-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biluxzsolt
aktív tag
válasz
FoxiestFox #78259 üzenetére
Azt viszont csak nyitott ablaknál.
-
Biluxzsolt
aktív tag
válasz
scarbantia #78253 üzenetére
Na az szép lesz akkor.
Nem lehetne az akkuba valamilyen módon egy kis energiát rakni,hátha akkor magához tér? -
Biluxzsolt
aktív tag
válasz
cildren #78250 üzenetére
Az a baj,hogy már 2 hete így van,és már volt egy teljes napon át kikapcsolva a töltőn.
Nekem csak most szóltak,remélem az amúgy egész frankó akku nem dobta be a kulcsot ezalatt.
Mondjuk azt is el tudom képzelni,hogy "koppant" egy picit valahova.Valami az akkutöltés vezérléssel lehet....vagy passz,mert nem értek hozzá. -
Biluxzsolt
aktív tag
Sziasztok!
Az X200 és az x201 tablet aksijai csereszabatosak? Esetleg a T41 akkuja passzol hozzájuk? -
Biluxzsolt
aktív tag
Szép napot!
Asszony bekapcsolta az x200-at de se kép se hang.Az akku ikon és mellette valami körben z világít.
Most sajna nincs időm utánaolvasni,mert épp dolgozom.
Mit csinálhatott vele?Szerk: Kivetettem vele az akkut,meg vissza és jó lett.
-
Biluxzsolt
aktív tag
válasz
Peet91 #69478 üzenetére
Köszi szépen neked és Tim82-nek is.
Sajnos a jobb kijelző csak a 6420-ban lenne,de ebben van a külön vga is,amire nem igazán van szükségem.Magyar világítóst billentyűzetet meg +10e-ért kapni hozzá.
A T420 is hasonló árban lenne de alapból 120-as ssd-vel,ugyan ezzel az i5-el,de csak a 1366-os kijelzővel és alapból magyar a billentyűvel.
Szépségre nekem is a Tp a befutó,ez lenne az első Lenovom,az utolsó 2 gépem Dell volt,nem volt panaszom rájuk. -
Biluxzsolt
aktív tag
Köszönöm,hazaérek,megnézem.
"...ha nem válaszolok egy felvetett problémára, az azért van, mert nem tudom a megoldást (nem tapasztaltam ilyet, nem találtam rá semmit)..."
Ezt szem előtt tartom a jövőben.Más,most lehetőségem van lecserélni a másik laptopot is és 2(4) befutó közül kellene választani.
T420 vagy e6420(1600 × 900)
esetleg +25e és
T430 vagy e6430(1366x768)
Van aki használta ezek közül valamelyik párost?
+25 ezerbe nem 1 hanem 1.5 év garancia van.
Érdemes rászánni a + lóvét az 1-el újabb generációra? -
Biluxzsolt
aktív tag
Nincs itt semmi baj.
Csak mikor kerestem a gépet,rendesek,segítőkészek voltatok.
Azzal a tudattal vettem meg,mint laikus,hozzá sokat nem értő,hogy milyen jó kis társaság,ha véletlenül megakadnék,(google,youtobe se segít)na majd majd TI.
De hát ilyen az élet Babocsai néni. -
Biluxzsolt
aktív tag
válasz
diobioesz1 #69435 üzenetére
G-vel itt??
X-el kértem itt a héten 2x is segítséget,de még annyit választ sem kaptam,hogy bakfitty! -
Biluxzsolt
aktív tag
Miért jelez hangosan az X200,ha töltőn van a gép és épp nincs használva? 5 percenként 2x bip.
-
Biluxzsolt
aktív tag
Erre tudna valaki valami ötlettel szolgálni,hogy mit próbáljak rajta? Esetleg vannak különböző driverek amik szóba jöhetnek vagy egyértelmű hogy hardver gond? Win 7 van rajta.
-
Biluxzsolt
aktív tag
Húhúúha! Első probléma az X200-al.
A mikrofon Skype-vel 1x jó de a következő hívásnál már nem.Aztán gondol egyet és megint működik.
Kb 5-6 éve beszélek napi 2-3 órát,de még ilyen probléma nem volt.Vagy nem működött,de annak meglett az oka vagy működött csak valami miatt szarul,az is megoldódott.De ilyen,hogy egyik hívásnál tökéletes,a következő 3-nál semmi,majd a 4-nél megint jó. -
Biluxzsolt
aktív tag
Na megvan az X200.
P8600,ledes a kijelzóje és 240-es ssd lett bele,4gb rammal,W7/64.
HIBÁTLAN a masina 1 karcolás,kopás sehol!
Egy vadi új akkut kaptam vele,sanyo,olvastam ez a szarabb de hát ajándék lónak...
Kérlek benneteket segítsetek beállítani a töltésszabályozást,ha lehetne képekkel illusztrálva,mert nem igen vágom még ezt sajna. -
Biluxzsolt
aktív tag
Na megszületett a döntés
X200/P8600/4gb/WD7500BPKT.
Ez lesz az első TP-m,remélem beválik. -
Biluxzsolt
aktív tag
válasz
csubuka #68623 üzenetére
Köszi a linket,is.
Most már kezd tisztulni a dolog. De +25-30e nem hiszem hogy rászánnék a cserére,kivéve ha baleset nem történne,mert akkor már érdemes lenne az IPS.
(#68622) Tikakukac- Köszi neked is,de még mindig nem tudom melyiket.Mert ha nagyon nagy lenne a árkülönbség tuti nem variálnék,de a x201 "csak"kb 12-13e-rel drágább,annyit meg még rászánnék,ha ér annyival többet.
-
Biluxzsolt
aktív tag
válasz
soldi3r #68421 üzenetére
Segíts eligazodni köztük kérlek.
Azt látom,hogy az X200s valami sokkal kisebb procival szerelik,az nem szimpi.
De az X200-at is láttam P8400 és P8600-is.Melyik a jobb,a nagyobb?
Meg mintha láttam volna tapipados meg a nélkülit is.
A kamera feltétlenül kell,ezekben van mindben vagy van a nélküli is?
Ha már magyar billentyűs nincs,melyik a legjobban átmatricázható náció? -
Biluxzsolt
aktív tag
Sziasztok!
T400-X200 -T410-X201?
Bőven elég a kisebb kijelző is és nem kell a meghajtó és külön videokártya sem.Kamera viszont igen.
TI melyiket vennétek?(Asszonynak otthonra lenne) -
Biluxzsolt
aktív tag
Sziasztok!
Egy G580-ban szeretnék ramot bővíteni az alját ha leveszem 1 slot van amibe 1db 4 gb van azt írja van még 3 üres slot. Hol?
Szétszedéses útmutatót tudna valaki linkelni?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Béta iOS-t használók topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest