Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tikakukac

titán

válasz FoxiestFox #65983 üzenetére

Nem követed rendesen akkor. Mai égéstér kell neked :DDD A csontra felújított autó ismét összereccsent, ennyit a mi működik és hogyanról :)

Apám autókat újított fel, szocikat főleg. 32 éves volt a Ladánk, ha autó kaphat törődést, akkor ez tényleg, szobában alvós volt kb. Ha érzelmi kötődés pedig lehet, akkor úgy negyed évszázad csak elég lesz. Viszont beütött a racionalitás, avagy a sok Cougarhoz hasonló szopás miatt eldurrant az agy és irány a szalon, kocsi megvesz és ennyi, kész. 8 éve a legnagyobb gondunk talán egy olajnyomásmérő kis csepegése volt, amit ki kellett cserélni valamikor. Nincs lerohadás 2 gyerekkel anyucival a kormány mögött, nincs 2-3-4 évente kislakatolás sem semmi más amivel heti 1 napod elúszik.
    Szóval ennyit a veteránozásról :B

A megéri nem éri 2 oldalú: szakmai és anyagi. Anyagi sohasem éri meg ha komolyan csinálod, szakmailag pedig akkor éri meg, ha tényleg komolyan csinálod. Ugye, a kígyó és a farka eset. Én már kijártam az oskolát, most, hogy már látom mire fut ki ez a sok hajó, csak a külső halmazt akarom megérteni.

Én a köztes részt nem vágom csak és kifogásolom. Tehát aki előre panaszkodik és kijelenti, hogy amúgy sem akar és tud hozzá, az miért akar futni felesleges köröket? Utólag azért van egy kis jogalapom, azt hiszem ezt megkérdezni, okulásképpen is akár. Ez az apróban nem fáj skatulya, tipikusan a Homasita és Swift esete vagy a kis x200s amiből asszem a csavarokon és caddyn kívül mindenét cseréltem 2 év alatt. Ha te egy GTI-t akarsz azt vegyél, ne cserélgesd benne-rajta a dolgokat, mert úgy sem lesz olyan. Vagy mire igen, addigra feldupláztad az árat és mire nem jutott időd? Élvezni.
    Ez afféle önvallomás féle csak, az önkritika elviekben sokat segít a személyiségfejlődésben. Elvileg ;)

RocknRoller: Fentebb írták. 1-2 éve nem adtam vissza úgy gépet, hogy rendesen noszogatni kelljen.

Új hozzászólás Aktív témák