- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #78585 üzenetére
Amúgy nem rossz, de kicsit komolytalan lenne a pink egy ilyen komor üzleti vason.
Azt hittem, jól kicserélted a LED-sort. -
i400
senior tag
válasz
FoxiestFox #78578 üzenetére
dying_star, Dhampir, Tim82: köszönöm az ajánlásokat
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #78578 üzenetére
-
i400
senior tag
válasz
FoxiestFox #78576 üzenetére
Köszi! Van valami tipped esetleg amivel lehetne élvezni is a zenehallgatást? Fülessel is úgy szól a gép hogy elsírom magam.
-
fedosa
csendes tag
válasz
FoxiestFox #78517 üzenetére
Megy a gép!Az 1-ik usb csatlakozóból ki van törve a műanyag és össze értek a lábak!
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #78561 üzenetére
Neee... PinkPad?
-
fedosa
csendes tag
válasz
FoxiestFox #78517 üzenetére
Köszi szépen a választ viszem szakihoz!
-
válasz
FoxiestFox #78498 üzenetére
Hú ez komoly. Na ezt tutira kipróbálom, köszi.
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #78485 üzenetére
Nehogy egyszer visszadugjam a HDD-m, és gyorsan csináljak egy összehasonlító tesztet....
(#78499) Tim82: Miért nem linkeled inkább a PH-ról a készítő logoutjáról? [link]
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #78498 üzenetére
Na akkor adjunk letöltési linket is, pl. innen.
-
PrometheusX
aktív tag
válasz
FoxiestFox #78438 üzenetére
Counter-Strike: Global Offensive, és Heroes of the Storm.
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #78409 üzenetére
A HP, Dell és talán még a Fujitsu is jókat profitál a Lenovo marhaságaiból.
-
HSM
félisten
válasz
Szerintem ha elég sokan jelezték feléjük, mi bajuk az újakkal, és kellően kevéssé is fogytak, az eléggé erős jel arra, hogy talán meg kéne hallgatni a célközönséget.
Lehet, a PH kérdésekből is merített némi információt.
A lényeg, hogy azért van némi fény már legalább az alagút végén.Persze, azt nem tudjuk még, a vonat jön szemből vagy az alagút vége.
-
metal01
őstag
válasz
Ámen
-
válasz
FoxiestFox #78270 üzenetére
Na, ide is adta, tapasztalatok a W500-zal és a BCM970015-tel, Radeonnal.
BCM970012-vel korábban ezt írtam.
Itt nincs lag a lejátszás elején sem, minden sima, nagyon ritkán megröccen, de azt az Intel vga is csinálta dekódolás közben.
Ahhoz, hogy a FullHD filmeket vigye FullHD-ban, és ne legyen 720p limit, registry tweak kellett, ami furcsa, az előzőnél nem emlékeztem ilyenre. -
metal01
őstag
válasz
FoxiestFox #78403 üzenetére
Biztos mély nyomokat hagyott David Hillben a PH-s interjú
Szerk.: Amúgy fasza lenne egy retro TP
-
válasz
FoxiestFox #78397 üzenetére
Jó lenne olyat találni ami további mókolás nélkül is képes eleget tenni a program igényeinek.
-
csubuka
addikt
válasz
FoxiestFox #78379 üzenetére
*Ezt gondoltam
Csak akkor miért nem jön össze? Power managerben elvileg minden ugyanúgy van állítva akksiról meg hálózatról is, szerintem kb biosban is. Eszerint mégsem. Vagy szimplán máshogy használtam akksiról és ezért volt hidegebb nem varázslat miatt.
-
donjohnson
addikt
válasz
FoxiestFox #78334 üzenetére
ha sokan kérjük, akkor csak véglegesítik.
adjatok egy linket és szívesen támogatom. -
Tim82
félisten
válasz
Esély mindig van.
-
Tikakukac
titán
válasz
Arra biztos, hogy visszarakják utána rá 2 hétre, mert csak.
-
sss
őstag
válasz
FoxiestFox #78293 üzenetére
-
sss
őstag
válasz
FoxiestFox #78288 üzenetére
Azt mondod? Nézegetek teszteket, erőben jobban teljesítenek mint az integráltak, de mégis sok helyen azt írják, hogy nem játékra való, mert alapvetően cad programokra van tervezve, meg driverek szempontjából sem szerencsés választás stb.
-
sss
őstag
válasz
FoxiestFox #78284 üzenetére
1600
-
sss
őstag
válasz
FoxiestFox #78281 üzenetére
Ha lehet akkor natív felbontáson. Vsync meg off lesz.
-
sss
őstag
válasz
FoxiestFox #78279 üzenetére
Ha a csgo (minden lowon) elfutna stabil 100 fpssel az már bőven jó lenne. És igen használt TP vonalon maradnék, esetleg valami elitebook vagy E szériás dell ami szóba jöhet még.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #78265 üzenetére
Opera alatt HTML5-tel nekem jo a 720p, de volt mar szebb is. En kb 1 honapja Chrome-ot hasznalok YouTube-ra, ott az 1080p is sima liba. A Chrome kizarolag YouTube-hoz van hasznalva
-
scream
veterán
válasz
FoxiestFox #78267 üzenetére
Én most W500-on csak Ubunturól tudtam megnézni, de ott se FF se Chrome alatt nem találkoztam 720p alatt ilyennel. 1080-on már azért van, hogy szaggat.
-
brd
nagyúr
válasz
FoxiestFox #78267 üzenetére
Lehet, hogy YouTube (el)varázslás lesz, de nekem (még?) a 29.0.1795.60-as verzióval jól működik.
-
brd
nagyúr
válasz
FoxiestFox #78265 üzenetére
Nem frissült az Opera véletlen titokban? Mert valamit elszúrtak az újban. Az automatikus frissítés egyébként az egyik legkárosabb agymenés, amit valaha kitaláltak (pontosabban lehetne jól is csinálni, mondjuk teljeskörűen használható backupot csináljon közben az előző néhány verzióról). Az Opera legalább otthagyja az előző verziót a folderében.
-
Biluxzsolt
aktív tag
válasz
FoxiestFox #78259 üzenetére
Azt viszont csak nyitott ablaknál.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #78154 üzenetére
Nálam is csak azok vannak régóta, elég is.
Zsocy155 Elég sok mindent rávernek egy vállalkozásra, valahogy ki kell termelni. x200-nál a kérdés mit értesz takarítás alatt? Ha újrapasztázást is ahhoz alaplapot is ki kell venni. Ha nem vagy gyakorlott inkább bízd rá valakire, itt topikban is biztos megcsinálja valaki ha a közeledben lakik.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #78152 üzenetére
Nálam egyik se, mindkettő ki van lőve. Ami működik ne b@szogassuk elvét használom.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #78134 üzenetére
xp-s korszakban csinálta mindig az akkori asztalim, szétterhelve semmi gond, zene közben semmi gond, de ha magára hagytam 5 percre mindegy mit csinált, mire visszamentem bsod
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
FoxiestFox #78134 üzenetére
Ilyesmit az R61-em írt ki, amikor behalt az nvs140.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #78125 üzenetére
Néha nekem is volt ilyen. De már nem találkozom vele, a T500-as 24/7-ben a dokkban van bekapcsolva, néha veszem csak le, akkor is kikapcsolt állapotban
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #78092 üzenetére
Nálam is 1%-ot merülget 1 - 1,5 hét alatt, attól, hogy szinten van tartva. Jó ez így
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #78088 üzenetére
Az elektronika fogyaszt ha nincs gépben akkor is. A megoldás ott lehet, áram alatt hálózatról csípi le a kraftot de nem tölti az akkut.
-
Aethelstone
addikt
válasz
FoxiestFox #78088 üzenetére
Nos, ez nem egyértelmű. Ha be van állítva, hogy 30%-80% között ne töltsön, akkor a szinten tartás mondjuk 52%-on minek számít ebben az esetben? Töltésnek? Nem teljesen értem...
Egyébként érdekes, mert nekem is 52%-ra állt be....
-
Mankó
veterán
válasz
FoxiestFox #78083 üzenetére
Igen, erre én is gondoltam, de csak le kellene mennie előbb utóbb 50% alá. 69% körül indult 2 napja kb., de már legalább 2-4 órája 52%-on áll. Töltést se az óra melletti ikon, se a külső led nem jelez.
Win 7 alatt 50-70%-ot állítottam. Ok, hogy ez már egy 2%-os elhasználtságú Panasonic aksi, de ennyire azért az sem bírja! -
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #78063 üzenetére
Elég trágya lett a sw-ezés régebbi gépeknél az tény, újabbakkal nincs tapasztalatom. Ez volt az egyik erősségük, lassan minden múlt idő lesz. Amíg vannak régi gépek nem gond
Ha anno valaki azt mondja nekem lesz sziget billzetes tp körberöhögöm...
Valahol mintha azt olvastam volna 1 évig ingyenes a w10 ha van 7-esed. Kipróbálni én is kifogom, hátha tovább marad mint a 8-as /1 nap/ Aztán ki tudja, hátha értelmeset csináltak. Igazából lenovo sw-ekből már csak a managert használom.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #78065 üzenetére
Linuxozz.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #78063 üzenetére
Jó-jó, de arra van megoldás, nem a legfrissebbet kell feltenni, és megoldva.
De a Windows 8 és 10 téma már nem ilyen egyszerű dolgokon múlik -
tothjozsi96
addikt
válasz
FoxiestFox #77932 üzenetére
Erről beszéltem. Most kikapcsoltam. Pihent pár órát a gép (8-10 órát nagyjából) és most megjött magától a hang.
Nem csináltam vele semmit de most jó a hang, megint.
Érdekes.
Azért köszönöm a segítséget! -
s3toraph
senior tag
válasz
FoxiestFox #77998 üzenetére
Köszi!
Most akarok 5teve-töl rendelni, az ő termékét nagyon dicsérik. -
metal01
őstag
válasz
FoxiestFox #77963 üzenetére
Azzal, hogy egyenletesen szétkenem (eloszlatom), hogy "teszek" bele légbuborékot? A hűtés így is, úgyis "szétnyomja" vagy nem?
-
metal01
őstag
válasz
FoxiestFox #77961 üzenetére
A szétkenős dologgal mi a baj? Valóban keletkezik légbuborék ami miatt melegebb a CPU/GPU?
A HSM által linkelt leírásból a "happy face" verzió tetszik. "Alesza" nyerő
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #77943 üzenetére
Nagy proci kellett hát tessék
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #77943 üzenetére
Nekem MX4 van az i7 alatt, és ugyanilyen meleg....
-
tothjozsi96
addikt
válasz
FoxiestFox #77932 üzenetére
Épp az a baj hogy hangszórót ír, tehát nem értem én ezt...
Kéne egy usb-s Ubuntu, szerintem ez pedig valami rendszer hülyeség lesz.. -
barnam_
nagyúr
válasz
FoxiestFox #77915 üzenetére
Visszapillantó tükör van a szobádban?
-
Razermazer
őstag
válasz
FoxiestFox #77925 üzenetére
Akkor téma ejtve
az újabb fajta gondolom nem is olcsó?
-
Razermazer
őstag
válasz
FoxiestFox #77915 üzenetére
Kérem szépen hol lehet beszerezni ilyen ultranav billentyűzetet?. Hirdetéseket néztem aprón hát semmi, max tavaly volt! csak e-bay? vaterát is néztem ott sincs.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #77913 üzenetére
Szerintetek hol lenne érdemes nézelődni, ha LAN-modem, vagy only LAN-kártyát akarok bele? Mini PCI.
Vatera, eBay? Vagy nem így érted?
Vagy esetleg a kapható mini PCI wifik mennének benne?
Ha bele tudsz antennát is szerelni a gép fedelébe, akkor igen, állítólag. Itt még nem kell ehhez BIOS-t módosítani.
esetleg még egy nem teljesen döglött akku kéne, szünetmentesnek kb, vajon lehet még olyan akkut kapni egy 15 éves géphez, amiben van egy kis kraft?
Még új, utángyártott akku is van hozzá német eBay-en. [link]
-
Razermazer
őstag
válasz
FoxiestFox #77882 üzenetére
Upsy Daisy nekünk is éppen ilyen szőnyegünk van, nem éppen mai darab de tartós és nem fakul.
Retro 77-ből illik is a retro géphezbocs az offért de nem hagyhattam ki.
Használjátok egészséggel még sokáig. -
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #77888 üzenetére
Egyelőre azt kéne eldönteni, milyen Linux menjen rá majd a WinXP mellé.
AntiX. Abból is a 13.2-es. [link]
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #77886 üzenetére
Nem. Voltak/vannak fontosabb dolgok is. Majd most a júniusi fizetésből (mert nekem felszerelésem, tudásom nincs a forrasztás-részhez). Meg át kellene tennem bele egy jobb állapotú, kevésbé foltos kijelzőt is egy donor T22-ből.
Az X201-et megcsináltattam, úgy néz ki, hogy működik (ha még nem írtam volna, a LAN-nál szállt el egy IC az alaplapon, KillHates kicserélte); azon meg van DOSBox + virtuális XP régebbi játékokhoz.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #77884 üzenetére
Mondjuk kb. 2,5k egy új ADP3421 eBay-ről, ha tudsz forrasztani, akkor ennyi az összköltség.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #77882 üzenetére
Aztán még rá fogsz pár ezret, amikor elszáll benne az ADP3421 és lesz jó kis Blink Of Death.
-
gps76
őstag
válasz
FoxiestFox #77837 üzenetére
Hiba nincs,de gobdolom nem rontanak egy frissítésen,valamiért kiadják.
Mondjuk azt nem tudom ssd-ről a win7 olyan lassan bootol,mintha hdd lenne,pedig ez az ssd más gépben érezhetően fürgébb. -
CharlieDrop
veterán
válasz
FoxiestFox #77828 üzenetére
Ja, igaz, mindig elfelejtem
Egy ideje másodlagos oprendszer volt a Windows
-
CharlieDrop
veterán
válasz
FoxiestFox #77819 üzenetére
jah, nekem 1,6GB memóriát kajál a HD4000
-
Mankó
veterán
válasz
FoxiestFox #77819 üzenetére
Nem is arrol van szo, hogy komoly játékokkal akarnék játszani, hanem hogy a rendszer tud e több memóriát adni az integraltnak (az alap 128 mb-tol többet) ha szukseges, vagy kézzel kell utána állítani és ha igen akkor azt hol kell, lehet megcsinalni?
-
Bond41
csendes tag
válasz
FoxiestFox #77822 üzenetére
A telefon USB beállításainál mindössze annyi választható, hogy:
"USB-s adatkapcsolat használata előtt jelenjen meg kérdés" ez nincs bepipálva
"Lassabb töltő csatlakoztatásakor értesítést kérek" ez be van pipálva. -
piadex2
senior tag
válasz
FoxiestFox #77770 üzenetére
hello!
pöcökkel
kösz.piadex2
-
metal01
őstag
válasz
FoxiestFox #77763 üzenetére
Szinte mindenhol mást írnak az IDA-ról. Itt pl. ezt: "IDA stands for Intel Dynamic Acceleration. Basically it uses one core while the other rests. Im not really a big fan of this feature because its buggy and the gains are negligible so i just kept it turned off. " Egyes szoftverek mást mutatnak. Az AIDA szerint pl. mind a két magon full az órajel. Más progival nem néztem, de lehet, hogy érdemes kipróbálni már csak kíváncsiságból is.
Olvastam olyat is az egyik fórumban, hogy valakinek Prime, Othos teszt alapján órákon át hibátlanul ment az IDA, de Photoshop-al fagyott a gép. Az IDA kikapcsolása után nem. Szóval lehet, hogy van instabilitás tényleg.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #77770 üzenetére
nyilván a pöcökkel, ha már tapi nincs
most nézem, nálam se műxik a zoom így, máskor biztos ment
-
metal01
őstag
válasz
FoxiestFox #77699 üzenetére
Még nem használtam. Utánanézek.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #77699 üzenetére
Az meg a másik. Rmclock sem rossz, de a ts egyszerűbb. Van még a cpugenie amit régen használtam, az se volt rossz.
-
psyho85
aktív tag
válasz
FoxiestFox #77693 üzenetére
Óh, nagyon szépen köszönöm, már arra gondoltam, hogy maga a venti hibás, hogy nem akar 3600 rpm fölé menni. Megy szépen, köszönöm!
-
Mankó
veterán
válasz
FoxiestFox #77665 üzenetére
A jelenlegire kellene ráfizetnem 5-öt, hogy Pana 100-as legyen belőle. Egy 100-as Panáért szó nélkül adnék 5 ezret, ha a mostani is megmaradna.
Belőttem most a 30 - 80 %-ot a Power Manager-ben, aztán meglátjuk. Viszont döntenem kell az aksi ügyben még ma, mert holnap adják fel a másikatNem szándékozom kivenni az aksit, csak itthon használom a laptopot jelenleg, azért is kérdeztem, hogy kellene használni, hogy sokáig kitartson.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
FoxiestFox #77665 üzenetére
naja.
Van egy 7 éves Acerem, sosem volt kivéve belőle az akku, mindig 100%-ra volt töltve, még most is bír fél órát, úgy hogy kicsit volt több mint másfél óra amit bírt mikor új volt...
-
gabe_
őstag
válasz
FoxiestFox #77656 üzenetére
Ahhoz képest eddig nekem bevált
-
Pete55555
addikt
válasz
FoxiestFox #77585 üzenetére
Na, megvan. Az lesz amit mondtál. A GPU melegebb 1-2 fokkal mindig, szépen követik egymást. Utánanázek lehet-e valamit kezdeni ezzel.
Esetleg ha ráraknák vmi kis réz lapot? Amekkora magas ráfér, esetleg kicsit bordázva.
-
Pete55555
addikt
válasz
FoxiestFox #77583 üzenetére
WOW-ozok
Ha jól emlékszem az van benne, és most, hogy mondod én is gondolkodtam rajta, hogy 1 éve én újrapasztáztam a CPU-t, de a GPU-t nem. Lehet kellene mókolni rá valamit
A 755-ös viszont elvileg kevesebbet eszik, kisebb a TDP és a csíkszélesség is. Hátha nem fogja annyira fűteni a VGA-t. -
CharlieDrop
veterán
válasz
FoxiestFox #77517 üzenetére
Az is valami, tuti, persze drága, de direkt nem adtam meg árat, összegyűjtöm ki mit ajánl
Ha lesz olyan, ami bővíthető, akkor azt választanám, ha nem, nem
-
metal01
őstag
válasz
FoxiestFox #77491 üzenetére
A jobb oldali lesz a nyerő. Csendesebb sokkal.
xcds: THX!
Maradok ennél.
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #77475 üzenetére
Igen, kis pici, 72 méteres és 276 tonnás üresen.
(#77477) xcds: Szerintem GPU-val gyorsít. Nálam legalábbis az IGP-nek kell a gyári 650Mhz-ről turbózni kb. 1Ghz-re, hogy ne akadjon. Próbaképp valahogy ráerőszakoltam szoftveres lejátszást, de úgy sem bírta. pedig 2,7Ghz-es kétmagos Sandy Bridge i7.
(#77479) fungi:
(#77481) Scooter: Lehet a win8+ie tud valami trükköt erre. Nálam win7 van, SP1, 64bit.
(#77483) Aethelstone: Nem a böngészők a sárosak, hanem a weblapok. Régebben (kb. két éve lehetett) röhögve megnyitotta a FB-ot a telefonom böngészője, ma ugyanaz a telefon, ugyanazzal a FW-el kb meg sem mozdítja.
De ugyanez mindenütt... Agyonbonyolított/dizájnolt/reklámozott a legtöbb weblap. Egy sima szöveges/képes weblap ma sem eszik több erőforrást, mint régen, de amikor minden scripteket futtat, meg 60 féle stílus van egy lapon, meg 50 reklám, ott azért van dolga a CPU-nak sajnos... -
Scooter
tag
válasz
FoxiestFox #77488 üzenetére
Most meg nemis engedi visszaállítani flashre, úgyhogy nem nézem meg. Mikrolagot nem láttam a videó közben. Tény hogy az IE is elég sokat fejlődött, de még mindig nem az igaz
-
válasz
FoxiestFox #77486 üzenetére
Én ugyan Win7-en vagyok, de kipróbáltam most az IE-t HTML5 alatt.
Ha Radeon aktív, nem is enged 1080p-t választani, csak 720p-t, és szerintem az sem 60fps, bár nem tudom, mert a html5 lejátszó statisztikája elég fo.. hiányos. Ezen a videón próbáltam. 720p alatt 15-20% CPU-t kér.
Intellel ugyanez, csak ott mikrolagok is vannak.Opera alatt lehet választani mindent, Intellel kb 0.5fps a FullHD 60, 720p 60 tökéletes, Intellel sincs mikrolag, mint IE alatt. Radeonnal már legalább 10fps az FHD 60, a 720p60 természetesen hibátlan.
-
Scooter
tag
válasz
FoxiestFox #77486 üzenetére
Nincs kizárva, de flash alatt viszont az IE is behal. Úgy már akad. HTML5-nél meg bármit csinálhatok, folyamatosan megy. 10-15% a processzorhasználat közben, úgyhogy a vga viszi a vállán a lejátszást.
-
Scooter
tag
válasz
FoxiestFox #77484 üzenetére
HTML5-ön ment mindkettőben. A flash csak a bank miatt van fent.
-
Scooter
tag
válasz
FoxiestFox #77478 üzenetére
Nem tudom, de T400 Windows 8.1-el IE-vel röccenés nélkül viszi 1080p60-ban. De tény hogy firefoxban akad ugyanígy. Ja és csak egy P8600-as core2 van benne.
-
xcds
őstag
válasz
Nekem 720p-nél is meg-megröccent, de a proci terhelés csak 30% volt kb.
-
Francia91
veterán
válasz
Letöltve megy!
Legalábbis nálam -
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #77460 üzenetére
Igen, egyre durvábban tele vannak a weblapok is mindenféle szeméttel. Nálam is fenn van az ABP, hihetetlen, mennyi szemetet fog meg már az is, de egy nagyobb, komplexebb weblapnak még így is elkélnek a lóerők.
Videóknál is egyre több a szivatós, pl. egy durvább YT 1080P60-as vidi még a 2,7Ghz-es SB i7-emnek is csak turbóval, és a Chrome böngészővel megy képkockadobálás/akadozás nélkül.... Ezt játszd le egy C2-vel...[link] Persze, tudom, a 480P-t biztos viszi az is, de hát na.... Rondán néz ki a 24"-os monitoron....(#77463) fungi: Persze, nem "kell" erősebb proci, ahogy a barátnőm is szépen elvan a régi atomos N280 gépemmel, csaképpen ő mondjuk nem tud 2-3-nál több weblapot kinyitni, és örül, ha egy YT videót legalább képregény formában meg tud tekinteni.
Arra célzok, hogy meg lehet szokni a gyengét, de ha egy pár napra odaülnél egy gyorsabb, minimum SB i5/i7 mellé, azért erősen feltűnne a különbség.
dying_star említette, hogy most akkor múzeumba kell-e küldenie a gépét, de én nem arra gondoltam, hanem hogy nem feltétlenül értelmetlen modernebb gépet venni akár csak netezésre.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #77461 üzenetére
Nekem csak akkor, ha szorosabb fajta USB3-as cucc van benne. A külső HDD-met pl simán le tudom húzni, de némelyik pendrive szorosabban illeszkedik bele, azokkal együtt szeretne kijönni az EC kártya is
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #77453 üzenetére
Hát legyünk tök őszinték. Nálam rendesen járnak az új gépek és azért marhára nem olyan. Akksiban sem meg semmi másban sem. Eléggé becseszne ha olyan lenne egy új i5-ös meg i7-es mint egy erősebbb core2 akár.
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #77453 üzenetére
"minden weblap azonnal bejön"
Hát hogyne. Csak nem mindegy, mennyit megy előtte a homokóra.Biztos jobban fűt télen a takarékosabb, két generációval modernebb CPU, ilyen marhák ülnek Inteléknél, visszafelé fejlődnek.
Amúgy igencsak észrevenni a különbséget egy 4,4Ghz-es Haswell i5, egy 2,7Ghz-es SB i5/i7, vagy egy régebbi, core2-es gép között... Igen, netezésnél is. De ha neked jó a Core2, tök jó, de valótlanságok azért ne állíts.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #77445 üzenetére
Én is asszem maradok az x200 vonalon amíg él. Hordozni tökéletes, egy jó pana akkut kellene bele találnom. T420 igazából nem jött be annyira mérete miatt. 220-ba már nem elérhető pana akku, az meg nekem kell a TP feelinghez
Ha nem veszem rá magam hogy elég nekem sanyo is akkor marad a mostani gépfelállás. x200-on azért elég sok melót megcsináltam, persze nem konvertálásokat. Meg vannak akik célirányosan pl csak netre használják a gépet, azoknak is tökéletes a c2d.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #77429 üzenetére
Jah, muzeumba tokeletes
-
metal01
őstag
válasz
FoxiestFox #77439 üzenetére
Az enyém még elég szűz
Nem lesz ez mindig ilyen. Bár a 3D V-NAND elvileg napi 40 giga írást bír. A 830-ast teszteltem 2-3 havonta és szépen csökkent is a sebessége. Na jó csak a tesztek értékeiben volt látható, érzetben nem. Jó kis SSD az is. És az még MLC.
-
metal01
őstag
válasz
FoxiestFox #77431 üzenetére
Igen, most OK. Az első Windows telepítésnél a storage kavart be és a Nod megfogott jópár update fájlt. Francia91 kolléga küldött egy storage driver linket azzal OK. Épp alulfeszelgetem a procit. Jó lesz ez remélem. És nem hal majd be a lap idő előtt, mint a másik gépben. Kopp, kopp...
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #77420 üzenetére
Olyanra mar nem szabad kolteni.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #77410 üzenetére
devandevan! (M4600)
-
donjohnson
addikt
válasz
FoxiestFox #77408 üzenetére
-
metal01
őstag
válasz
FoxiestFox #77376 üzenetére
Azt le lehet szedni? Az SU tette fel a storage drivert. Ami furcsa, hogy eddig is fent volt. Most tettem a gépbe egy 850-es Samu SSD-t. Arra húztam a Windowst most. Eddig ilyen bajom nem volt. Minden felment pöccre. Az SU is mindent feltett eddig.
-
metal01
őstag
válasz
FoxiestFox #77374 üzenetére
THX! Felteszem. Az eszközkezelőben a PM Device miért van felkiáltójelesen?
Szerk.: Ma húztam újra a Windowst, azóta szarakodik. Az SU csomó mindent nem talál meg. A Windows sem akar frissíteni... Ilyen még nem volt. :/
-
metal01
őstag
válasz
FoxiestFox #77372 üzenetére
Remélem csak ennyi a baj...
Szerk.: Melyik verzió ami működik rendesen?
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #77361 üzenetére
Hát marad ez bezony.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Spórolós topik
- Kerékpársportok
- Horgász topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest