Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
*Ezt gondoltam
Csak akkor miért nem jön össze? Power managerben elvileg minden ugyanúgy van állítva akksiról meg hálózatról is, szerintem kb biosban is. Eszerint mégsem. Vagy szimplán máshogy használtam akksiról és ezért volt hidegebb nem varázslat miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kína utat tör, bemutatkozott a Longevity Yin and Yang
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Path of Exile (ARPG)
- Battlefield 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Automata kávégépek
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
Üzleti előfizetők hirdetései
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak akkor miért nem jön össze? Power managerben elvileg minden ugyanúgy van állítva akksiról meg hálózatról is, szerintem kb biosban is. Eszerint mégsem. Vagy szimplán máshogy használtam akksiról és ezért volt hidegebb nem varázslat miatt.