- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodamastah
őstag
A beépített akkut 2 perc kicserélni ha megdöglött. 5 csavar ki, rossz akku ki, új be. Ez mondjuk nem egy mindenapos probléma. Akku csere 2-4 évente lehet esedékes. Ennyi idő alatt én már gépet szoktam cserélni. Ha elfelejtetted feltölteni az szívás, de ezzel az erővel a tartalékot is el lehet felejteni feltölteni
Húzódtam én is a beépített akkutól, de visszagondolva soha nem mászkáltam a géppel tartalék akkuval. Első számú szempont a gép súlya és vékonysága nálam. A beépített akku lehetőség arra hogy sokkal vékonyabb legyen a gép. Az X230 6 cellás akkuval 34mm vastag az akkunál. A t460s 18.8mm vastag hátul. És ennél van jobb. Az X1 carbon 15mm körül jár.
-
yodamastah
őstag
Nagy thinklight fan voltam mindíg. X40 volt az első X-es thinkpadem, azóta az összes X-ből volt egy X230ig bezárólag. Azonban amikor a billentyű világítás az x230on megjelent szinte csak azt használtam. (X230on van thinklight és bill világítás is ugyebár.) MIndezt úgy, hogy nekem elég sokat megy a gép sötétben.
Most T460s a hurcolós gép (könnyebb mint az X230 a 6 cellás akkuval), és egyáltalán nem hiányzik a TL. Sőt az új billentyűzetet is nagyon szeretem, kivéve hogy a dedikált gombok eltűntek, plusz természetesen nekem is hiányzik a jobb felső plusz 1 soros elrendezés. A beépített akkuval sincs semmi bajom... szóval szerintem nem minden szar ami változott a thinkpadeken
-
Tim82
félisten
-
-
Tim82
félisten
Személyes tapasztalatom mini PCI-e, AGN-es Atheros kártyával csak az AR5B22-vel van, az stabil, megbízható cucc volt (biztosan ment vele videó, ill. zene stream-elése és nem tapasztaltam semmi akadást, pattogást stb.). Emlékeim szerint az angol Thinkpad-fórumon még ajánlottak más típust is, annak utánkeresek.
-
Tim82
félisten
Ha jól emlékszem, jobb ping miatt ajánlották a 7260AC-hoz képest.
Hozzáteszem, én tökéletesen elégedett vagyok a 7260AC-kkel is, a Broadcom-kártyával meg szerencsém volt (valaki 5,5k-ért (!) árulta HA-n). Utóbbinak szerintem a Hackintosh-kompatibilitás miatt karcosabb az ára.
Ha AGN-es kártyák, akkor én Atheros oldalon nézelődnék egyébként.
-
Tikakukac
titán
Szegedre is mentem már le úgy, hogy az illetőről kiderült sosem volt meg a cucc, de ő hajtotta, hogy menjek csak ott vár majd. Utalásos átvágás lett volna, de nekem időm volt így lementem. Visszafele elértem másik telóról, röhögött és kinyomta. Na, így megy ez. Ennél aljábbat még nem sikerült kihozni.
-
Pubszon
veterán
Ez jó hír.
Nekem a dokkolóra egy monitor, hangfal, USB hub lesz kötve. Az USB hubra pedig egy egér, billentyűzet.
Gondolom dokkoláskor ugyan az történik a monitorral, mintha a gépre csatlakoztatnám közvetlenül, tehát ki lehet választani, hogy mi történjen. Vagy be lehet állítani, hogy dokkoláskor a külső monitor legyen az alapértelmezett?MÁS:
Közbe unalmamba írtam egy összehasonlító cikket, T420 vs AMD Phenom II X4. -
azbest
félisten
cpu-z megpörgeti a procit, hogy a max órajelet mérje, idle ugyanolyan, mint az i5
Ha nagyon megy a munka rajta, akkor néha eléri a throtlingot, kicsit jobban kell figyelni a porosodásra. De ha néha throttlingol hát lelke rajta, a macbookok is throtlingolnak... kolléga 2015-ös (amin még vannak csatlakozók
) macbookja magas hangon szokott sivítani, miközben izzik a procija
-
Tikakukac
titán
Csináltam olyat is, meg is lett írva, meg ne kérdezd, mikor fiatal voltma és bohó és 4-5 tesztgéppel jártam haza, na akkor csináltunk ilyeneket.
A kórájhét az kórájhét. Fingja nincs embereknek mennyi a mag, szál, fogyi, órajel magokra vetítve, semmit. Csak kórájhét. Ez a legtöbb vásárlónál így van, a kérdés az mennyire böcsületes az eladó. Ha nem akkor bezony repül a cash ki az ablakon vastagon.
-
-
-
azbest
félisten
Azok 5GHz-esek és AC módúak már. A 2.4-en 70MHz a teljes sávszélesség és ott a 40 már fáj ebből, ha más is szeretné használni (30 szomszéd
) Plusz azt a mikrosütőtől a bluetoothon át a vezeték nélküli eszközökig, sokminden használja még.
5GHz-en majd 700MHz van, 20-40-80-160 -as módban is lehet használni. De lehetnek benne lyukak országtól vagy routertől függően.
-
-
Solten
őstag
SOLUTION! (Csak a fel delutanomat csesztem el vele driver fel - le + az is igaz hogy benne volt a szereles...
)
Na szoval, megerkezett az Ultimate 6300, a WWAN kabel ment kozepre:
Ahogy emlitetted anno, sok minden nem valtozott, ugyanolyan latency spike-ok (150-350) voltak, a hajam meg ritkult.
Ez segitett: [link]
Juhhee:
Navegre...
LAN vezerlovel ugyanezt el kell jatszani, mert hulyeintel.
-
bigrock
addikt
Sajnos, nem bankban, dokkolón használom... Próbálok rá vigyázni, de ipari környezetben megy napi 2-3 órát, úgyhogy kapja rendesen az igét
A belseje szerencsére rendben van, csak az ügyfél elé ciki kiülni egy ilyen lestrapált külsővel. Majd ragasztok rá Nófíer-es, meg Spongyabob-os matricákat -
Tikakukac
titán
Tesóm annyit gépel, hogy 1,5 év alatt egy tök új T400 billzetet totálisan fényesre koptatott. Anyám dettó.
A majdnem új és a makulátlan között az a diffi, hogy lecserélsz minden kívül, mert kis karcot nem javítasz sehogy, ha meg van egy kis karc az nem makulátlan. Aprón is mindig megy erről a vita és tök jogosan. Mikor dolgok törve vannak meg kopva és hasonlók az nem makulátlan azt úgy hívják, hogy sok tízezer forintnyi műanyag elem cseréje
-
Tikakukac
titán
Ne izzadj, ne legyenek véletlenek, ne koptass, ne történjen semmi ami eltér az ideális egyensúlytól. Na akkor lehet elverni egy tonna pénzt gyönyörű gépekre. Egyéb esetben az történik amit anno tételesen írtam. 1-2 év és kopik a billzet, hopika, csere. Palmrest, csere. Beüti a bezelbe a billzet felső részét a hajtogatás, csere. Asztalon maradt valami, rátetted a gépet véletlen és megkarcolta, csere.
Szép is ez a vonulat, én már kifizettem a pénzt az okulásra
-
Pubszon
veterán
-
Tehát LG Samu okés, csak ne várjak X230 IPS szintet. Értem.
Az asztali BenQ-m után mondjuk lehet, hogy szokni kell, de ha Te a P2414H mellől mondod ezt...(#90744) Vasy09
Te nem az 1366*768 -> 1600*900 cserére gondolsz?
Csak mert én a különféle 900p-s panelek közötti különbségekről beszéltem, a sima HD kijelzőnél persze jobb az összes HD+. -
A bnőd T430-asában a 900p-s LG panel milyen, a foltokat leszámítva?
Akkor ezek szerint az LG lenne a legjobb, és nem a Samsung?(#90741) Pubszon
Jaja, mondom hogy nem kell nekem IPS... -
Picco
addikt
Trackpoint nem lenyeg, mindkettot ugyanugy tudom hasznalni, en vakon gepelek es nem erzek visszajelzest a billtol, mig mechanal es a regebbinel igen. Lehet ket hetig ra lennek kenyszerulve akkor mar mas lenne. Arra is gondoltam h lehet el van hasznalodva, de 50 ciklus van az akksiba es nem fenyesek a billek sem. Franc tudja, ha idokozben valtozik a szitu akkor megirom.
-
beherit
tag
-
Tim82
félisten
-
HSM
félisten
Ja, amit az LG válaszidejéről ír azt nem taapsztaltam, szvsz teljesen jó, nem vettem észre rosszabbnak/lassabbnak, mint az AUO-t vagy Samsung-ot videók nézése alatt, nem volt feltűnő/zavaró utánhúzása. Egyedül a színeiről nem tudok nyilatkozni, AUO, Samsung beállítva rendben volt, viszont az LG-t csak gyári állapotában láttam, úgy nyilván nem volt olyan meggyőző.
-
Tikakukac
titán
Khm: annyi lap volt ott, amennyi gép kb. el lett adva összesen ilyen procival az országban, hacsak nem lesz EMP bombázás akkor kétlem bezuhan az összes gariba. Másik: akkor meg rendelnek. De nem, a válasz az, hogy nem is lesz menj a francba.
Hát azért az a gépsas kicsit fentebb van, az a ház meg az a panel még most is igencsak recsegtetős. De ha mindent félreraksz: itt konkrétan kötelező lenne az alkatrész ellátás amit megtagadnak. Ezen az alapon nem fizetek majd törlesztőt, mert olyanom van. Na de tényleg hagyjuk, ez fáradt gőzös.
Killakikitt: Kollega 2 terásat rakott T410-be mikor asztalit számolt fel kis időre. No problem. Csak drága.
-
Tikakukac
titán
Már a szervizes személyénél megbukott a dolog, lásd apró. A rendszer maga olyan gyerekhibákkal zsúfolt, hogy öröm nézni. Amikor veszel egy 500k-s XPS-t szépen kiskerből egy raklap ÁFA tartalommal és elviekben támogatással (bizony, mint autóra notikra is kötelező alkatrészellátást biztosítani) és garin túl 3 hóval a behalt alaplap helyett szeretnél másikat rakat pénzért, adózva, munkaórát teremtve embereknek, erre azt mondja a hivatalos márkaszerviz, hogy fizetősbe nincs csak garisan, akkor hol indul a fair play meg átgondoltság? Ott van az alaplapod a Margit híd budai hídfőnél a csúcs prémium gépedhez, de neked ebayről kell kontárkodni, mert csak. Csak egy példa, hogy miért nem fogok majd könnyeket hullajtani a rendszer előtt. Na OFF end valóban.
-
azbest
félisten
hát, gyorsabban fel tud tölteni, ha terheled is használat közben.
Ha 4 mag 8 szálas procit teszünk a t430-ba, akkor pedig a 65w-os töltőt le is tiltja akku mellett is. A 35W-os tdp-jű négymagossal is, nem csak a 45W-ossal. Nem is jelzi a jelenlétét, hanem talán csak kikapcsolva tölt vele. 90w kell legalább, hogy használni lehessen töltés mellett. Ezért is kellett plusz töltőt vennem a masinámhoz upgrade után. Így mindkét dokkolómhoz van egy 90-es töltő.
Aprón szoktak lenni már 5 ezres körül is eredeti 90-es töltők. A dokkolók ára is fele-harmada már, mint egy éve
Nagy a kísértés, hogy tartaléknak beújítsak még egy t430-at. Az újabbak nekem nem igazán adnak pluszt, a gpu jobb bennük, de cserébe rosszabbul bővíthetőek és nem kompatibilisek a mostani kiegészítőkkel.
-
azbest
félisten
rossz a gondolatmenet
akkor lassít be a gép, ha nincs benne akku. Mégpedig azért, mert ha minden usb és egyéb csatlakozóra van kötve valami, akkor 65w nem biztos, hogy elegendő csúcsterhelésnél. Így a prociból visszavesz, hogy takarékos legyen.
A t61-nél is így volt, de lehet korábbi gépeknél is. Ez az ára annak, hogy nem nem kell akkora féltéglát vinni vele. Másrészt a notebook normális működésének része az akkumlátor jelenléte
-
jjeahh
nagyúr
A rosszabb kompatibilitást úgy érted, hogy kevés az mSata foglalatos gép, vagy úgy, hogy nem minden mSata ssd működne mondjuk a t520-asomban? Kis méret milyen kompromisszumokkal jár? Hdd hangja amúgy nem zavar, tényleg csak azt szeretném, hogy a progik gyorsabban induljanak, minden működjön villámgyorsan, azonnal. Az asztali gépemben sata III ssd van, megszoktam, hogy gyorsan indul a windows, chrome, Ps, Lr, meg minden, amikor visszaülök a lapos elé zavar, hogy mindenre várni kell. Mondjuk az asztaliban i7 meg 32gb ram is van, gondolom az is besegít egy picit
Az utolsó bekezdésed sokat segített... -
jjeahh
nagyúr
Ezek szerint a wwan helyére is van értelme ssd-t tenni a rendszernek meg progiknak? Bocs, laikus vagyok ehhez, mSata ssd-t még sosem használtam, a rendszer sebessége milyen lesz sata III ssd-hez képest? Fájlmásolás nem igazán érdekel, csak a rendszer meg progik gyorsasága... Még mindíg agyalok azon, hogy kell-e nekem a hdd helyett sata III ssd, vagy elég lenne mSata is
-
-
Tikakukac
titán
Sejtettem, hogy a reply is ez lesz, mert nincs kedvem lelistázni mit hogyan hívnak arrafele. Ha nagyon kéred, lefordítom az összeset
Maradjunk annyiban, hogy elég kevés olyan embert ismerek aki márkafüggetlen és azt mondaná, hogy igen, én inkább T420 touchpadot kérnék a gépembe és nem egy force touch-os almásat.
Az, hogy neked mik értelmetlenek teljesen irreleváns. Ami pontosabb, gyorsabb és jobban alkalmazkodik a felhasználóhoz, nem utolsó sorban a szoftverben is támogatva van az jobb lesz, ha kihasználod, ha nem, akkor is. 8 laptop csücsül most itthon, az a kicsi anyázás meg hubazzeg akkor most kicsit vissza az, ami ott nincs meg. Sokszor mondtam, meg fogom is: akkor tudod meg mit használsz ha tényleg használsz mindent. Olyankor dőlnek le a falak.
7 darab monitor is összejött így év végére a notis kijelzők mellé. "Gyönyörű", "tűéles" stb stb. mondókások is, HD+-os TN-ek is vannak. Mindent panelt kalibráltam (tegnapi stressz levezető/gyakorlás), olyan delták repkedtek kifelé, hogy ihaj. Tesóm megjegyezte az egyik IPS-es Samura amit megkapott most az E5440 mellé (dettó HD+ TN csoda), hogy milyen sárga meg milyen fura. Mondom nem, az konkrétan egy nagyon szépen összehozott színtér lett. Ellenben ami szerinted helyes, abban akkora a kék, hogy az oszlopdiagram kiverte a tetejét a koordináta-rendszernek és egyszerűen nem lehet rendesen összehúzni. (Aztán megcsináltuk a vaktesztet, moncsik kikapcs és fél perc után kellett megmondania melyik milyen, de külön-külön. Nem tudta ő sem, a szemed simán alkalmazkodik). Emlékezetes ugye, mikor nyomtatni vitte a képet még a T400 HD+ panelesről és két oldalt telicsíkos volt a fehér. Mert a nyomtató az jól nyomtatott a kijelző meg szutyok és nem láttad mi van ott.
Szóval a szubjektív megállapításokkal nincsen bajom, csak néha belefut az ember ilyen pofonokba aztán jön rá, hogy emberből vagyunk, fűzővel is lehet élni, csak minek
-
Tikakukac
titán
Nem kell felsorolni, egyszerűen működik. Minden és kényelmesen, jól, pontosan. A listáért meg irány az akutális macbook topik, az összes suhintás és húzás meg kétujjas művelet úgy megy ahogy sohasem ment meg sohasem fog win alapú gépen, TP-ken főleg. Egy kétujjas zoomot 5% pontossággal sosem igazítasz 1 húzásból, ott igen. Pölö. Te inkább nem tudtad az extrákat azért nem érezted a hiányát
-
Tikakukac
titán
Ülj le egy akár mac white elé is, az azért van lassan 6-7 év. Ha a T420 sokat tud és nem tudnád elképzelni, hogy tudnál még mást is elgondolni tapipadból... a WC-n fogsz sírni 1 hétig. Az ami Win alatt tapipad meg amit raknak a gépek 99%-ba az az almás notikba az olyan szakadék, hogy hasonlatot még ember nem tudott rá találni.
-
Balinov
titán
hmm..most meloban, es csak egy linuxos hardinfo reportot tudok nezni, az meg biza a PCI device-oknal listaza a Ricoh Co Ltd MMC/SD -t, szoval beneztem. Mindenesetre nem lassuk, bar csak egy 3-4 eves regi 8GB-os Sandisk ExtremeIII-al tudtam kiproblani, az CMDiskmark szerint kellemes eredmenyt produkalt.
Kalibralast megprobalom persze, most esett le,hogy van ilyen feature w7-tol, de azert egy kalibralt icm profilt csak kiprobalna az ember ugye...(raw feldolgozas az egyik, amiert lett negyhuszas)
kosz iz infot a kabelezesrol, ugy nezem ebayen ilyen pardollaros tetel, szal ha kell akkor sztem beruhazok egyre, ne ezert kelljen majd a projektet napolni (mondjuk az is lehet, megy az egesz webcam a levesbe. ruhellem fb videochatot, skype=ot, de ha kell, akkor inkabb asszony notijaban porgesse az A6-ot a videocset, vagy beroffentem az S905x-es android boxot, azt 43"-on megy a skype (meg jobb is, szelesebb a latoszoge a logi kameranak, igy szulok jobban latjak a 2evest rohangalni).
Apropo, kabel. Mikor ssd install volt eloszor azt hittem, hogy a ramot/miniPCIe fedo resz takarja a vinyot, es lecsavaroztam azt a boritoast. van ott meg szabad hely, ill .2 db kabelt is lattam, ami nincs sehova rakotve. Az mire valo?
-
Picco
addikt
Megmernem kockaztatni hogy a BlackBerry Passportom lenyomna hangeroben es basszusban is, ami szerintem ebben az arkategoriaban nem megengedheto. Belefert volna az 5 dolcsis csipogo is a 2 pesos helyett. Ez persze sajat velemeny, lehet sok mas embert nem zavar. Tenyleg tokeletes lenne szerintem a T420 szeria ha lenne IPS-el es jobb hangszoroval ellatott valtozat, vagy legalabb bele lehetne hackelni valahogy.
Apropo, nemreg hasznaltam egy S-es verziot par hetig, nekem nagyon bejott a vekonyitott design.Kerdes: melyik szeriatol kezdodoen csereltek le a jo kis fekete gumiszeru boritast szurket muanyagra?
-
Picco
addikt
en csak a t520-al jatszottam XCOM-oztam, ott melegedett az is termeszetesen, de ugye olyankor az nvidia kari is adta neki. hofokokat nem neztem mondjuk amikor fekve jatszottam akkor kellett valami a noti es a hasam koze
jo kis t420 i7+nv kombomtol megszabaditottak olaszorszagban...azota sem hevertem ki. -
-
Tikakukac
titán
A millió ok egyike az, hogy az elsőről tudták, hogy ghostingol. Meg pixelesedik meg csíkoz. Akkor utána jött a javított. Az is szar. Aztán abból még 3 alverzió. Mindegyik szar.
Érzékenyebb a szállításra
Jahj. Ennyire azért tényleg nem keresheted a választ arra, hogy valami miért nem jó. Pedig egyszerű. Már mikor CAD-ben volt tervezve is hulladék volt. Ennyi.
-
Tikakukac
titán
Erősen összefüggésben lehet akkor bármi bármivel ilyen alapon, mert van ami vacsi dobozból bontva is dobta már a halvány köröket
Ez mondjuk ebben a jó, hogy ilyen alapon minden rendeltetésszerűnél nagyobb behatás miatt van és bármi lehet bármitől. De azért valamiért mégis csak bizonyos gépeknél jönnek össze a világegyetem erői
-
Tikakukac
titán
Erre próbáltam reagálni, hogy igen, ha úgy van használva, akkor eléggé csökkenthető az esélye a megdöglésre, így lehet az, hogy a szériahibás tokozás ellenére van, ami a mai napig megy.
Azok azért mennek, mert mákod van és kifogtál egy olyat a sorról ami pont annyival jobb, hogy még nem térdelt be. Annyi legenda volt már ezzel, hogy milyen gyártásút vegyél meg milyen kódos hűtéssel stb. Mind hülyeség volt, pont úgy haltak le a gyártás végiek is mint az előttiek. Ezt pont azonos poolból tudom, 8510W volt egy felszámolásban amik ugyanazt csinálták, totál random volt döglött mind a raktárban.
Ez pl. kapásból egy hatalmas bizonytalanság...
Nem mucsaröcsögei noname kájeftéről van szó. Itt nincs gépellopkodás, be sem tudod indítani őket. És mivel kívülről patyolat volt ez is, így érdekes lenne ropira törni belül.
Magától nem törik el, ez true. Newton I. és III. törvénye lesz itt nekünk a lényeg. Sajnos mindkettőből van bőven, mert kinetikusan nehéz dolgokat használni még. Van ami ellenállóbb ezekkel és van ami nem. Ami emberi használatban is a második csoportba tartozik az konstrukciós hibás-típushibás és fel kell ajánlani tanulás céljából. Aztán vagy megoldják vagy nem. Jellemzőbb inkább a nem. Hadd fogyjon az a foltos kijelző meg palmrest, tervezze át a fene
-
Tikakukac
titán
Elkerülöd a nagy hőingásokat, nem igazán fog megdögleni.
A maradék gépek a piacon meg (100%-hibás GPU sor) ha nagy az ingás akkor sem döglik meg. Akkor most tényleg azon megy a vita, hogy a gyárilag hibás tokos GPU-ra kell pölö használati útmutatót írni?
Na ne már.
Ha már notis szervízes összejövetel... Gondolom nem kell különösebben elmagyarázni, hogy mikor hoznak egy gépet, akkor arra mindig vigyázva volt, még akkor is, amikor látod, hogy kb csak kamionnal nem hajtottak át rajta.
Ha van egy visszatérő ügyfeled évekről és tudod, hogy irodában ment a gép dokkon és külső billzeten és full kopásmentes a gép, csak 1 helyen van eltörve ahol az összes többi is, akkor nem fogsz feltenni ilyen kérdéseket. Akkor sem, ha tudod, hogy az Infoparkban futtattak CAD-et a masinán és van olyan gomb a billzeten amit még le sem nyomtak talán, mert csak renderelt valamiért épp noti kellett nekik.
A vicces pont az, hogy amin átmegy az autó és jó, az még mindig jobban bírja, mint néhány másik. lásd a sztorimat a 2560p-ről amin átmentek egy kocsival. Kijelző lett benne cserélve és cső. Különbül festett mint az x220-asom ami a táskába ki-berakás miatt is elvesztette a gumibevonatát a sarkokon, pedig 16k-ért cseréltem 7 hónappal előtte az egészet.
És igen, van gép, ami ezt jobban, van, ami kevésbé bírja. Viszont nem ettől lesz valami típushiba, avagy sem.
Akkor mitől lesz? Ha visszahívás van egy adott alkatrészre az már az vagy még az sem? Ez a legjobb adu ami a gyártóknál is van. Volt egy BenQ moncsim vagy a HTC Sensation az jobb. A garipapír betelt, de már 2 hozzá is volt tűzve. A telefont konkrétan kétszer újjáépítették alkatrészenként totál, összesen vagy 4 kijelző volt benne. Ugyanúgy porosodott alatta. Mindenkinek-2-3 Isteni kegyeltnek. Ez sem volt típushiba, de azért a boltban pacsira bevették már a telókat és be is állt a piaci áruk a semmibe, mert mindenki tudta, hogy nem típushibás, de azért mégis. Én értem, te miért látod így a helyzetet, csak gondolom nem javítóiparban dolgozol ezért nem látod ezt a részt.
ott nincs ilyen "típushiba"
Lesz más. Valami ökörség mindig van.
-
Tikakukac
titán
Ha nem terheled, nem döglik meg.
Definiáld: terhelés. Ha az, hogy mered használni a gépet arra amire kiadták és az terhelés és azt nem szabad, mert gondok lesznek akkor át kell gondolni a dolgokat, mert a világgal gond van.
Ennyi.
Ahogy mondod
Az, hogy nálad mi és mit kapott és hogyan néz ki, az pont egy kanál só a tengerből. Van olyan Fu-Si gépünk ami zenélős bulis gép. 10 éve megy a szerencsétlen 1 liter bor meg sör van benne, fele billzet hiányzik és a venti manuálisan megy. De megy. Na most azokat akiknek otthon asztalon használva is már 8 évvel ezelőtt is a sokadik lap volt benne és már régen bontózva van meg falhoz verve mert elegük lett, azt nem nagyon fogja érdekelni. Se a statisztikát, ami alapján már 4 éve sem tudtam semmit találni hozzá, mert elporladtak az utolsó darabig,s e a tulajt. Ezt tessék megérteni.
Ha egy notis szervizes összejövetelen valaki bedob egy típust vagy egy típus alkatrészét és mindenki pukkan és röhög, az általában jelent valamit. Ügyfelek szoktak néha így hátrébb lépni, hogy atyaisten, jós vagyok? Mondom nem, csak a héten ez az 5. gép ami éves karbantartásra jött és a felső 6 csavarból az első 3-at nem tudom tekerni, mert kitört a műanyagból. És akkor így látod, ahogyan megy ki a vér a fejükből, hogy hát de hűtőpadon volt és asztalon, heti egyszer volt mozgatva. Ilyenkor kell bólogatni, hogy semmi gond, pont ugyanott van mint aki naponta vitte egyetemre és verte a játékot. Egyik sem vette észre, hogy eltörtek, mert csavarozni nem szoktak csak úgy, a szélső keret meg tartotta a patentekkel ahogy kell.Na így működik a világ. Csak 1 példa volt, van sok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged