- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WillyX
tag
válasz
ro_bert17 #20930 üzenetére
Én eddig az Nvidia-val szerelt T410-ekről hallottam, hogy hangos, ill. az i7-es procival szereltek eléggé melegednek, szóval lehetséges, hogy ott is teker a ventilátor rendesen. Nekem i5 van és én tényleg nem hallom a hangját, viszont tény, hogy nem is terhelem meg túlságosan.
-
WillyX
tag
válasz
buvartacsko #20912 üzenetére
Az nvidiás lehet hangos, de az enyém (intel vga) hangtalan. Előtte T43-am volt, igaz dedikált VGA-val, annak jobban hallottam a hangját. Fogyasztás passz. Ritkán használom akkuval.
-
WillyX
tag
A T410 miért nem jó? Nekem az van egy éve és 1db vinyó halálon kívül semmi problémám vele.
-
WillyX
tag
válasz
buvartacsko #20650 üzenetére
Akkor nem tudom mi van. Én Albacomp-al és Deltával is beszéltem, mindkét helyen mondták, hogy javítják a gépet, és azért mentem a Deltához, mert ott helyben csinálják.
-
WillyX
tag
válasz
mitulabattyi #20651 üzenetére
Igen, ők helyben javítják, de ott kellett hagyni, amíg az alkatrész meg nem érkezik (nekem 2,5 hét volt). Mondjuk rá nem kérdeztem, hogy kötelező-e otthagyni.
-
WillyX
tag
válasz
buvartacsko #20631 üzenetére
Dehogy nincs szerviz! Múlt héten ott volt javításon a T410-em. Több is van. A Kassai úton az Albacomp, de ennek az a hátránya, hogy elpostázzák Székesfehérvárra és ott csinálják, ill. a Böszörményi úton a Delta. Az enyém itt volt szervizben.
Ill. az Adatmentés Kft., de ezt nem tudom, hogy megvan-e még. AZ IBM központi számán ezt ajánlották. -
WillyX
tag
Van egy kis gondom a T410-emmel. Ahogy beleolvastam a fórumba úgy láttam, hogy más is járt már így.
A HD Sentinel egyfolytában gyanús adatszektorokat lát, a kondíció csökken (70%-ig lement 2-3 hónap alatt, de az alá nem ment 1 év alatt sem). Nem is foglalkoztam vele, mert itt a fórumon többen is ezt javasolták. De kb. 1 év után tönkrement a HDD. Kattogott, BIOS nem ismerte fel, meg égett szag jött a gépből. Semmi gond, garanciás a gép, cserélték is a vinyót. Most raktam fel rá a rendszert, és indítottam egy HD Sentinelt, erre mit látok:
"A merevlemez 10 alkalommal vizsgált meg gyanús adatszektorokat. A vizsgált terület hibátlannak minősült."
Szóval kezdődik minden elölről. Létezik, hogy ismét egy selejtes HDD-t kaptam, vagy csak véletlen egybeesés volt, hogy elromlott a másik vinyó és tényleg nem kell vele foglalkozni?
-
WillyX
tag
Sziasztok!
Debreceni szervizekről érdeklődnék, mert úgy látom, hogy 2 is van. Elromlott a HDD a Thinkpadben. Hova érdemes vinni? Albacomp vagy Delta? Ill. ott kell hagyni a gépet, vagy elég bevinni és kiszedik a HDD-t és majd ha megjött az új, akkor visszamenni érte?
-
WillyX
tag
-
WillyX
tag
Melyik a jobb WWAN kártya? Ericsson F3507g vs Gobi 2000?
-
WillyX
tag
Köszi mindenkinek a választ. Ennek nem örülök. Mondjuk az lenne a jó, ha saját magam látnám, hogy milyen, de Debrecen környékén nem tudok ilyen boltot. Esetleg ha valakinek a környéken van nvidiás T410-e, akkor szívesen megnézném működés közben. Inteles VGA-val nem szeretnék venni, mert akkor már tényleg vehetnék x200/x201-est is. Pont a dedikált vga miatt érdekel a T410, de ha akkor is hangos a venti, ha nem terhelem, akkor meggondolandó. T43-ról váltanék erre, azzal nem volt semmi bajom zaj terén.
-
WillyX
tag
Akinek T410 van nvidia VGA-val, attól kérdezem, hogy tényleg durván melegszik a gép és ezért nagyon zajos?
Közel állok a vásárláshoz, ezért érdekelne.
-
WillyX
tag
Egy gyors kérdés:
Minden T410-ben van WWAN előkészítés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest