- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brekiisti
tag
válasz
dcsabi78 #29573 üzenetére
Üdv a kollégáknak sokban igazuk van ill ha a gyári Powermanagerrel csináltad a formázás karbantartást akkor az szól hogy ő meg csinál mindent hagyd a gépet a töltőn. Elméletileg valóban nem kéne hogy baja legyen de azt tapasztaltam valóban van 1-2 akku ami nem igen szereti ha nagyon lemerül.
A régi TP akkuk ahogy másik kolléga is írta valahol 250-300 ciklus körül vannak tervezve
Most lusta vagyok utána nézni és fejből nem megy de asszem T420-X1 től már újabb akkuk vannak és azok elméletileg olyan 1000 ciklusra vannak belőve a norma pedig valami 250 ciklus per év hogy a 3 év garanciát nagyjából "normális" akku használat mellett kibírja a készülék. -
stifi
senior tag
válasz
dcsabi78 #29581 üzenetére
ez nem a lenovo fogyatéka, bármelyik gépnél előfordul. ha új a gép, lehet, hogy totál lemerült az akksija amíg a raktárban állt, és azért halódik most, mert az nem tesz jót neki.
azért nincs világvége, ha most jó akkor töltsd fel, használd, néha akkuról se felejtsd el használni, hogy a cellák ne használódjanak el idő előtt, és elvileg nem lesz gond.
ha ezt rendszeresen eljátssza, az már ok lehet garanciális ügyintézésre.szerk: csodabillentyű az nincs, gyári szoftver van rajta? ott be tudod állítani a saját energiagazdálkodásában, hogy hány % alatt kapcsolja ki magát, asszem ez gyárilag 3%. ha ez nincs így beállítva, lemeríti nullára ami nem tesz neki jót..
-
kaller1
veterán
válasz
dcsabi78 #29576 üzenetére
és ha megy a gép,de nekem közben el kell rohannom valahova,akkor első töltés után használhatatlanná válik majd a gép?
Ha akkuról megy, és tényleg annyira gyorsan kell lépni, hogy nem tudod leállítani a gépet, egyszerűen lehajtod a fedelét. Nem fog lemerülni.
Ja igen, ha hálózaton van, akkor mennie kell. -
stifi
senior tag
válasz
dcsabi78 #29549 üzenetére
én a notebookomon használok chromeot, és produkált érdekes dolgokat addig amíg nem kapcsoltam ki a saját, régi, elavult flash playerét.
szerintem a chrome jó amúgy, ha tetszik felesleges lecserélni de ezt a problémát azért próbáld megoldani előtte
(én a mozillát azért váltottam le, mert a notebookomon nem akart működni a görgetés az istennek sem.. valami globális probléma sok ezer ember küzd vele de vagy 1 éve nincs rá megoldás.. kipróbáltam 100 dolgot, nem javult meg, töröltem és felraktam a chromeot. szerintem jó. csak akkor dobd ki ha nem tudod megoldani a bajod mással meg jól működik!)about:plugins írd be ezt a címsorba, keresd ki a chrome flash playerét és tiltsd le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Reklámblokkolók topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe gar
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged