgetni, az nem marad. Az x220 más tészta, ha tetszik akkor megy abba is az IPS és tutiság van, nem váltok megint egy jóideig.
    Ötvenből x200 IPS-el az azért nagyon durva lenne. Mocskos mákkal, nagyon tudva mit és hogyan egy közepes akksival valami kicsi vinyóval közepesen leharcoltat ki tudnék hozni. De ahhoz minden erőforrást küldenék és minden optimum. Ez az x220 viszont sokkal zsírosabb buli lett, 10 perc munka a palmrest sarka és ennyi, akksi is 80%-os gyári, minden más eredeti gyári felszereltség, nincs gond :D

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák