- Az 5G-s páncélnak ára van
- Fotók, videók mobillal
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android szakmai topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #89647 üzenetére
Én se azt mondtam. Csak azt, hogy NEKEM már a T420 tapipadja is messze töbet tud, mint ami nekem kellemes. Force touch, meg ilyen vackok? Falnak megyek az ilyenektől.
Nekem ami abszolút viszi a prímet, a pöcökegér egyszerűség. Két gomb, egy pöcök, és egy hamradik gomb a scrollnak. Nem akar helyettem csinálni olyasmiket, amiket én nem akarok. Nekem ez az, ami jobban alkalmazkodik hozzám, gyorsabb és jobb. (Számomra.)A monitoros történeted nagyon szép, nagyon jó, de konkrétan tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal. (Fehéregyensúly.)
A tapipados dologgal is csupán arra akartam kilyukadni, hogy nem mindenkinek van kedvére egy ilyen "okos" eszköz. Nekem a buta de precíz pöcök sokkal ideálisabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x3Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- HP(Játékra is)15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,16-32GB RAM/nVme SSD,Újszerű állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest