-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brekiisti
tag
válasz
dcsabi78
üzenetére
Üdv a kollégáknak sokban igazuk van ill ha a gyári Powermanagerrel csináltad a formázás karbantartást akkor az szól hogy ő meg csinál mindent hagyd a gépet a töltőn. Elméletileg valóban nem kéne hogy baja legyen de azt tapasztaltam valóban van 1-2 akku ami nem igen szereti ha nagyon lemerül.
A régi TP akkuk ahogy másik kolléga is írta valahol 250-300 ciklus körül vannak tervezve
Most lusta vagyok utána nézni és fejből nem megy de asszem T420-X1 től már újabb akkuk vannak és azok elméletileg olyan 1000 ciklusra vannak belőve a norma pedig valami 250 ciklus per év hogy a 3 év garanciát nagyjából "normális" akku használat mellett kibírja a készülék. -
stifi
senior tag
válasz
dcsabi78
üzenetére
ez nem a lenovo fogyatéka, bármelyik gépnél előfordul. ha új a gép, lehet, hogy totál lemerült az akksija amíg a raktárban állt, és azért halódik most, mert az nem tesz jót neki.
azért nincs világvége, ha most jó akkor töltsd fel, használd, néha akkuról se felejtsd el használni, hogy a cellák ne használódjanak el idő előtt, és elvileg nem lesz gond.
ha ezt rendszeresen eljátssza, az már ok lehet garanciális ügyintézésre.szerk: csodabillentyű az nincs, gyári szoftver van rajta? ott be tudod állítani a saját energiagazdálkodásában, hogy hány % alatt kapcsolja ki magát, asszem ez gyárilag 3%. ha ez nincs így beállítva, lemeríti nullára ami nem tesz neki jót..
-
kaller1
veterán
válasz
dcsabi78
üzenetére
és ha megy a gép,de nekem közben el kell rohannom valahova,akkor első töltés után használhatatlanná válik majd a gép?
Ha akkuról megy, és tényleg annyira gyorsan kell lépni, hogy nem tudod leállítani a gépet, egyszerűen lehajtod a fedelét. Nem fog lemerülni.
Ja igen, ha hálózaton van, akkor mennie kell. -
stifi
senior tag
válasz
dcsabi78
üzenetére
én a notebookomon használok chromeot, és produkált érdekes dolgokat addig amíg nem kapcsoltam ki a saját, régi, elavult flash playerét.
szerintem a chrome jó amúgy, ha tetszik felesleges lecserélni de ezt a problémát azért próbáld megoldani előtte
(én a mozillát azért váltottam le, mert a notebookomon nem akart működni a görgetés az istennek sem.. valami globális probléma sok ezer ember küzd vele de vagy 1 éve nincs rá megoldás.. kipróbáltam 100 dolgot, nem javult meg, töröltem és felraktam a chromeot. szerintem jó. csak akkor dobd ki ha nem tudod megoldani a bajod mással meg jól működik!)about:plugins írd be ezt a címsorba, keresd ki a chrome flash playerét és tiltsd le.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 FHD+
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7 Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár!
- HP 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest