- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
icipicirigo
csendes tag
Kedvesemnek van S12-ese, bár nem ION-os, hanem a Via Nano chipsetes. Szerintem jó gép, nem rossz áron. Azon alapból XP futott, de azzal iszonyú lassú volt. Most gond használja Windows 7-el. Akkumulátora 4-5 órás, ennél többet szerintem nem szabad várni, egyébként 6 cellás van benne. Én nem használtam túl sokat, de azért tudok mondani róla néhány szót. Teljes méretű billentyűzete van, amin szerintem kényelmes gépelni, leszámítva azt a néhány "zsugorított" billentyűt, de ez nem zavaró mindennapi használat során. Bármi kérdés van, megpróbálok segíteni!
-
icipicirigo
csendes tag
Jól sejtem, hogy ez igen jó áron van?
-
icipicirigo
csendes tag
Kicsit meglepett, egyébként, hogy az X300/301 nem dokkolható, ezt az előbb tudtam meg a hozzászólásokból. Az egyik dolog, amiért szeretnék X200-at, mert dokkolni tudom. A másik a hordozhatóság, ami most nagyon fontos lenne. És még ezer másik, amiért ezt a kis nagyszerű gépet a magaménak akarom!
-
icipicirigo
csendes tag
Az X200/201-ről miként vélekedtek? Én most tervezek vásárolni egyet. Érdekes volt végigolvasni a véleményeket a 300-ról, kíváncsi lennék, mit gondoltok a "kistesóról"..
-
icipicirigo
csendes tag
válasz
Napfénysüti #9683 üzenetére
Persze, tudom, hogy lehet nem lopott, csak nekem is ilyenre fáj a fogam és gyűjtöm a hasznos információkat, nem akarok valami fekete gépbe belefutni. Azért köszönöm.
-
icipicirigo
csendes tag
válasz
Napfénysüti #9675 üzenetére
Üdv mindenkinek!
Én eddig csak külső szemlélőként olvasgattam a topicot, de lenne a jelenlegi X200 témához kapcsolódóan egy kérdésem, ugyanis történetesen majdnem én vettem meg a szóban forgó gépet! Honnan tudom meg, hogy ha egy kamionról leesett példányt köröznek? Ahol ellenőrzöm a garanciát, a gyártó oldalán, ott ezt is meg lehet tudni?
Köszi előre is és sajnálom, hogy beleszaladtál egy ilyen problémába!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BIOS topic
- Házi hardvert villantott a Xiaomi Pad 7S Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- Videós, mozgóképes topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged