- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensei
aktív tag
válasz
mitulabattyi #24548 üzenetére
"Hogy néz már ki ez a gép?"
Mi vele a baj?
Volt már néhány Lenovo a kezeim között, ezzel sincs semmi baj. Nem lehet rá azt mondani, hogy silány. Vékony, könnyű, ennek ellenére masszív, nem hajlik, nem nyekeg.
A billentyűzet igazi Lenovo, nem horpad, kényelmes, úgy működik, ahogy kell. A hűtés csendes, a gép hűvös, igaz, hogy nálam ki van kapcsolva a dedikált VGA, mert nincs rá szükségem. Természetesen később előfordulhat, hogy zajos lesz a hűtés, ezt majd az idő eldönti.Én szeretem, maximálisan meg vagyok vele elégedve.
-
badacsony
őstag
válasz
Akkor azt hiszem, kihagyom.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Ha előtte T400-ad volt akkor nem fogsz, kb itt voltak a csúcson.
Az új modellek meg nem véletlen ment le ilyen durván az ára, spóroltak ahol csak lehetett.
-
CasonJ
csendes tag
válasz
mitulabattyi #24471 üzenetére
A Lenovo - Parts lookup-ban feltüntetett FRU segít
-
CasonJ
csendes tag
válasz
mitulabattyi #24441 üzenetére
Ha tudod a típus szám mellé a Serial Numbert is akkor a part lista alapján fény derülhet a titokra
-
Gondwana
addikt
válasz
Én semmiféle garanciavéget nem vártam, hanem LED-es X201-be raktam CCFL-es AFFS panelt Wacom rajztáblástól - Photoshopra és Lightroomra brutálisan jól használható!
Arra a kérdésre, hogy ismeretlen gép kijelzője LED vagy CCFL, eddig egy biztos ötletem van: kiteszel rá egy olyan képet, hogy minden fekete, csak a képernyő közepén van egy 2-3pixel széles világos csík, és a gépet közepes fényerőre (vagy kevesebb) téve gyorsan mozgatod magad előtt. A LED-es háttérvilágítása 200Hz-en villogtatja a PWM-et, ami igencsak látványos lesz (szaggat), a CCFL meg 70kHz körül, ami maximum a Kossuth rádiót zavarhatja. (Még a napi zsebbenhordós zseblámpámnak is 2kHz a PWM-je) -
lapa
veterán
válasz
abból amit Gondwana írt én azt veszem ki, hogy legalábbis beleférhet a kam. az hogy nincs benne nem nagy ügy, mert 4e shippinggel. a nagyobb baj, hogy invertert is venni kell, ha később panelt cserélnél.
azt persze nem tudom garisan veszed-e, ha jól sejtem a kam upgrade garivesztéssel járhat. de hátha tud valaki pontosabbat.
-
lapa
veterán
válasz
mitulabattyi #24437 üzenetére
ahogy nézem ebben is csak 1280-as panel volt. miért ragaszkodsz a ledhez?
(ez jóféle deja vu, emlékszem én is valahogy így indultam neki hogy "led-led-led", aztán engem is valahogy hasonlóan oltottak le, mint most én téged. bár asszem a színhűséget is említették)
ahogy olvasom melósan, de át lehet rakni a ledet az affs-be is.
ha meglesz a gép azért less meg egy affs panelt valahol ha tudsz, mondjuk 3 héttel a gari vége előtt. annyi idő míg ideér miután még aznap megrendeled.
-
Gondwana
addikt
válasz
mitulabattyi #24434 üzenetére
Van olyan X200s, de nem 1440x900-as felbontással, mert a WSXGA+ kijelző valami spéci kijelzőkeretbe van belefaragva.
-
lapa
veterán
válasz
mitulabattyi #24434 üzenetére
x200s-be rendes affs-t kell rakni, nem ledes mutyit.
@Magnat: ne felejtsük el azért, hogy ez két eredeti win között történt, szal kb. akármilyen szoftveres behányás is lehet. és talán valószínűbb is.
-
franc0
őstag
válasz
mitulabattyi #24310 üzenetére
Nem baj, ha nem hívod fel rá a többiek figyelmét
Mondjuk nekem nem válaszolt még. -
lapa
veterán
válasz
mitulabattyi #24207 üzenetére
nem jól érted. kirándulni _csak 1_ fegyver (meg amit dugdos még az ingben meg ami a bakancs rejtett zsebében van).
-
audi100td
nagyúr
válasz
mitulabattyi #24188 üzenetére
nem tudom, enyém több hónap szarakodás után 114k-ért ment el
-
bads1
aktív tag
válasz
mitulabattyi #24188 üzenetére
140-ért vettem a napokban hasonló konfiggal tip-top állapotban: SL9300 1.6, 4G DDR3, 160G 7200rpm, WWAN GPS stb.. ja és 9c akku, jövő szeptemberig garis.
Hogy mennyire volt jó ár nem tudom, de sima X200-akat árulnak 130-160ig, ezért sztem annyira nem nyúltam mellé. -
S3cu
tag
válasz
mitulabattyi #24176 üzenetére
Okés, akkor minden rendben ezek szerint, van még valami ami miatt érdemes lehet visszavinni és megnézetni, míg garis?
-
Integra
titán
válasz
mitulabattyi #24134 üzenetére
ezt hol? win-ben vagy bios-ban?
-
Gondwana
addikt
válasz
mitulabattyi #24100 üzenetére
Nálam X201-ben cseréltem LED-ről CCFL-re, nagyobb bajom az, hogy az embedded controller még mindig a LED panelhez képest állítja a fényerő lépésközeit, mint az, hogy megnőtt a fogyasztás (4c akkuval 50-66% fényerőn azaz 13-as vagy 14-es fokozaton) továbbra is lehet rajta kb. 2h netezni, Lightroomban max 1h 15percet bír 14-es fényerőn). Talán annyi lehet a LED előnye, hogy 1-2-5%-os értékeken is használható, a CCFL alja meg valahol 15% körül van (X200Tablet CCFL a nullás fényerő 20%)
-
lapa
veterán
válasz
mitulabattyi #24100 üzenetére
sokat szerintem nem, ahogy én gondolom normál fényerőn 1w nagyságrend.
de csak 1440-ben van értelme szerintem.
-
lapa
veterán
válasz
mitulabattyi #23898 üzenetére
én azt mondanám, hogy nézz meg egy affs panelt is, ha valahogy módod van. az az igazi killer fícsör szerintem. esetleg klasszikusokat tudok idézni.
-
dbius
veterán
válasz
mitulabattyi #23898 üzenetére
De. Bár én böszörményi vagyok, de hétköznaponként db-ben vagyok, ott dolgozom.
Ha melóhelyemre be tudsz ugrani, a saját x200-amat ki tudod próbálni (hétfőtől). Többit pü-ben.
-
Chaser
legenda
válasz
mitulabattyi #23770 üzenetére
Lehet
Bootolni is lehet róla? Az viszont biztos hogy jóval drágább mint egy sata csatlakozós.
-
pigmeus
tag
válasz
mitulabattyi #23751 üzenetére
Értem. Akkor semmi esély rá, hogy valahogy csökkentsem ezt a melegedést. A wifin kívül mi van még ott, ami okozza ezt a problémát. Hosszútávon mire lehet számítani ezzel kapcsolatban?
-
soldi3r
veterán
válasz
mitulabattyi #23581 üzenetére
najó, akkor még fél év garis, az nálam már majdnem lejárt
-
Veron
addikt
válasz
mitulabattyi #23546 üzenetére
de csak úgy magától?
amúgy partíciós tábla hiba, de magától miért produkál ilyen hibát? eskü nem értem hogyan lehet ez. -
Gondwana
addikt
válasz
mitulabattyi #23523 üzenetére
A 2010-es hiba tudtommal arra vonatkozott, hogy a Lenovo nem tesztelte végig, hogy a PATA-SATA konverterrel melyik HDD-k működnek mindenféle gond nélkül, ezért is van, hogy csak az ilyen átalakítóval meg(áldott/vert) gépek dobálnak E2010-t, X30-X32, X40, T40-T42 pedig nem. A többi gépnél egy szabványnak kell megfelelnie a HDD-knek, ezekben a gépekben meg előfordulhatott Lenovoék szerint olyan késleltetés, ami elvileg okozhatott akár adatvesztést is, ennek a jogi felelősségét terelték így.
-
SNor
tag
válasz
mitulabattyi #23488 üzenetére
~3éves az oprendszer, van rá esély.
-
buca84
őstag
válasz
mitulabattyi #23410 üzenetére
Köszi! Hogy is kerestél rá ebayen? Mi a neve?
-
buca84
őstag
válasz
mitulabattyi #23408 üzenetére
Így vettem. Nem volt benne kis ajtócska. Vagy érdemes lenne egy új pcmcia slotot beszerezni?
Ezért akartam szerezni bele egy kártyát, vagy valamit, amit lefedi nagyjából a lyukat... -
Chaser
legenda
válasz
mitulabattyi #23323 üzenetére
T60-am van azt elfelejtettem mondani.
Gondwana: Majd akkor meglátom, esetleg ha usb dvd-ről lehet telepíteni azt még meg tudom oldani.
Még valami: a hdd-t ugyanúgy le tudom kapcsolni mint az optikát? Kivenni nem akarom, csak ha épp nincs szükség a rajta levő dolgokra akkor ne zörögjön ha nem muszáj. ssd-n marad W7, xp meg pár régebbi játék kedvéért jó lenne, de még az is lehet hogy ssd-re rakom azt is. Van egy terás 2.5-es külső vinyóm, ahogy számolgattam nem jönnék ki jobban kerettel+hdd-vel sem. -
audi100td
nagyúr
válasz
mitulabattyi #22917 üzenetére
nem lehet, hogy azok valami FrankenPad-ek?
itt pl van egy ilyen topik, de pár hsz-szel később írja is a srác, hogy "T60p sorry"
#22909 OCB: szeirntem az ebay-es srác maga sem tudja mit árul, valami T60 esetleg R60 cucc lesz az
#22911 OCB: 15,4 szerintem is kevésbé valószínű, de aztán a fene tudja, azt olvastam pl. a 15"-osnál úgy oldották meg, hogy az ultrabay csati kapott valami toldalékot/adaptert és ezzel kompenzálták a nagyobb szélességet, a jobb oldali USB-k meg úgy is kábelen lógnak.
Chaser: BIOS-t nem próbáltam, valahol azt olvastam, hogy az 1.1x verziók még másképp vezérelték a ventit, de olyan régit nem akarok felrakni. Amúgy maga a venti zörög, persze tekeri is a T60 vezérlése, de ez nem olyan zaj ami csak a ford. számból ered. Viszont egy fórumot olvasgatva találtam egy ilyet: [link] Be kell forrasztani a venti elé és akkor tudod vezérelni ahogy akarod.
-
Chaser
legenda
válasz
mitulabattyi #22821 üzenetére
Egy nyílás van a palmrest bal oldalán, abban van mind2? EC úgy rémlik ilyen kihúzható fiók szerűség, de passz
nekem úgy is jó ha eladom a dellt és veszek tp-t, gondolom árban ugyanott mozognak.
audi100td: A lényeg: tehát T60-ba is mehet az EC foglalatos kártya. Nemrég volt fenn apróban 5k-ért ilyen usb3 megoldás, de most nem találtam egyet sem. Antenna kivezetés úgy rémlik nincs a gépben. Azt meg lehet oldani vagy felejtsem el?
-
dbius
veterán
válasz
mitulabattyi #22781 üzenetére
Köszönöm srácok mindegyikőtöknek a választ
Most kikapcsoltam, hogy teszteljem pár napig így.
Gondwana: "Én is 8GB RAM, 0B swap beàllìtàst hasznàlok, LightRoom+Premier egyidejűleg se tudta kiakasztani."
Ezt jó olvasni, pont mostanában gondolkodtam, hogy áttérek Premierre (igaz, csak elements duóra, mivel nem professzionális célból használok ilyesmit) a Pinnacle Studióról. Ez utóbbi 4 giga ram mellett 4 giga swap esetében is képes volt rendszeresen megenni mindent...
De nem csak ennél a programnál vettem észre, hogy bugzik ram terén, több más program is ahogy nézem az idő előrehaladtával eszi a ramot, sajnos. (pl. Outpost Firewallt használok lifetime licence mellett és az ehhez tartozó Agnitum Client Security Service bizonyos esetekben felkúszott 1 gigára...
)
sleep után, torrent futása mellett, sok kapcsolat esetében.
-
buvartacsko
addikt
válasz
mitulabattyi #22679 üzenetére
Tehát részben mindenkinek igaza volt.
-
dbius
veterán
válasz
mitulabattyi #22281 üzenetére
Ezt nem próbáltad esetleg?
-
Chaser
legenda
válasz
mitulabattyi #22262 üzenetére
Én desktopban kb pendriveként használom a sata vinyókat, de a p-atakat is. Először táp rá, aztán adat, új eszköz kezelés és ott van. Levételkor adat le, aztán táp, egyiknek se volt még ettől baja.
-
lapa
veterán
válasz
mitulabattyi #22258 üzenetére
devcon.exe?
-
Peter M
tag
válasz
mitulabattyi #22258 üzenetére
Ha van rajta bármilyen system rész: pagefile, hybernation vagy bármi akkor nem fogod tudni szabályosan eltávolítani.
Nálam még ha vmilyen program cache könyvtárnak az ultrabay vinyó van megadva akkor sem lehet eltávolítani "on the fly". -
soldi3r
veterán
válasz
mitulabattyi #22221 üzenetére
nem lehet, hogy hdd-vel csak nem hallottad?
-
audi100td
nagyúr
válasz
mitulabattyi #22070 üzenetére
ja, akkor oké
buvártacskó: zajosnak zajos, de hogy szétolvadna az elég erős túlzás, nem érzem különösebben melegnek a gépet sehol, a ventiből is langyos levegőt fúj, persze most nem prime95 vagy gpu igényes terhelésről beszélek
ha leterhelem az X200-at az is átmelegszik, más kérdés, hogy mellette csendben van, de a hőmérsékletekkel tényleg nincs probléma
-
buvartacsko
addikt
válasz
mitulabattyi #21832 üzenetére
Azt akkor nem tudom, hogy hogy kell beállítani. BIOS-ban nincsen erre lehetőség, legalábbis én sehol se látom.
-
buvartacsko
addikt
válasz
mitulabattyi #21819 üzenetére
Ez akkor lenne megoldás hogy ha a Windowsban lenne a gond, de ott nincs.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
mitulabattyi #21767 üzenetére
Nem rossz csak T61-ben a p érdekelt volna az is csak az 1920x1200-as kijelzővel.
-
Gondwana
addikt
válasz
mitulabattyi #21590 üzenetére
X61t: ő látta, te is nézd meg, hogy gyenge fotosoppolás csak. (Nem lehet ennyire más színű az aliasing, illetve a t lejjebb lóg a többi karaktertől)
-
Cyberpunk
félisten
válasz
mitulabattyi #21127 üzenetére
Én egy X60s-re raknám a Lion-t. De ezen nincs touchpad csak trackpoint. Kérdés hogy az működne e vele
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
mitulabattyi #20863 üzenetére
T400-ban én is azt szeretem hogy halk. Nyugodtan mehet este és tudok mellette aludni. Na ez a régi Fu-Si Amilomról nem volt elmondható.
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
Ez tényleg így van, a HDD hangosabb a T400ban, mint a hűtés maxon.
SSDvel félelmetesen csendben van a gép.
Amikor visszatettem ultrabaybe a disket kénytelen voltam kipárnázni a keret alját, mert jóval hangosabb lett a gép.Egyébként ez a szintetikus tesztben is kijött.
szerk.
Hinnye, megnéztem, hátha van a T61-ről hasonló, van. Ez tényleg hangos. Durva, hogy alapjáratom a Latitude E6400-nál hangosabb, pedig attól kifejezetten rosszul éreztem magam. -
buvartacsko
addikt
válasz
+1
ugyanígy az x200 tabletemmel.
-
WillyX
tag
válasz
mitulabattyi #20651 üzenetére
Igen, ők helyben javítják, de ott kellett hagyni, amíg az alkatrész meg nem érkezik (nekem 2,5 hét volt). Mondjuk rá nem kérdeztem, hogy kötelező-e otthagyni.
-
buvartacsko
addikt
válasz
mitulabattyi #20638 üzenetére
2011 van.
-
buvartacsko
addikt
válasz
mitulabattyi #20629 üzenetére
Nincsen Debrecenben szerviz, most írom le századjára...
-
Mészike
aktív tag
válasz
mitulabattyi #20603 üzenetére
Hello!
Dettó ezt csinálja a gépem! Szintén T400. Most hoztak hozzá szalagkábeld, de szerintem nem az lesz a gond... Ha lesz időm, akkor délelőtt elviszem a Deltához, aztán kiderül.
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz
mitulabattyi #20555 üzenetére
Ne legyek ideges... -
mitulabattyi
aktív tag
válasz
mitulabattyi #20554 üzenetére
A hozzászólás második része "[O]- - [B]"-nek szólt, csak valamiért kitörlődött a C :B
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
mitulabattyi #20494 üzenetére
Nekem konkrétan T400-am van és annál van ilyen nagy holtjáték. Egyébként próbálok tudomást se venni róla igazából nem vészes a dolog, simán együtt lehet élni vele. Csak egy picit jobb minőséget várna az ember egy rakat pénzért.
-
mobileman
senior tag
válasz
mitulabattyi #20454 üzenetére
Pontosan, jól írod! Ha már bekapcsoláskor nincs kép, na az már kuka érett alaplap sajna..De amíg van kép, addig érdemes megjavítani!
-
mobileman
senior tag
válasz
mitulabattyi #20351 üzenetére
Csak egy kis toldás van a 15' gépekben, hogy az optika is működjön..
-
Wolfskin
őstag
válasz
mitulabattyi #20159 üzenetére
nekem a venti búgással nem volt gond, amikor állandóan ment akkor a hangszórókkal gerjedt össze, mert közel van.
a skype 5.ös verziója azt írta ki, hogy a hangkártya nem elérhető. az eszközkezelőben van egy ismeretlen eszköz, de mivel a neten sem talál hozzá drivert nem tudom beazonosítani. ez összefügghet?
-
mobileman
senior tag
válasz
mitulabattyi #19965 üzenetére
Az is igaz, de a legtöbb csak 2 antennával rendelkezik!
-
mobileman
senior tag
válasz
mitulabattyi #19963 üzenetére
Nemcsak az, hanem sok más is 2 antennás, az újakban már 2 antenna drót van!
-
N.GÁBOR
aktív tag
válasz
mitulabattyi #19817 üzenetére
Köszönöm, sejtettem, hogy túl régi ehhez.
-
csmat
senior tag
válasz
mitulabattyi #19700 üzenetére
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
mitulabattyi #19540 üzenetére
én vagyok vaksi, h nem találom a hsz-ek között?
-
Thusor
őstag
válasz
mitulabattyi #19650 üzenetére
Garanciakiterjesztést akkor gondolom van értelme vásárolni. Max 4 évig bővíthető?
-
Wolfskin
őstag
válasz
mitulabattyi #19597 üzenetére
I'M LEADED!!!!
mitulabattyi for president!(mondjuk éreztem is mindig, hogy (a gyerekkoromhoz hasonlóan) mintha nehezebb lenne a laptopom, mint a többieké... na tja, a sok ólom...
@SpeedR: igen, mert ő a pdf oldalszámot adta meg (lapok száma), ami 216 (a pdf olvasód kijelzi), de az a lapokon csak 210. a difi onnan van, hogy csak a 7. lapon kezdődik az oldalszámozás
-
SpeedR
őstag
válasz
mitulabattyi #19597 üzenetére
Oké, megvan, csak rosszul írtad az oldalszámot.
-
SpeedR
őstag
válasz
mitulabattyi #19595 üzenetére
Még mindig nem értem, hogy ebből, hogy lehetne kikövetkeztetni, hogy milyen anyagúak a vga lábak.
-
SpeedR
őstag
válasz
mitulabattyi #19593 üzenetére
Honnan tudod, hogy RoHS vagy nem RoHS?
-
Wolfskin
őstag
válasz
mitulabattyi #19563 üzenetére
eddig gond nélkül kapcsoltam ki/be, akkor ezek szerint OK....
"ritka alaplap volt benne, a legtöbb T43 RoHS..." ez mit jelent?
illetve közben rágugliztam: honnan lehet megállapítani...?
-
Wolfskin
őstag
válasz
mitulabattyi #19538 üzenetére
ezt nem értem. nekem Fn+F5-re előjön egy panel, ahol a BT és a wifi ki/be kapcsolható. az X-re (vagy esc) eltűnik.
van egy opció, hogy ne jelenleg meg a panel, csak az Fn+F5 a háttérben kapcsolgassa rotálva az antennákat. erre gondolsz, hogy ha ezt átkapcsolom, többet nem jön vissza a panel?és hogy lehet csekkolni, hogy milyen van fenn? nekem win7 fut, de nem emlékeszem, hogy hogyan tettem fel a drivereket.
a hirdetésedben írtad:
"Az alaplap NEM ólommentes forrasztással készült, így nem kell attól félni, hogy tönkremegy." ez minden T43-ra igaz, vagy van valami külön széria? -
Sanyi.mTs
addikt
válasz
mitulabattyi #19540 üzenetére
csak az utmutatót linkelem a system update-hez. erre gondoltál?
-
jokeman
aktív tag
válasz
mitulabattyi #19538 üzenetére
Szia.
Nagy ,munkádba kerülni, ha segítenél milyen drivereket szedjek le?
Meg milyen sorrendben telepítsem fel őket?
Gondolom neked megvan minden ami kell hozzá -
csmat
senior tag
válasz
mitulabattyi #19532 üzenetére
Intel Pentium PM 740 1.73 GHz, 1 GB RAM, 14.1" TFT monitor,, de nem tudom, hogy vga-e
-
azbest
félisten
válasz
mitulabattyi #19525 üzenetére
Ha megvan még a link, akkor megnézném, hogy milyen volt.
Fullhd felbontásút 55 usd körül láttam dx-en, de ebayen lehet olcsóbb. Kisebb felbontásúakat láttam 35től. Nem tévesztetted össze vga->scart átalakítóval?
Lehet erre gondolsz: [link] Csakhogy itt költségoptimalizálásból szállításidíjra tolták át az árat, hogy kevesebb részesedést kelljen fizetni az ebay felé. Szállítással 46 usd. -
azbest
félisten
válasz
mitulabattyi #19523 üzenetére
Hol lehet 3e-ért usb->vga (vagy dvi vagy hdmi) átalakítót?
Ebay-en, dx-en usb->dvi : 35-40 usd-ről kezdődik -
buvartacsko
addikt
válasz
mitulabattyi #19521 üzenetére
próbálj játszani így egy nagy felbontáson, vagy fullhd filmet nézni, ilyenek... biztos olyan lesz az élmény mint a displayporton!44
ezért..
-
buvartacsko
addikt
válasz
mitulabattyi #19515 üzenetére
hülyeséget ne írj azért, venni kell dokkolót és akkor lehet
-
brd
nagyúr
válasz
mitulabattyi #19510 üzenetére
A frissítést én amúgy is 50 Hz-re állítottam, az optikai meghajtót stretch nélkül is ki tudja kapcsolni a PM, a 16 bitre állítás pedig nem hiszem, hogy bármit is számít egy mai VGA-nál (én nem tudtam fogyasztásbeli különbséget kimérni).
-
Nand_i
tag
válasz
mitulabattyi #19510 üzenetére
Battery stretch nincs bekapcsolva, P8600, jelenleg intel vga aktiv, 1440x900, 4 GB ram, 500GB Wd blue vinnyó, aktív wifi, optika kikapcsolva, fényerő min + 2 és így ugrál 8 és 10 watt között (win7 x64).
Power manager szerint 7 percet nyerhetnék battery stretch segítségével, ennyiért szerintem felesleges vele szenvedni. Semmi olyat nem látok az opciók között, ami hasznos lenne és nem tudnám magam is megtenni. -
brd
nagyúr
válasz
mitulabattyi #19508 üzenetére
A battery stretch semmi újat nem tud, mint amit egyébként is beállíthatsz (rádiós cuccok kikapcsol, CPU visszavesz, fényerő levesz'), szal' csodát nem fog művelni, szerintem küzdeni sem nagyon érdemes vele. A fogyasztás úgy is marad nálad, még fél perc után is, vagy csak a funkció aktiválása után ugrik fel? Amúgy ~8.5W alá nem nagyon fogsz menni sehogy.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
mitulabattyi #19422 üzenetére
az EC54/ typeII, akkor a "telibe hosszú" 54mm-es?
-
Wolfskin
őstag
válasz
mitulabattyi #19411 üzenetére
azért jó lenne valami tapasztalat mielőtt megveszem. mondjuk annyira nem sürgős, de sima usb-t addig is beszerzek.
az lehetséges, hogy a T43 munka közben az infra porton jelet ad ki??? egy csomó misztikus jelenséget vettem észre. amikor baxkurálom a laptopot, furcsa dolgok történnek a pc-n. (bezár a dscaler, az opera, görgetődnek az oldalak, elnémít a gép stb.)
aztán megfigyeltem, és kísérletileg igazoltam is: ha koppintok a touch padon, bezár a TV (dscaler). olyan, mintha jeleket adna ki, amit a pc infra (távirányító) vevője vesz és (félre)értelmez. ez lehetséges??? -
Wolfskin
őstag
válasz
mitulabattyi #19409 üzenetére
hát az elég gáz. az usb switch-en sem megy át az 5V. akkor viszont felesleges a drága usb3, úgyis az alaplapura kell dugni.
-
audi100td
nagyúr
válasz
mitulabattyi #19404 üzenetére
hoppa, tenyleg, akkor egyertelmüen erdemesebb az usb 3.0 express card
lapa: ja, de csak olyan vinyoval lehet gond ami usb-röl kapja a tapot, nem?
Wolfskin: rendelj be egy ilyet, kb 3 het alatt megerkezik: [link] vagy ha nem kell ekkora sebesseg, jo az USB 2.0-es is, de az is Express Card legyen: [link]
-
lapa
veterán
válasz
mitulabattyi #19361 üzenetére
van 1% "engineering sample" ulv pinekkel ebayen.
nekem nem volt led, de benne volt a wwan-előkészítés. nem zárható mondjuk ki, hogy valamit varázsoltak a panel keretével, nem is tűnik logikusnak. mindenesetre így volt.
-
Wolfskin
őstag
válasz
mitulabattyi #19295 üzenetére
kösz a kérdést...
az autonémításnak mi értelme? gondolkodtam is rajta, hogy - mivel elég macerás a ki-be kapcsolása - van-e hátránya, ha állandóan fut? plusz áramot fogyaszt, vagy kopik, öregszik? mert ha nem, marad így.
-
thomasvold
őstag
válasz
mitulabattyi #19247 üzenetére
Köszönöm! Arra nem is gondoltam,hogy azért nem működik,mert nincs fenn a drivere...
-
peterszky
őstag
válasz
mitulabattyi #19194 üzenetére
Igen, azt tudom, hogy a márkaszerviz nem a legjobb, ha nincsen már garancia, anno egy adag csavart ki akartak fizettetni velem, valami 5000 Ft-ot kértek érte
Garanciális javítás volt, aztán a cserecsavar már nem fért bele a keretbe. Kivetettem belőle és elmentem egy csavarnagykerbe, ingyen adtak egyet, mert olcsóbban kijöttek így, mintha blokkot nyomtattak volna...
Már nézelődtem panelügyekben, addig rendben vagyok, hogy 15" SXGA+ van benne, a pinek számát meg tudná mondani valaki? Gyártmány az gondolom, hogy mindegy, csak ezek passzoljanak.
-
BalazsKKa67j
tag
válasz
mitulabattyi #19194 üzenetére
A lenovo szervizben 1 munkaóra díja 30ezer körül van + anyag(kijelző) Az is kb. 30 ezer.
szóval lenovo szerviz felejtős... -
BalazsKKa67j
tag
válasz
mitulabattyi #19190 üzenetére
És neked hogyan oldódott meg a probléma?
-
BalazsKKa67j
tag
válasz
mitulabattyi #19190 üzenetére
Be is írtam,meg a Thinkvantage Toolbox is ki szokta írni,h mennyi gari van vagy épp nincs,de most ez is azt írja ki,hogy Can not be determined.
-
Gondwana
addikt
válasz
mitulabattyi #19175 üzenetére
Lapa próbálkozott ilyennel, a rezgéscsillapító gumik vastagsága adott, mint tartalékhely, de a csatlakozókat nem tudom, hogy jó helyen lesznek-e, ha így tolod be a HDD-t a helyére.
-
audi100td
nagyúr
válasz
mitulabattyi #19175 üzenetére
ja, ertem
-
audi100td
nagyúr
válasz
mitulabattyi #19173 üzenetére
nem megy bele, lagalabbis t61-be nem, szerkezetileg kb ugyanaz a t400 is
de ha 1tb-os vinyot keresel a samsung gyart mar 9,5mm-est is
-
Phoebe
tag
válasz
mitulabattyi #19169 üzenetére
Szia!
Köszi a tippet, a Live CD-t még nem próbáltam. Azzal talán tudok adatot menteni majd, ha meg nem jön össze, utána meg a Get Data Back jön, az már korábban bejött.
Nekem is ez a tapasztalatom, hogy az Ubuntu még vígan látja a mindent amikor a Win már csak pislákol. -
adorjant
őstag
válasz
mitulabattyi #18925 üzenetére
Én is meglepődtem,de azért a régi,megszokott oldalt is előbányásztam valahogy
-
audi100td
nagyúr
válasz
mitulabattyi #18852 üzenetére
ez tenyleg ajandek ar, meg ha nincs is ra mar gari, azert remelem a szarmazasaval minden oke
-
brd
nagyúr
válasz
mitulabattyi #18432 üzenetére
Igen, az. Elvileg bárhol, mert az a lényege, hogy nem kell becaplatni a szervizbe.
-
Wolfskin
őstag
válasz
mitulabattyi #17956 üzenetére
kösz, rákeresek!
-
Wolfskin
őstag
válasz
mitulabattyi #17952 üzenetére
félreérthető voltam, bocs, nem a pöcökegér nem megy, hanem a görgetés (görgető gomb + pöcökegér) .
a legutolsó bios, ahogy nézem az 1.29, most az van rajta. a módosítottat honnan lehet letölteni?
a dual chanel meglep, akkor gondolom két egyforma (összepróbált) memória kell és annyi? most 513-1024 van benne. gondolom, hogy azért csak gyorsabb úgy, illetve ha az ember vesz memóriát, érdemesebb úgy vennie. -
SAIKON
tag
válasz
mitulabattyi #17755 üzenetére
Köszönöm az ajánlatod, de sajnos sxga
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Új Thinkpad X1 Carbon 10th, 14" FHD+ IPS, i7-1260P, 32GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest