Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz HSM #89470 üzenetére

    Ha nem terheled, nem döglik meg.

    Definiáld: terhelés. Ha az, hogy mered használni a gépet arra amire kiadták és az terhelés és azt nem szabad, mert gondok lesznek akkor át kell gondolni a dolgokat, mert a világgal gond van.

    Ennyi.

    Ahogy mondod :B

    Az, hogy nálad mi és mit kapott és hogyan néz ki, az pont egy kanál só a tengerből. Van olyan Fu-Si gépünk ami zenélős bulis gép. 10 éve megy a szerencsétlen 1 liter bor meg sör van benne, fele billzet hiányzik és a venti manuálisan megy. De megy. Na most azokat akiknek otthon asztalon használva is már 8 évvel ezelőtt is a sokadik lap volt benne és már régen bontózva van meg falhoz verve mert elegük lett, azt nem nagyon fogja érdekelni. Se a statisztikát, ami alapján már 4 éve sem tudtam semmit találni hozzá, mert elporladtak az utolsó darabig,s e a tulajt. Ezt tessék megérteni.
    Ha egy notis szervizes összejövetelen valaki bedob egy típust vagy egy típus alkatrészét és mindenki pukkan és röhög, az általában jelent valamit. Ügyfelek szoktak néha így hátrébb lépni, hogy atyaisten, jós vagyok? Mondom nem, csak a héten ez az 5. gép ami éves karbantartásra jött és a felső 6 csavarból az első 3-at nem tudom tekerni, mert kitört a műanyagból. És akkor így látod, ahogyan megy ki a vér a fejükből, hogy hát de hűtőpadon volt és asztalon, heti egyszer volt mozgatva. Ilyenkor kell bólogatni, hogy semmi gond, pont ugyanott van mint aki naponta vitte egyetemre és verte a játékot. Egyik sem vette észre, hogy eltörtek, mert csavarozni nem szoktak csak úgy, a szélső keret meg tartotta a patentekkel ahogy kell.

    Na így működik a világ. Csak 1 példa volt, van sok :B

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák