Hirdetés
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
yodamastah
üzenetére
Hát, nem vagyunk akkor egyformák.
Én is próbáltam barátnő T430-asán a háttérvilágítós billentyűt, és nem volt nekem az igazi. Mondom ezt úgy, hogy az asztali gépen fontos szempont volt, hogy világítós billentyű legyen, de ott csak arra kell, hogy lássam hol van a sötétben, mert amúgy az asztal nagyját elég jól bevilágítja a nagy 24"-os panel fénye.... Ez viszont nem igazán áll a kis 14"-os noti-kijelzőre, főleg ha nem padló fényerőn használod, hogy spórolj az akkuval.A beépített akkuval nekem csak az a bajom, a mostani T420-hoz mindig itt van a polcon egy feltöltött 9 cellás akku, ha kell kis tartalék kraft bedobom a gép mellé, vagy ha elfelejtettem feltölteni, akkor is csak egy pillanat alatt kicsérelm. Ezt a szabadságot nem kapom meg egy beépített akkutól. Ja, igen, és ha megdöglött ak akksi is sokkal könnyebb/olcsóbb a csere, ha nem csak egy típus-specifikus beépített akkut lehet beletenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple TV+
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Xbox Series X|S
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Dell Latitude 5430 i5 12 gen 1235UCPU 16GB RAM 240GB SSD 14" FHD LED HUN bill W11pro laptop notebook
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 255 G9 Ryzen 3 5425U 8GB RAM, 512GB SSD,Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gar
- Asus VivoBook GO 15 Inteli3-N305 8GB RAM 512GB SSD, Megkímélt, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Samsung A06 mobiltelefon
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Én is próbáltam barátnő T430-asán a háttérvilágítós billentyűt, és nem volt nekem az igazi. Mondom ezt úgy, hogy az asztali gépen fontos szempont volt, hogy világítós billentyű legyen, de ott csak arra kell, hogy lássam hol van a sötétben, mert amúgy az asztal nagyját elég jól bevilágítja a nagy 24"-os panel fénye.... Ez viszont nem igazán áll a kis 14"-os noti-kijelzőre, főleg ha nem padló fényerőn használod, hogy spórolj az akkuval.