Hirdetés
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
yodamastah
üzenetére
Hát, nem vagyunk akkor egyformák.
Én is próbáltam barátnő T430-asán a háttérvilágítós billentyűt, és nem volt nekem az igazi. Mondom ezt úgy, hogy az asztali gépen fontos szempont volt, hogy világítós billentyű legyen, de ott csak arra kell, hogy lássam hol van a sötétben, mert amúgy az asztal nagyját elég jól bevilágítja a nagy 24"-os panel fénye.... Ez viszont nem igazán áll a kis 14"-os noti-kijelzőre, főleg ha nem padló fényerőn használod, hogy spórolj az akkuval.A beépített akkuval nekem csak az a bajom, a mostani T420-hoz mindig itt van a polcon egy feltöltött 9 cellás akku, ha kell kis tartalék kraft bedobom a gép mellé, vagy ha elfelejtettem feltölteni, akkor is csak egy pillanat alatt kicsérelm. Ezt a szabadságot nem kapom meg egy beépített akkutól. Ja, igen, és ha megdöglött ak akksi is sokkal könnyebb/olcsóbb a csere, ha nem csak egy típus-specifikus beépített akkut lehet beletenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Linux haladóknak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Én is próbáltam barátnő T430-asán a háttérvilágítós billentyűt, és nem volt nekem az igazi. Mondom ezt úgy, hogy az asztali gépen fontos szempont volt, hogy világítós billentyű legyen, de ott csak arra kell, hogy lássam hol van a sötétben, mert amúgy az asztal nagyját elég jól bevilágítja a nagy 24"-os panel fénye.... Ez viszont nem igazán áll a kis 14"-os noti-kijelzőre, főleg ha nem padló fényerőn használod, hogy spórolj az akkuval.