- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jag
senior tag
válasz
Napfénysüti #11929 üzenetére
A legtöbb ember - aki nem járatos e téren - azt nézi, hogy szép legyen, csilli-villi, legyen sok-sok minden ráírva az adatlapjára, jó nagy kijelzője legyen és lehessen rajta játszani. Nagyából ezek a szempontok. Ezek a kritériumok után meg pont olyanok lesznek, mint az olasz autók.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Napfénysüti #11933 üzenetére
úúú, hát amikor én üzérkedtem Dellekkel... azt senki nem nézi, hogy üzleti gép, mindennapi használatra, strapabíró ház, jól megtervezett hűtés, stb... nem, ez nem számít, csak a speckók, mint azt asztali gépeknél, merthogy a többség azt hiszi, hogy a notebook is olyan: a ház nem lényeg, csak a bele. ilyenkor már mondják is: hát ennyiért a metroban már olyat kapok, hogy...
-
^Clown
addikt
válasz
Napfénysüti #11929 üzenetére
Milyen gépre, milyen áron, ha szabad megtudnom?
-
ABE
őstag
válasz
Napfénysüti #11518 üzenetére
Kihagyhatatlan ajánlatot találtam.
-
Terminus_
aktív tag
válasz
Napfénysüti #11392 üzenetére
Ha a T400 akkora, mint a T61 (ha jól tudom egyformák), akkor nincs sok különbség. Mikor még megvolt a T61, akkor összehasonlítottam őket és kb. egyformák.
A fedélnyitó hamar megszokható, de az ultrabay release tényleg gáz. A nagy Del szintén gázos, a mai napig azt nyomogatom az insert helyett, pedig már 2 hónapja új billentyűzetes ThinkPad-eket nyúzok.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Napfénysüti #11392 üzenetére
a nagy DEL szokhato szvsz, az usb-k tenyleg lehetnenek jobban tagolva, bar van egy a jobb oldalon is illetve a felso mellett ugye az esata. a fedel nyito/zaro retesz nekem annyiban nem tetszik, hogy e miatt van szerintem egy par mm-es mozgasa a kijelzonek lecsukott allapotban. ultrabay kioldot nem is neztem.
itt van mellettem egy t43, ahhoz kepest joval szélesebb a gep a hangszorok es a wide kijelzo altal (ami nekem nem annyira szimpatikus). de be kell vallanom, jobban ossze van rakva a t43, pedig ez a peldany mar kapott nem is keveset. a kijelzonek 0 a holtjateka, a muanyagok nagyon strapabirok. de remelem a t410-em is igy birja majd.
ja, meretek: t410: height x width x depth 39 x 336 x 238, t400: 31.9 x 335.3 x 238 (elvileg)
-
TayRol
nagyúr
válasz
Napfénysüti #11386 üzenetére
mintpeldaul?
es mi az ami nem szimpi?
-
becksim
aktív tag
válasz
Napfénysüti #11090 üzenetére
Puncipöcök tényleg 100x jobb a touchpadnél. Nem is értem, miért nem az van minden notin.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Napfénysüti #10936 üzenetére
nekem digi van, es en is eszleltem mar ezt a jelenseget. ezek szerint nem csak nalam van a hiba. Lenovo driverrel.
-
TOZ
addikt
válasz
Napfénysüti #10392 üzenetére
Sanya! Mekkora bizniisssz! Mekkora bizniiiisz!
-
Terminus_
aktív tag
válasz
Napfénysüti #10381 üzenetére
Én összeraktam kíváncsiságból egy olyan gépet a UK dolgozói kedvezményes kóddal, amit itt a fórumon árultak. Az akkori árfolyammal számolva 10-20k-val olcsóbb volt az itthoni dobozos, garis, magyar lokalizációjú példány.
-
Terminus_
aktív tag
válasz
Napfénysüti #10375 üzenetére
A UK kóddal menne a dolog elvileg. Már ha ott dolgozol, ahol gondolom, hogy dolgozol.
Viszont a dolgozói kedvezménynél is olcsóbban kapsz itthon egy bizonyos fórumtárstól.
-
dbius
veterán
válasz
Napfénysüti #10144 üzenetére
Nézegettem ebayen is, majd meglátom, köszi mindkettőtöknek
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #10146 üzenetére
Ja, akkor nem csodálkozok hogy ilyen cuccokkal dolgozol.
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #10141 üzenetére
Meséld már el hol dolgozol, és milyen szakma ez egyáltalán. Megyek hozzátok.
Különben én nem is tudtam, nem is sejtettem, álmomban sem gondoltam volna hogy létezik ilyen.
-
dbius
veterán
válasz
Napfénysüti #10138 üzenetére
Ejha, pont ezt a cuccot nézegettem hétvégén, de itthon sajnos - ezt is - elég magas áron kínálják.
Nem akarod eladni?
-
Tim82
félisten
válasz
Napfénysüti #10138 üzenetére
Jó a zacskója.
Én ma reggel reménykedtem, hogy ha már tegnap volt a születésnapom, akkor ma reggelre a Lenovo meglep azzal, hogy felfedezem, hogy az X41 tabletnek is van ExpressCard foglalata, de sajnos nem változott át az éjjel, maradt PCMCIA.
-
gecsoz
aktív tag
válasz
Napfénysüti #10086 üzenetére
Akkor ezekszerint a T61 -es sima hátsó aksija egyébként stimmel a T400 -ba is?
-
dbius
veterán
válasz
Napfénysüti #9946 üzenetére
khm... Ilyen órabér nekem is jó lenne
Szerk: akarom mondani: jól jönne
-
Daffni2
addikt
válasz
Napfénysüti #9936 üzenetére
Mi okozhat ilyen repedést, és vajon hatással lehetett e valami másra is?
Garancia szempontjából nézve?
Vagy célszerű megnézetni szervízben? -
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #9932 üzenetére
Jajo.
Javitom: Ha az X200 kicsi, akkor az X300 is.
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #9926 üzenetére
Ezzel én is így vagyok, szólok is érte, függetlenül attól hogy kicsoda. Én sem dobálom, ütöm, vágom a más cuccát. Látszik hogy igényes vagyok a dolgaimra, vigyázok rájuk, tegyen ő is így, ha nem tetszik valakinek ez a rendkívül egyszerű szabály, akkor haza lehet menni.
-
McRae81
tag
válasz
Napfénysüti #9921 üzenetére
De igen....
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #9895 üzenetére
Úgy érzem, ha SSD lenne, akkor általános feladatok ( internet, msn, képnézegetés, filmezés ) semmi különbséget nem vennék észre.
A CPU szerintem elég erős benne, csak a vinyó fogja vissza durván, mondom, a Win7 is teljesen szuperul tud rajta futni, de szerintem vissza kell rakni majd az XP-t.
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #9893 üzenetére
X41-ben Low Voltage proci van nekem.
-
McRae81
tag
válasz
Napfénysüti #9869 üzenetére
Az lehet, hogy Maximum performance-ra van állítva. De majd ma megnézem.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Napfénysüti #9859 üzenetére
szerintem sincs semmi baj a HP komolyabb (!) gépeivel, számomra a formaviláguk az, ami idegen. T400-at én is előbb választanék, mint T410-et, de egyszerűen nem hiszi el a jóember, hogy jót akarunk neki
-
bwoay
nagyúr
válasz
Napfénysüti #9833 üzenetére
de ne aggódj, mint azt mindig elmesélem, nekem is az volt az álomnotebook. sőt, eleve úgy indult nálam a gépcsere, hogy a Dell D630 helyett egy x301-et szeretnék. Aztán mikor láttam, hogy az árából megkapom az akkoriban még újnak és "szuperkülönlegesnek" számító t400s-t (128-as SSD-vel), ami a felsorolt hiányosságok egyikével sem rendelkezik, akkor röhögtem egy jót, és lecsaptam az utóbbira.
-
dabgergo
őstag
válasz
Napfénysüti #9811 üzenetére
Én is úgy tudtam h elég az SN szám, köszönöm a megerősítést! Akkor elviszem az infoparkba asszem.
-
lapa
veterán
válasz
Napfénysüti #9766 üzenetére
no azért ne jussunk el oda, mint pár külföldre szakadt hazánkfia, hogy 1-2 év távollét után törjük az anyanyelvet. benézted, megesik velem is nem egyszer.
látva milyen lavinát indítottál el szerintem egy darabig tuti nem ismétled meg, mert a sok maximalista thinkpadista grammatista megint rádszáll.
a teremburáját má'
-
bwoay
nagyúr
válasz
Napfénysüti #9766 üzenetére
чтo?
-
bwoay
nagyúr
válasz
Napfénysüti #9760 üzenetére
engem ugyan nem sértettél meg, de a nyelvtan tanárodnak most jössz egy sörrel/rózsával
-
bwoay
nagyúr
válasz
Napfénysüti #9746 üzenetére
"mozgasd meg hogy nem-e áll le"
neme: férfi/nő
-
audi100td
nagyúr
válasz
Napfénysüti #9752 üzenetére
Hmm, hát akkor ez egyre érdekesebb, kérek egy type és egy serial számot, talán abból kiderül valami...
-
audi100td
nagyúr
válasz
Felhívtam a szervizt, azt mondták világgarancia van rá, így bármelyik Lenovo szervizbe vihetem.
tomi.tomi: Hát ez így nem hangzik valami jól, jövő héten valószínűleg elviszik a D620-asomat, így eléggé sürgős lenne.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Rendben, köszi.
Egyébként az R400 illetve R61(i) miben tér el a "T" sorozattól?
-
audi100td
nagyúr
válasz
Napfénysüti #9743 üzenetére
Értem, köszi a gyors választ, képek vannak a repedésről, engem annyira nem zavar, mert elég jó áron van. Ha valami más is sérült volna, hogy lehet megállapítani, illetve mire kell még odafigyelni?
-
icipicirigo
csendes tag
válasz
Napfénysüti #9683 üzenetére
Persze, tudom, hogy lehet nem lopott, csak nekem is ilyenre fáj a fogam és gyűjtöm a hasznos információkat, nem akarok valami fekete gépbe belefutni. Azért köszönöm.
-
icipicirigo
csendes tag
válasz
Napfénysüti #9675 üzenetére
Üdv mindenkinek!
Én eddig csak külső szemlélőként olvasgattam a topicot, de lenne a jelenlegi X200 témához kapcsolódóan egy kérdésem, ugyanis történetesen majdnem én vettem meg a szóban forgó gépet! Honnan tudom meg, hogy ha egy kamionról leesett példányt köröznek? Ahol ellenőrzöm a garanciát, a gyártó oldalán, ott ezt is meg lehet tudni?
Köszi előre is és sajnálom, hogy beleszaladtál egy ilyen problémába!
-
neomorf
csendes tag
válasz
Napfénysüti #9528 üzenetére
Direkt 3 év garival rendeltem (már másfél éves). Hívtam a központi szervízt, ők is cserét mondtak (esetleg tisztítás elég, de azt már többször csináltam). Sajnos 4-5 napot mondanak, amit mondjuk rohadtul nem értek
. Győrben sajnos nem találtam szervízt a Lenovo.hu-n. Ha valaki esetleg tud, légyszi írjon.
Köszönöm a hozzászolásokat.
ui.: most a bnőm asus-át használom.... ilyet NE vegyetek
)
-
kraftxld
félisten
válasz
Napfénysüti #9486 üzenetére
Na, rajottem mi volt a gond, valami oldalt megnyitva hagytam FF-ban, aztan egy buzi modon megirt video volt rajta ami 100%on hajtotta vagy egy napig az egyik processzor magot. Kilottem, vartam egy fel orat, aztan erezhetoen lehult a tap.
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #9342 üzenetére
Miert nem jo neked a kicsi gep? Mit akarsz a nagy geppel kompenzalni?
-
bwoay
nagyúr
válasz
Napfénysüti #9339 üzenetére
miért, így nincs TP-d?
-
taltos
senior tag
válasz
Napfénysüti #9330 üzenetére
Sokkal intuitívabb úgy ötödölőzni.
-
Minstrel
senior tag
válasz
Napfénysüti #9320 üzenetére
pár hete is amikor valami környékbeli országból való politikust lefotóztak, hogy szexlapokat néz a parlamentben, na neki is TP-je volt
-
fotel
aktív tag
válasz
Napfénysüti #9231 üzenetére
Nem olyan rossz ez a trend. T23 után furcsa volt a 16:10 most meg már szinte kellemes a 16:9.
Azért a Philis 21:9-es TV-je már nekem is furcsa
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #9218 üzenetére
Az a jo, hogy legalabb errol nem a lenovo tehet, sajnos a piac ezt diktalja...
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #9216 üzenetére
Hat sajnos már mi is egy olyan generaciot hasznalunk, amire a régiek köpködnek.
Régen az 1400x1050 volt a meno.
Tényleg sokkal jobb is volt az, meg szebbek is voltak azok a gepek. ( alig volt kijelzo keretuk, a wide screen thinkpadeknek meg olyan vastag, gusztustalanul tud kinezni egy regebbi mellett )
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #9214 üzenetére
dehogynem süllyed.
T510 -> 16:9 = 1366x768, 1600x900 ( az eddigi 1680x1050hez kepest ez egy lófasz )
kurva élet a trendekbe, valszeg a kovetkezo T4xx modell is 16:9es lesz mar, meg az X2xx is, jol fogunk kinezni... tobbet nem lesz 1440x900as kijelzunk, az is tuti
-
SNor
tag
válasz
Napfénysüti #9208 üzenetére
vagy majd jönnek a 13"as 16:9-es kijelzős megoldások, lásd Toshiba
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #9208 üzenetére
Nem tudok róla.
-
^Clown
addikt
válasz
Napfénysüti #9063 üzenetére
Nagyon megszerettem a TP-ket, úgyhogy van rá esély. Már csak lóvé kéne rá
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #9004 üzenetére
Igen.
-
Zooka
tag
válasz
Napfénysüti #8998 üzenetére
Káár..
A gép Prom-tól van
, de neki nincs 4 cellás.
-
^Clown
addikt
válasz
Napfénysüti #8929 üzenetére
30 gigás az SSD, ebből 10 giga foglalt (op. rendszer + programok). Majd ha lesz türelmem leszedem, és felrakom újból.
-
^Clown
addikt
válasz
Napfénysüti #8927 üzenetére
20 giga. Ezért nem értem...
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #8918 üzenetére
Igen, tényleg nem rossz indulatból mondom, én szerintem is jobb választás lenne a ThinkPad, de a linkek kozott azért vannak ott Dell es HP gepek is, érdemes azoknak is utannaolvasni. Review alapján egyébként nemrossz ez az SL510, dehát nemtudom. Nagyon vastag, én imádom a ThinkPad designt, de ez még szerintem is rosszul néz ki, szoval meg kell nézni eloben minenkeppen hogy megfelel-e.
-
Gondwana
addikt
válasz
Napfénysüti #8761 üzenetére
én se vinnék hozzájuk javítanivalót, csak tőlük tudtam árat hivatalosnak mondott szervizes alaplapcserére.
-
adorjant
őstag
válasz
Napfénysüti #8735 üzenetére
Hangban biztosan nincs különbség (legalábbis WD 5400 vs. 7200)
Hőmérsékletet nem szoktam nézegetni, de ha van, akkor is minimális lehet. Este megnézem, kíváncsi vagyok
Fogyasztás papíron ugyanannyi, legalábbi a WD honlapja szerint (2.5W read\write) Sleep módban 0.15-0.10W az 5400-es javára. Szóval ezen sem fogunk spórolni
Azt viszont hozzá kell tenni, hogy egy nagyobb 5400-es vinyó nagyjából tudja hozni a 320-as 7200 teljesítményét.
-
modeller
aktív tag
válasz
Napfénysüti #8685 üzenetére
A control panelbe települ, ha nem kéred külön, hogy a start menübe is bekerüljön.
-
taltos
senior tag
válasz
Napfénysüti #8685 üzenetére
Ha beírod a Start menü keresőjébe, hogy "Lenovo", akkor kiírja, hogy milyn segédprogramok elérhetőek. Ott van elvileg a Lenovo Airbag Protection is. Nekem nincs fent a Toolbox, de innen beállítható (gondolom) minden.
-
taltos
senior tag
válasz
Napfénysüti #8683 üzenetére
Én nem, de miért kérdezed?
-
^Clown
addikt
válasz
Napfénysüti #8514 üzenetére
Köszi, belőttem, remélem segít megállítani a romlását (vagy legalább lassítani)
-
taltos
senior tag
válasz
Napfénysüti #8492 üzenetére
Dettó.
Gondolkodtam, hogy mivel lenne érdemes majd játszogatni néha vizsgaidőszak után, és ezek jöttek szóba: Homm 3, BG 1-2, Dragon Age, Mass Effect 2, illetve most ajánlották a Fable-t, mert arról még nem is hallottam.
-
adorjant
őstag
válasz
Napfénysüti #8422 üzenetére
Én úgy értettem, hogy használat közben nem érzek különbséget,nem igazán érzékelhető a méretkülönbség. Mondjuk mind a két gép nagyfelbontású (1440*900 vs 1680*1050),ez azért sokat számít
Az 1280*800 ideje lejárt, úgy veszem észre.
Vhunter: a billentyűzet nem ugyanaz a két gépben,de méretben nem igazán lehet különbség, érzetre semmiképpen.
-
Vhunter
tag
válasz
Napfénysüti #8422 üzenetére
Gépelési kényelmesség szempontjából van valami különbség? Vagy ugyan az a billentyűzet van bennük? Vagy csak megszokás kérdése a kisebb is?
Köszi a válaszokat. -
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #8401 üzenetére
Nem, csak feltunt.
-
rankesz
veterán
válasz
Napfénysüti #8381 üzenetére
Erre nem emlékezni durva lenne hallod, szerintem még a notival is alszol... (asszony nem féltékeny?
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #8210 üzenetére
Nem, a gepeimmel mar semmi baj, de ennel az egernel en meg nagyobb trágyaszart meg nem lattam. Hidd el. A lenovonak 0 koze van az eger gyartashoz. Átkozom a napot amikor elcsereltem a tokeletesen mukodo Razerem erre fosra.
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #8171 üzenetére
nekem angol az x41, es nem fogom atvaltani magyar kiosztasra.
-
rankesz
veterán
válasz
Napfénysüti #8101 üzenetére
Az a durva hogy kb másfél hónapja pont ezért volt szervízben, mert hasonló hangszóró gondja volt(nem szólt, max nagyon halkan ciccegett), viszont akkor ilyet nem láttam rajta.
-
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #8046 üzenetére
X300 és 301 is (utóbbi előbb volt).
A 301-es az eddigi legjobb ThinkPad-em volt(sok-sok TP után állítom mindezt). -
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #8050 üzenetére
Nekem sose volt álom gép, akkor kéne esetleg ha ingyen ideadnák.
Nem tetszik. Mikor vettem vettem a T61et, ki volt állitva az X300 is. Fasza volt meg minden, de semmi vonzalom. Kulonben az tetszik benne mindenkeppen hogy nagyon fasza a ThinkLIght rajta. A T61esen szinte este is alig latszik a fenye, X300nak meg nappal is latszott a vilagitas rendesen.
-
kingabo
őstag
válasz
Napfénysüti #8043 üzenetére
Ilyesmi volt nálam is, de megnéztem a változásokat és annyi volt, hogy belekerült egy-két új noti a támogatottak közé. Ezért én nem frissítek.
-
taltos
senior tag
válasz
Napfénysüti #8031 üzenetére
Engem is csak ez az egy zavar a T500-asomban, de amikor vettem, akkor sok helyen azt olvastam (talán ebben a topicban is), hogy bár a LED-es kijelző bár erősebb fényerővel rendelkezik, használatban mégsincs igazán számottevő különbség, mert csak a megvilágítás más (betekintési szögek nem javulnak jelentősen, napfényes környezetben ezzel sem használható stb.). Persze a környezettudatosságot és a fogyasztást is számba kell venni, no meg azt, hogy T500-ashoz nem volt 1680x1050-ben...
evone: Szerintem ez a processzorral egybeépített általános felhasználásra szánt videó vezérlő jó ötlet, de így, hogy első széria, még hordoz pár hátrányt, amit később biztos ki fognak küszöbölni:
- Sokszor jövünk a 25/35W -al, de ha belegondolunk, hogy korábban ez csak CPU volt, most meg CPU+GPU, akkor nem is olyan rossz. Ami mindenképpen hátrány, hogy sokkal rosszabbul lehet így hűteni, hogy egy pont van csak, ami *** meleg.
- Most architectúrálisan nincs megoldva az OS aloli gpu switch, ami bár nem olyan fontos, de mégis csak visszalépés. Hosszú távon biztos olyanra akarják megcsinálni, mint amilyen most a T400/500, úgyhogy biztos bele lesz építve a következő generációkba.sheratan: Elvileg van bene rollcage felül is, csak már a v2.0!
Itt linkelt róla evone egyet.
Szerk.: Hátha segít a ventillátorhoz.
-
BobMaster
senior tag
válasz
Napfénysüti #8031 üzenetére
T400-at valóban nincs értelme lecserélni, T60-at már jobban.
-
törölt tag
válasz
Napfénysüti #8012 üzenetére
köszi! ez a gép lett:
i5-520M(2.4GHz), 3GB RAM, 320GB 7200rpm HD, 14.1in 1440x900 LCD, Intel 5700MHD, CDRW/DVDRW, Intel 802.11agn wireless, Gobi 2000 WWAN, Bluetooth, Modem, 1Gb Ethernet, UltraNav, Secure chip, Fingerprint reader, Camera, 6c Li-Ion, Win7 Pro 32
210e -
Mészike
aktív tag
válasz
Napfénysüti #7994 üzenetére
Oké. Ha kell, akkor szólj. Van XP, meg Vista recovery is R61-hez.
szerk: jé, fanatikus tag lettem
-
Mészike
aktív tag
válasz
Napfénysüti #7983 üzenetére
Nem kell hozzá recovery lemez?
-
Gondwana
addikt
válasz
Napfénysüti #7983 üzenetére
88111-es XP service patch biztos, hogy fenn van? (remélem, jól emléxek a számára, bár lehet, hogy 88811)
-
lhurgoyf
tag
válasz
Napfénysüti #7928 üzenetére
T410-nél bal oldalon 3 vízszintes, jobb oldalon hátul 1 függőleges.
Utóbbi nagyon helyesen van hátul, Dell Vostro-n elöl van, az optikai meghajtó előtt, az úgy elég zavaró. Ha jobb kezes vagy, és egeret használsz, meg pláne! -
lhurgoyf
tag
válasz
Napfénysüti #7909 üzenetére
Elvileg a T410-as is képes rá, tudomásom szerint.
-
taltos
senior tag
válasz
Napfénysüti #7909 üzenetére
Valahol foglalkoztak vele komolyan, és arra jutottak, hogy architechtúrás okai vannak annak, hogy nem megy az újabb szériákkal.
-
lhurgoyf
tag
válasz
Napfénysüti #7898 üzenetére
T410-re nem találtam meg ugyanazt.
Elképzelhető, hogy jó rá az a driver, amit te telepítettél?
Érdemes próbálkozni? -
lhurgoyf
tag
válasz
Napfénysüti #7855 üzenetére
Egy egyszerű OS reinstalltól??? Hogyan?
Pontosan hol tudod most már átkapcsolni? -
Tim82
félisten
válasz
Napfénysüti #7861 üzenetére
Ha már MAC
, akkor utolsó generációs 12" Powerbook és Thinkpad X40 egymás mellett.
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #7861 üzenetére
Hat nem kell a routeren piszkalni, piszkald a gepen, ha az egyikel most szar, nezd meg a masikkal.
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #7859 üzenetére
Biztosan nincsen MAC cim szures? Esetleg TKIP/AES?
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #7855 üzenetére
Mondtam en. Nincs itt inkompatibilitas.
Mukodnie kell mindennek.
Olyan sok mindenben nem kulonbozik a 7es a Vistatol.
-
taltos
senior tag
válasz
Napfénysüti #7794 üzenetére
Az operációs rendszere nem volt rossz, de így a Win 7 tájékán erősen túl van misztifikálva a Mac Os X (persze csak azoknak, akik még nem használták). Az kifejezetten zavaró volt, hogy bár a legtöbb dologra volt program, ez szinte mindig extra keresgélést jelentett, ráadásul a zöme pénzes volt, és azért akadtak olyan helyzetek, amikor nem tudtam megoldani dolgokat (pl. a barátaim 2.x -es ventrilo szerveren voltak fent, és ehhez nem volt kliens Macre. Ha más rendszert használtunk, akkor codec nem volt, vagy valamiért nem ment jól. Vagy ilyen volt az a szitáció, hogy kifejezetten valamilyen verziójú Javat kellett használnom az egyetemi beadandóhoz, amire az Apple nem volt hajlandó upgradelni, hivatalos egoldás meg azt hiszem nem volt hozzá stb.)
Persze még ezekkel is meg lehetne békülni de a legrosszabb volt, amit csak el lehet képzelni, és bár azt mondják javult a helyzet, attól az Apple még Apple, a szervízesek még ugyanazok, a boltok még ugyanazok... kutyából nem lesz szalonna, ennyi idő alatt pedig semmiképpen. Azért egy 600 000+ Ft-os gépnél nem kicsit éreztem magam hülyének a 2-3+ ónapos géptelenségek mellett, amire a fogyasztóvédelem is csak azt tudta mondani, hogy sajnos megtehetik, máskor ne vásároljak ilyen terméket.
Persze ez OFF. Remélem nem jön ide egy Apple fanatikus sem, hogy megpróbáljon meggyőzni, hogy ez nem igaz.
Tim82: Nekem is egy iMac G5-öm volt.
A fent leírt szoftveres kényelmetlenségekkel persze manapság már nem kötelező együtt élni, hiszen ezekre már lehet Win-t is telepíteni, de akkor meg végképp nem éri meg a vas azt a pénzt.
sheratan: Nekem is tetszik a külalak, de a készülékek zöme csak addig szép, amíg nem használod. Utána karcos, horpadós, ujjlenyomatos, tükröződő. A praktikum és a csicsa nem járnak kézen fogva.
De most mennem kell előadásra...
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #7783 üzenetére
60, de, az uj MBP fele.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Napfénysüti #7765 üzenetére
Azért a Vostro se olyan már mint régen...
Sztem lassan a DELL lesz a leggagyibb gyártó! Az Acer gépek minősége már jó ideje jobb, még egy Fujitsu is kenterbe veri a DELL gépeket. -
^Clown
addikt
válasz
Napfénysüti #7635 üzenetére
Örülök, hogy sikerült eladnod!
-
Tim82
félisten
válasz
Napfénysüti #7471 üzenetére
Sem időm, sem pénzem nincs most javíttatni, úgyhogy a lehető legrosszabbkor halálozott el (mert most már nem is reagál a bekapcsolásra, illetve a venti felpörög, meg az áramforrást és az akkutöltést jelző LED kigyullad).
-
adorjant
őstag
válasz
Napfénysüti #7392 üzenetére
egyetértek,szerintem pont ideális a képernyőmérethez.
a t61-em 1680*1050-es,ott néha izzad a szemem -
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #7369 üzenetére
X41emnek nincsen semmi problamaja.
T61 a szar csak.
Kulonben az a durva hogy szerintem X41be Chicony gyartmanyu billzet van, es sokkal jobb erzes rajta gepelni mint a T61en.
-
TOZ
addikt
válasz
Napfénysüti #7358 üzenetére
A minap keszult el az uj szemuvegem. A muanyag lencsehez adott service manual
szerint muanyagot szarvasborrel TILOS tisztitani, szarvasbor csak uvegre.
Ebbol kiindulva en nem mennek a TFTnek szarvasborrel! -
taltos
senior tag
válasz
Napfénysüti #7354 üzenetére
Az én boltban vásárolt, hivatalosan szemüvegtisztításra szánt szemüvegtisztító rongyomtól csíkos lesz a szemüvegem. Lehet ki kellene próbálni a TP-en, hátha ott akkor majd jó lesz.
-
csiktor
tag
válasz
Napfénysüti #7354 üzenetére
Én ezt szoktam használni minden géphez, szemüveghez, tv-hez. DM-ben lehet kapni. Sajnos TP-n nem vált be annyira, csíkos/foltos marad.
-
taltos
senior tag
válasz
Napfénysüti #7258 üzenetére
Előkerestem Neked: innen indulva újra végigélheted a beszélgetést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android játékok topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen videókártyát?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Apple MacBook
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest