Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz HSM #89646 üzenetére

    Sejtettem, hogy a reply is ez lesz, mert nincs kedvem lelistázni mit hogyan hívnak arrafele. Ha nagyon kéred, lefordítom az összeset :B

    Maradjunk annyiban, hogy elég kevés olyan embert ismerek aki márkafüggetlen és azt mondaná, hogy igen, én inkább T420 touchpadot kérnék a gépembe és nem egy force touch-os almásat.

    Az, hogy neked mik értelmetlenek teljesen irreleváns. Ami pontosabb, gyorsabb és jobban alkalmazkodik a felhasználóhoz, nem utolsó sorban a szoftverben is támogatva van az jobb lesz, ha kihasználod, ha nem, akkor is. 8 laptop csücsül most itthon, az a kicsi anyázás meg hubazzeg akkor most kicsit vissza az, ami ott nincs meg. Sokszor mondtam, meg fogom is: akkor tudod meg mit használsz ha tényleg használsz mindent. Olyankor dőlnek le a falak.

    7 darab monitor is összejött így év végére a notis kijelzők mellé. "Gyönyörű", "tűéles" stb stb. mondókások is, HD+-os TN-ek is vannak. Mindent panelt kalibráltam (tegnapi stressz levezető/gyakorlás), olyan delták repkedtek kifelé, hogy ihaj. Tesóm megjegyezte az egyik IPS-es Samura amit megkapott most az E5440 mellé (dettó HD+ TN csoda), hogy milyen sárga meg milyen fura. Mondom nem, az konkrétan egy nagyon szépen összehozott színtér lett. Ellenben ami szerinted helyes, abban akkora a kék, hogy az oszlopdiagram kiverte a tetejét a koordináta-rendszernek és egyszerűen nem lehet rendesen összehúzni. (Aztán megcsináltuk a vaktesztet, moncsik kikapcs és fél perc után kellett megmondania melyik milyen, de külön-külön. Nem tudta ő sem, a szemed simán alkalmazkodik). Emlékezetes ugye, mikor nyomtatni vitte a képet még a T400 HD+ panelesről és két oldalt telicsíkos volt a fehér. Mert a nyomtató az jól nyomtatott a kijelző meg szutyok és nem láttad mi van ott.

    Szóval a szubjektív megállapításokkal nincsen bajom, csak néha belefut az ember ilyen pofonokba aztán jön rá, hogy emberből vagyunk, fűzővel is lehet élni, csak minek :)

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák