- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #65983 üzenetére
Nem követed rendesen akkor. Mai égéstér kell neked
A csontra felújított autó ismét összereccsent, ennyit a mi működik és hogyanról
Apám autókat újított fel, szocikat főleg. 32 éves volt a Ladánk, ha autó kaphat törődést, akkor ez tényleg, szobában alvós volt kb. Ha érzelmi kötődés pedig lehet, akkor úgy negyed évszázad csak elég lesz. Viszont beütött a racionalitás, avagy a sok Cougarhoz hasonló szopás miatt eldurrant az agy és irány a szalon, kocsi megvesz és ennyi, kész. 8 éve a legnagyobb gondunk talán egy olajnyomásmérő kis csepegése volt, amit ki kellett cserélni valamikor. Nincs lerohadás 2 gyerekkel anyucival a kormány mögött, nincs 2-3-4 évente kislakatolás sem semmi más amivel heti 1 napod elúszik.
Szóval ennyit a veteránozásrólA megéri nem éri 2 oldalú: szakmai és anyagi. Anyagi sohasem éri meg ha komolyan csinálod, szakmailag pedig akkor éri meg, ha tényleg komolyan csinálod. Ugye, a kígyó és a farka eset. Én már kijártam az oskolát, most, hogy már látom mire fut ki ez a sok hajó, csak a külső halmazt akarom megérteni.
Én a köztes részt nem vágom csak és kifogásolom. Tehát aki előre panaszkodik és kijelenti, hogy amúgy sem akar és tud hozzá, az miért akar futni felesleges köröket? Utólag azért van egy kis jogalapom, azt hiszem ezt megkérdezni, okulásképpen is akár. Ez az apróban nem fáj skatulya, tipikusan a Homasita és Swift esete vagy a kis x200s amiből asszem a csavarokon és caddyn kívül mindenét cseréltem 2 év alatt. Ha te egy GTI-t akarsz azt vegyél, ne cserélgesd benne-rajta a dolgokat, mert úgy sem lesz olyan. Vagy mire igen, addigra feldupláztad az árat és mire nem jutott időd? Élvezni.
Ez afféle önvallomás féle csak, az önkritika elviekben sokat segít a személyiségfejlődésben. ElvilegRocknRoller: Fentebb írták. 1-2 éve nem adtam vissza úgy gépet, hogy rendesen noszogatni kelljen.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Little Nightmares III teszt
- Filmvilág
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Óra topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 3593 i3-1005G1 / 8gb ddr4 / 250gb m.2. / Töltővel
- Dell Precision M4700 laptop (i7, 16gb, 256 SSD, Quadro K2000M)
- ASUS TUF F15 extra hardverekkel - i5 11400H, RTX 3050Ti, FHD 144Hz, 1,5TB SSD, 16GB RAM
- Nagyon jó állapotú ASUS ROG Zephyrus G14 (2024) GA403UV-QS020W 1TB SSD, RTX 4060, 16GB RAM
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest