- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csádám
tag
válasz
mitulabattyi #34161 üzenetére
Nem, új munkahelyen kaptam W520-at, gondolkozom, hogy kell-e kettő.
-
válasz
mitulabattyi #34109 üzenetére
NTFS last acces. Van értelme?
-
Kromestar
csendes tag
válasz
mitulabattyi #33952 üzenetére
Hsz-be tettem amiket neki is küldtem
Everest-ben csináltam. -
Borote
addikt
válasz
mitulabattyi #33946 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint T60-ban nincs se X3100, se T7100.
És az alaplapról ne is beszéljünk -
Borote
addikt
válasz
mitulabattyi #33940 üzenetére
Azt már kisakkoztuk, hogy ez egy T61, mert T7100 és X3100 van benne
-
lapa
veterán
válasz
mitulabattyi #33920 üzenetére
beletolom én is a zintelt, csak elébb még lekicsinyítem a win partíció(ka)t hozzá.
az "aktív WWAN" mit jelent? hogy kapcsolódva vagy a carrierhez? ha úgy is 4.8x watt, akkor ott szerintem valami bibi van.
ez az idle amúgy kikapcsolt panellel vagy minimál fényen?
-
audi100td
nagyúr
válasz
mitulabattyi #33769 üzenetére
hm, nálam nem ír FRU-t, csak valami típusszámot, ha az stimmel:
-
soldi3r
veterán
válasz
mitulabattyi #33670 üzenetére
köszi! gondolom, ha led nincs, akkor kábel sincs
-
mustang28
tag
válasz
mitulabattyi #33651 üzenetére
Ok! Mindjárt kipróbálom!
-
dbius
veterán
válasz
mitulabattyi #33550 üzenetére
Magasabb az a határ (akár 2.000 dollár is lehet), de ez attól függ, hogy melyik ebay oldalon vásároltál: [link]
-
lapa
veterán
válasz
mitulabattyi #33550 üzenetére
okébocsköszi, úgy emlékeztem magasabb az összeghatár. persze megbízható eladó az megbízható eladó, a többit inkább érdemes kerülni akármilyen biztosítás.
-
ro_bert17
őstag
válasz
mitulabattyi #33509 üzenetére
(#33372) ro_bert17: közben írok magamnak is. Ismét minden pótcselekvés nélkül megszünt a képernyő sötétítgetés.
-
xcds
őstag
válasz
mitulabattyi #33509 üzenetére
Mivel semmilyen hibát nem javít, nem éredemes frissíteni.
-
soldi3r
veterán
válasz
mitulabattyi #33312 üzenetére
igen, én is úgy tippelek, majd talán vasárnap...
-
buherka
addikt
válasz
mitulabattyi #33253 üzenetére
-
Tim82
félisten
válasz
mitulabattyi #33203 üzenetére
Vannak T60-ak, amik alapból N-es wifivel voltak szerelve, keressen Thinkpad-ből származó Atheros AR5008X wifikártyát (eBay-en pl. megfizethető áron mindig van) és akkor nem kell a BIOS-szal szórakozni.
-
Tim82
félisten
válasz
mitulabattyi #33140 üzenetére
A thinkpads.com fóruma alapján T60-nál a második mini PCI-e slot WWAN-nak van fenntartva, ami szintén USB-n csatlakozik. Ha bármi mást teszel oda, mint Lenovo-approved WWAN-t (és abból is csak azt, ami szerepel a T60 whitelist-jén), akkor nem fog működni.
Ja igen, eBay-en 8,90 dolcsi maga a cucc + 9,9 a szállítás Magyarországra.
-
!Overdose!
őstag
válasz
mitulabattyi #33125 üzenetére
Nem tudom, sosem volt rajta XP és szerintem már nem lesz egy gépemen sem...
-
^Clown
addikt
válasz
mitulabattyi #33129 üzenetére
Véletlenül nem Windows XP Tablet PC Edition-t használtál?
-
Tim82
félisten
válasz
mitulabattyi #33125 üzenetére
A kép elfordítása és a tablet funkciógombok igen, de a toll érzékelése tudtommal nem (már nagyon régen próbáltam XP-vel és nem szeretnék downgradelni ezért
).
-
Chaser
legenda
válasz
mitulabattyi #33109 üzenetére
A lap biztos, kijelzőt nem tudom többet eszik-e a wacom meg multitouch miatt, ezekben nem vagyok képben. Bár valszeg nem
franc0: Ha jól rémlik T400 még load is 30dB alatt maradt, legalábbis alig volt hangja. Mivel ssd-vel használtam feltűnt volna a venti, de nem tűnt fel.
-
Chaser
legenda
válasz
mitulabattyi #33103 üzenetére
Na majd odavágok ennek a T60-nal
x200 tablettel van vkinek tapasztalata? Az is hasonló üzemidőt produkál mint az "s"? Persze olyan adat érdekel ami normál fényerőn van meg wifi megy és mellette neteztek isNézegetek egy ilyen tabot, ugye ott eleve ips/affs panel van, külön nem kéne hackelgetni, max a thinlightot buknám, cserébe meg kapnék tab funkciókat.
-
tototos
addikt
válasz
Ez nagyon durva
A proci órajelét a gép állítja?
-
Tikakukac
titán
válasz
Elég finom
-
hruodnand
senior tag
válasz
Hohó... Ez durva.
-
^Clown
addikt
válasz
19% és 3 óra, nagyon komoly
-
soldi3r
veterán
válasz
mitulabattyi #33098 üzenetére
a 9.6mm-es elég lötyögős, működik, de van 1-2mm rés
-
lapa
veterán
válasz
mitulabattyi #32936 üzenetére
pedig ehhez pont jól jött volna egy screenshot. próbáld meg lsz a minimumot kihozni, wifi off és panel min fényevővel. ha elküldöd nekem a screenshotot kirakom.
-
soldi3r
veterán
válasz
mitulabattyi #32936 üzenetére
idle nálad mennyi? 4 körül?
valaki,
mérünk terhelt fogyasztást alulfeszelt x200-on és x200s-en? -
soldi3r
veterán
válasz
mitulabattyi #32820 üzenetére
tied lehet, akár mind a kettő
-
Skelemaki
csendes tag
válasz
mitulabattyi #32710 üzenetére
Nekem is megérkezett, úgyszint új és hibátlan. Lestem is nagyot a hajlítatlan szalagkábelen...
Köszi mégegyszer!
(#32714) soldi3r: Viszont az is szembetűnő, amit már audi100td kolléga jelzett korábban, miszerint jobbnak tűnik az elméletileg Chicony billentyűzet abban a tekintetben, hogy nem lötyög/csörög/zörög, mint az NMB, hanem csendesebb, viszont talán valóban kissé puhábbak a gombok rajta. (Nekem is NMB-t váltott a most érkezett billentyűzet.)
-
soldi3r
veterán
válasz
mitulabattyi #32716 üzenetére
az enyém szerintem nem, egy fokkal jobb az angolom, de ez egyáltalán nem nevezhető rossznak
-
Declare
őstag
válasz
mitulabattyi #32596 üzenetére
Srácok, újat csinálni nem egyenlő sz.rt csinálni..
Nézzétek meg a nokia esetét (már alapból jó, gumicsizmát gyártottak a telefon előtt..) 2000 es évek elején mekkora király volt a nokia telefon...szépen ráültek a babérokra, csináltak kihúzható gombokat, kör alakú gombokat, szétcsúztatható gombokat stb, mert ugye a telefon meg a gombok az elválaszthatatlan....aztán jött az apple az első normálisan megalkotott kapacitív érintőképernyős telóval és learatta a piacot, mire a nokia észbekapott már, régebben sehol nem lévő gyártók (htc) is lekörözték aztán most küzdenek az életükért a középmezőnyben...
vagy apple ipad, amikor kijött mindenhol azt lehetett olvasni, mekkora egy hülyeség, kinek kell ez....aztán tessék ma már majdnem minden gyártó csinálja a saját ipad jét....
nem lehet elzárkózni az újdonságoktól, mert akkor sehova nem fejlődnénk...szerintem... -
franc0
őstag
válasz
mitulabattyi #32285 üzenetére
Áttettem a wifit abba a miniPCIe slotba és az sem megy. Tehát a slot nem működik.
-
franc0
őstag
válasz
mitulabattyi #32282 üzenetére
Jó, azért ennyire nem vagyok sügér
A probléma továbbra is fennáll. -
soldi3r
veterán
válasz
mitulabattyi #32004 üzenetére
köszönöm! az utolsó az enyém lett
-
lapa
veterán
válasz
ezért gazdasszonyom meghív egy sörre.
mármint engem, bocs. 3-ból 2-t már stipistopoltam is.
-
Chaser
legenda
válasz
mitulabattyi #32020 üzenetére
Sztem csak attól függ honnan jön. Vettem egy szem pendriveot itt volt 1.5 hét alatt, utána vettem többet olyan 13k értékben akkor is sima légipostával, még tracking se volt. Más eladótól meg elsőre 13-15k-s cucc volt hogy több mint egy hónap után jött meg
Lehet veszek én is egy billt, ki tudja mi lesz a T400 után
-
Skelemaki
csendes tag
válasz
mitulabattyi #32009 üzenetére
Hűha, köszi a linket, a másodikat én vittem el.
Majd ha gondolod, egyeztethetünk, hogy kinek mikorra érkezett meg.
X200s-tulajoknak: nektek mi a minimális fogyasztás, amit mértetek, és milyen beállításokkal? Képtelen vagyok egy CCFL-es X200s-t WWAN nélkül, WLAN & BT kikapcsolásával, "olvashatatlanul minimális" fényerőn ~6.4W alá vinni a PowerTOP mindenféle okosításaival sem. (Arch, kernel: 3.3.6.)
-
audi100td
nagyúr
válasz
nekem 17k-ba fájt itthon
és ahogy elnézem ez a jobbik fajta "nem NMB"
-
franc0
őstag
válasz
Nem rossz, pont annyiba fáj, hogy tán vennék is egyet ha nem ebay lenne. Pedig azok közé tartozom, akiket nem érdekel a nyelv, csak kétsoros legyen az Enter
-
kaller1
veterán
válasz
mitulabattyi #31830 üzenetére
Leírnád a lényegét magyarul?
-
dbius
veterán
válasz
mitulabattyi #31720 üzenetére
Akkor mára mindenki vonujjjon el, oszt jóccakát.
-
Tikakukac
titán
válasz
mitulabattyi #31671 üzenetére
Ó, hát így benne a ZH-k rengetegében nem mókolok én ilyenekkel
Csak mondom megnézem már mi a helyzet, ha belövöm a mindentbeleakksi gombot és hát fura eredményt kaptam. De majd beállítok mindent pótlási hét után. Meg úgy is elhoztam az Elitebookot amiről kérdezősködtem, és még azt is rendbe kell tenni a vevőnek
-
Tikakukac
titán
válasz
mitulabattyi #31503 üzenetére
Elviekben van 2 megoldás is ami működik. De engem csak annyi érint, hogy egyszer beolvas-e és kész. Utána megy egy win7 és lekezdem reszelni a rendszert, mert akkor nem a géppel van baj.
-
[O]-[C]-[B]
tag
válasz
mitulabattyi #31228 üzenetére
Naja... ezek a gépek 100-120 között simán elmennek.
Dokkoló ha van optika egy 20-as, ez testvérek között is 120 ezer minimum.
Ez nettó ~60e ft profit... végülis nem rossz... grat a vevőnek. -
[O]-[C]-[B]
tag
válasz
mitulabattyi #31223 üzenetére
A hirdetésben 5400 volt írva. Az nálam nem 7200...
-
audi100td
nagyúr
válasz
mitulabattyi #30993 üzenetére
Semmi gond, persze egyéntől függ kit mi zavar, nem kötekedni akartam. Vonaton viszont gyakran nem tudod máshogy fogni mint ölben, legyen az akár egy T400 vagy T61, a kártyaolvasóból viszont nem lóg ki semmi.
-
buvartacsko
addikt
válasz
mitulabattyi #30990 üzenetére
én se teljesen értem. nekem is nagyon kényelmes hogy elől van. vagyis semmi gondom nincsen vele, mindig elsőre sikerült berakni minden kártyát oda. de x220on már jobb oldalt van , biztosan gondoltak rád
-
lapa
veterán
válasz
mitulabattyi #30988 üzenetére
ezt kifejtenéd? nem kötözködés, tényleg nem értem mire gondolsz.
-
lapa
veterán
válasz
mitulabattyi #30953 üzenetére
mi a baj a kártyaolvasóval? x200-on is jobb elöl van, nem? indololt, hogy egyrészt a 7 féle kártyát be tudd gyorsan dugni, meg hogy lásd meddig villog. nem igazán értem mi a baj vele. ha valamibe bele kell kötni az x200 kapcsán, akkor az inkább aaa őőőő izé. najó, egy tapi elfért volna esetleg, meg egy fele vékonyságú dokk.
a 2530p meg az s ellenfele (is) volt szerintem. első hallásra jókat dobtak. mivel az lett volna a munkagépem nekifeküdtem anno a konfigurátornak elég nagy elánnal, aztán kiderült hogy a jól hangzó dolgok kizárják egymást.
-
audi100td
nagyúr
válasz
mitulabattyi #30953 üzenetére
engem soha nem zavart, igaz nem használom valami gyakran
Máshova nem is igen lehetett volna tenni, max ha lehagyják az expresscard slotot, de akkor meg azért ment volna a sírás. 12"-hoz képest szerintem így is példás a portkiosztás, sok nagyobb gép tanulhatna "tőle", akár a T500 mondjuk.
-
soldi3r
veterán
válasz
mitulabattyi #30930 üzenetére
az kiírja? everest csak ennyit mond: ThinkPad Display 1280x800 [NoDB]
-
lapa
veterán
válasz
mitulabattyi #30835 üzenetére
az angolok lehet, hogy rossz sávban vezetnek, de az asztali billen a bal alsó sarok a ctrl. innentől lehet csavarni, de az fn bal alul kontraproduktív.
-
lapa
veterán
válasz
mitulabattyi #30730 üzenetére
csak úgy, hogy a felesbe rak az ember mondjuk egy atheros wlant (mert csak az a feles méretű), és az ssd-t annak a helyére. kell még whitelist-free bios és kevéske cellux egy-egy lábat leragasztani.
asszem van valami intel 6xxx feles wlan is, de azzal nem lehet linux alatt ap-t csinálni, inkább hanyagoltam. az 5300-nál jobb az atheros vétele.
-
Chaser
legenda
válasz
mitulabattyi #30622 üzenetére
Ilyet nem akarok
Kicsiócsó' T9400 is jó nekem.
-
xcds
őstag
válasz
mitulabattyi #30368 üzenetére
Felraktam a thinkvantage gps nevű progit, de az is kártyát kér. Ha lesz mobilnet kártya, akkor az is menni fog elméletileg, ugye?
Eszközkezelőben ott van, (COM8).
-
xcds
őstag
válasz
mitulabattyi #30365 üzenetére
Akkor veszek akármilyen mobilnetet és már működik is? És mi van a GPS-el? Mert tudná elméletileg a modem azt is.
(#30363) Shadowfax : Köszi! Esetleg nem tudod, milyen beállítás lenne a legjobb az akku élettartama szempontjából?
-
buvartacsko
addikt
válasz
mitulabattyi #30316 üzenetére
ez aztán tényleg magyar.
-
dbius
veterán
válasz
mitulabattyi #30316 üzenetére
Nekem meg fordítva: amíg nem lenovo, hanem IBM oldalán lehetett lekérdezni, addig - egyébként helyesen - on site garit mutatott, azóta pedig carry in....
Leveleztem a Mo-i szervizekkel foglalkozó bezetővel, meg a Pozsonyi központtal, látják az eltérést, de nem tudják az okát. Van egy belsős nyilvántartásuk, állítólag az számít, amikor beadod szerbizbe. Az a belső nyilvántartás viszont jól mutatja: on site.
Az egyetlen csavar ott van, hogy állítólag nem.mindegyik szerviz tudja megnézni ezt a belső nyilvántartást... (ezt még IBM Mo. szervizközpont mondta telefonon).
Nekem küldtek egy screenshotot a belső nyilvántartásról, hogy probléma esetén azzal tudjam "igazolni", hogy on site garim van.
-
audi100td
nagyúr
válasz
mitulabattyi #30318 üzenetére
Igaz, de azon kívül, hogy a T410/T420-nál elasztikusabb a fedél, nem hiszem, hogy emiatt szállna el a kijelző esés esetén, inkább esztétikai dolog (persze a fémnek én is jobban örülnék). T20-nál sem volt még fémből, talán bakelit lehetett, az alsó váz is többnyire műanyagból készült, mégis elég sokat kibírtak.
-
azbest
félisten
válasz
mitulabattyi #30246 üzenetére
Nos megnéztem már alaposabban... 7GB a hiberfil és a pagefile. 17GB a felhasználók (11GB virtuális gép, ezt el is felejtettem). 5GB a program files-ok. Szóval igaz, hogy az alaprendszer rámegy 30GB-ra, de a számítógépem azért van, hogy használjam
-
franc0
őstag
válasz
mitulabattyi #30249 üzenetére
A pagefile és a hibernációs fájl sok helyet vesz el. Nálam 8GB lenne, de nekem is első dolgom kilőni ezeket.
-
BalazsKKa67j
tag
válasz
mitulabattyi #30246 üzenetére
Wow! 28 GB? azt hogy csinálod,hogy csak annyi?(nekem 60-70)
-
xcds
őstag
válasz
mitulabattyi #30206 üzenetére
Annyiért rendben van.
Van vmi jól bevált bill. matrica? Vagy mindenki azt használ, amit talál?
-
audi100td
nagyúr
válasz
mitulabattyi #30180 üzenetére
Kompatibilisek egymással, X200-nál nem tudom mi a helyzet, de pl. X40-es gombjait át tudtam rakni T42-re, csak valamivel kisebb volt a felületük.
-
audi100td
nagyúr
válasz
mitulabattyi #30135 üzenetére
Sajnos olyan drága, hogy nem igazán érte meg, 18k volt asszem, amúgy 55$, de rájön még az áfa, meg a számla kiállításáért is felszámolnak 2000 Ft-nyi "kezelési költséget".
-
BalazsKKa67j
tag
válasz
mitulabattyi #29757 üzenetére
Igen,de a T400-adban P-s a processzor,ami sokat számít+valószínűleg optimalizálva is volt
( ne adj isten még undervolt is volt vagy ssd)
Amint lapa is írta a pontos specifikáció fontos tényező,meg hogy eredeti-e az akksi vagy utángyártott. -
salieri.
őstag
válasz
mitulabattyi #29757 üzenetére
mert újabb konstrukció, van itthon 8 db T61 gépem gyakorlatilag új akksikkal (2011)
Sanyo,Sony,Pana cellás, de egyik sem megy 1,5 óránál többet ha terhelve van a gép.
T60 megy nekem 9 cellással 2 órát 53,49 Wh kapacitással -
audi100td
nagyúr
válasz
mitulabattyi #29692 üzenetére
Hm, ez engem is érdekelne.
-
yodamastah
őstag
válasz
A kabel csatlakozas a kerdes. De nincs errol informaciom.
-
lapa
veterán
válasz
haha ez egyre jobb (vö 130$ korábban a ccfl), ráadásul még free shippinges is.
kíváncsi vagyok mit mond rá Gondwana, vibrál-e, színhű-e, akarjuk-e,
-
Tim82
félisten
válasz
mitulabattyi #29640 üzenetére
Sajnos, a Thinkwiki sem tökéletes, mikor állunk neki bővíteni?
-
kaller1
veterán
válasz
mitulabattyi #29646 üzenetére
Nagyon ritkán nálam is bevibrál a kép egy másodpercre, amióta egy külső monitor is rá van dugva a gépre. Ezt mi okozhatja?
-
Integra
titán
válasz
mitulabattyi #29646 üzenetére
függőlegesen és csak a panel két oldalán a kávánál a legszélén. és csak egy-egy pillanatra. 2 hete kezdődött talán, absz random szerűen. nem mindig, de mikor látom azonnal feltűnik. eddig semmi baja nem volt. fura lenne ha most hirtelen win7 driver lenne 2 év használat után, félek a hardver hibától. mondjuk ez a panel úgyis egy nagy szar...
-
Tim82
félisten
válasz
mitulabattyi #29638 üzenetére
T30-nál hal meg a RAM-foglalat, T20-T21-T22-nél a "blink of death" néven ismert alaplaphiba van (a gép nem indul, csak pislognak a LED-ek).
Most találtam: itt van rövid lista szériahibákról.
-
meroly
veterán
válasz
mitulabattyi #29627 üzenetére
Köszi, megnyugodtam
Tim82: oké neked is köszi
-
dcsabi78
csendes tag
válasz
mitulabattyi #29546 üzenetére
köszi,megnézem
-
stifi
senior tag
válasz
mitulabattyi #29474 üzenetére
nekem van 1 marék csavarom mindenféle méretben..
pénzt kérni 1-2 darabért pofátlanság, az ilyen a szervizben hegyekben áll... -
audi100td
nagyúr
válasz
mitulabattyi #29476 üzenetére
Ebayről 1-2$ egy csavarkit, amúgy kész botrány ami a szervizeknél folyik...
-
brekiisti
tag
válasz
mitulabattyi #29476 üzenetére
külön csavar nincs csak csavar kit és abban mind benne van.
-
kaller1
veterán
válasz
mitulabattyi #29474 üzenetére
8k egy csavar?
LOL.
-
lhurgoyf
tag
válasz
mitulabattyi #29460 üzenetére
T410-essel történt?
-
válasz
mitulabattyi #29460 üzenetére
Én nem értem, hogy fordulat ez elő egy szervizbe...Nem használnak pl csavartálcát...kb 200Ft...
-
franc0
őstag
válasz
mitulabattyi #29362 üzenetére
Nem értem a zárójeles megjegyzést.
Minden generációban egyre erősebb a GPU a hardver miatt. Hogy a WEI mit dobál rá, az senkit sem érdekel. -
azbest
félisten
válasz
mitulabattyi #29362 üzenetére
Nálam a gyengébbik 32 bites gépen 2.8-ról 3.1-re váltott az aero teljesítmény, az erősebb 64bitesen meg 3.4 maradt. De sokra nem tartom ezt a mérést. Ha jól megy, akkor jó
Nekem azért jött jól a friss driver, mert a régivel meg kellett maradnom flash10.3-nál, az új flash11 nem támogatta a gpu-t a régi driverrel. Emiatt pixelesek voltak a youtube videók az új flashhel. ami elég tréül nézett ki. Ráadásul van mindkét notiba broadcom dekóder kártya téve, pont azért hogy a fullhd videót is kisujjból kezeljék prociterhelés nélkül. Az új flashban érzésre mintha tovább fejlődött volna ennek a támogatása. 945-ttel nem tudom megy-e rendesen a flash11, mert megköveteli a pixel shader 2.0-át is, amit vagy tud vagy nem tud a 945. -
mitulabattyi
aktív tag
válasz
mitulabattyi #29361 üzenetére
Nem tudom mit számít, de jelentősen csökkent a windows "élményindex", amit a videókártyára ad. 3.2(?)ről 2.0-ra.
(x200s-nek jelenleg 3.4 ugyanez, ennyit az x%-al gyorsabb az előző generációnál marketingszövegről...) -
SzalaiG
addikt
válasz
mitulabattyi #29325 üzenetére
Ezt hol lehet kikapcsolni?
-
GBotond
tag
válasz
mitulabattyi #28998 üzenetére
Kár, hogy az AFFS kijelzők elképesztően megdrágultak, legalábbis annál az eladónál, amelyik mentve van nálam az ebay listájában, a fényes két és félszeresére, a matt duplájára drágult.
-
^Clown
addikt
válasz
mitulabattyi #28913 üzenetére
Jobban belegondolva szerintem nem olcsó, csak reális az ára. Akku nincs hozzá (az kb. plusz 15K), és a kijelzője is karcos. A nagy kérdés, hogy mennyire.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Ez még megvan?
hruodnand: Valóban feltűnően olcsó, egy hete 47k-ért vettem az X61-et tiptop állapotban, a fedelén kisebb esztétikai hibával, 100%-os 8 cell akksival és még így is jó áron volt. 100 alatt még nem igen láttam X200-at.
-
hruodnand
senior tag
válasz
Az olyan is... szerintem, túl olcsó.
-
cassius.clay
senior tag
válasz
mitulabattyi #28725 üzenetére
A legjobb lesz ha kirpóbálom
-
ro_bert17
őstag
válasz
mitulabattyi #28617 üzenetére
Klassz kis videó, majd este végig nézem.
Egyébként van erre valami ésszerű magyarázat? Mit tudom én ebben a magnéziumn rollcage csodában van valami jól vezető ötvözet is, ami kalickaként üzemel ilyen esetben? -
NaNe80
csendes tag
válasz
mitulabattyi #28617 üzenetére
Egy nagyon fontos tényezőre felhívnám a figyelmet! Azzal kezdik a kísérletet, hogy kihúzzák a notit a hálózatból! Villámvédelem rulez!
-
SzalaiG
addikt
válasz
mitulabattyi #28569 üzenetére
Tudsz adni linket? Vennék én is egyet.
-
SzalaiG
addikt
válasz
mitulabattyi #28559 üzenetére
Hol és mennyiért vetted?
-
dbius
veterán
válasz
mitulabattyi #28559 üzenetére
Nekem is hasonlóan indult, teljesen feltöltve több volt a névlegesnél a kapacitása, de kb. a 15. ciklusnál történt az, hogy 10%-ot esett a kapacitás, aztán kb. 5 ciklussal később pedig beállt a jelenlegi szintre. Mondjuk amikor tudom én mindig hálózatról használom.
-
hykao
csendes tag
válasz
mitulabattyi #28487 üzenetére
Igen, ez volt a gond. Fel kellett rakni az Intel driverét, és rendbejött a dolog, a minimum fényerő is sokkal kisebb lett. Köszi a segítséget mindenkinek.
-
rii
nagyúr
válasz
mitulabattyi #28198 üzenetére
kivettem az egész DVD olvasót, alaposan megfújkáltam mindenhonnan
múltkor még behozta ezt az oktató DVD-t, most már nem, de bármly más (írottat is, filmest is) felhoz, de ezt nem ...más gépek DVD olvasója viszont felhozza ezt a DVD is .. akkor az én DVD olvasóm (pont) nem szeretné _pont_ azt az egyetlen DVD-t, amit nyócezeré vettem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
- Fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest