Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz FoxiestFox #77460 üzenetére

    Igen, egyre durvábban tele vannak a weblapok is mindenféle szeméttel. Nálam is fenn van az ABP, hihetetlen, mennyi szemetet fog meg már az is, de egy nagyobb, komplexebb weblapnak még így is elkélnek a lóerők.
    Videóknál is egyre több a szivatós, pl. egy durvább YT 1080P60-as vidi még a 2,7Ghz-es SB i7-emnek is csak turbóval, és a Chrome böngészővel megy képkockadobálás/akadozás nélkül.... Ezt játszd le egy C2-vel...[link] Persze, tudom, a 480P-t biztos viszi az is, de hát na.... Rondán néz ki a 24"-os monitoron....

    (#77463) fungi: Persze, nem "kell" erősebb proci, ahogy a barátnőm is szépen elvan a régi atomos N280 gépemmel, csaképpen ő mondjuk nem tud 2-3-nál több weblapot kinyitni, és örül, ha egy YT videót legalább képregény formában meg tud tekinteni. :( Arra célzok, hogy meg lehet szokni a gyengét, de ha egy pár napra odaülnél egy gyorsabb, minimum SB i5/i7 mellé, azért erősen feltűnne a különbség.

    dying_star említette, hogy most akkor múzeumba kell-e küldenie a gépét, de én nem arra gondoltam, hanem hogy nem feltétlenül értelmetlen modernebb gépet venni akár csak netezésre.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák