-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dcsabi78
csendes tag
Szia!
Ok,de minden próbálkozásom ellenére sem tudtam visszahozni 20 perc tápra kapcsolás után sem a gépet.Te mit tettél volna?szerinted ez normális,hogy már első alkalommal ilyet csinál egy gép?Vagy én csináltam valamit rosszul?Vagy van valami "csoda billentyű" kombináció,amit én nem tudok?Köszi a segítséget...
-
dcsabi78
csendes tag
Szia!
Igen,az történt,amit leírtál.Semmilyen gombra nem reagált,bekapcsoló gombra sem volt hajlandó bekapcsolni hibernált állapotból.De bizonyos billentyűknél valami pittyegő hangot hallatott ebben a hibernált állapotban.Tápról lehúztam,visszatettem többször is,de akksi benne maradt semmi...végül akksit kivettem és egyből indult a gép persze azt írta a windows,hogy csökkentett illetve a többi módban javíthatom a hibát...nem javítottam
Most megy,de a lenovo-t ennél jobb gépnek gondoltam és főleg a ThinPadeket mintsem,hogy ilyen vacak problémákkal küszködjekkíváncsi leszek,hogy még egy hibernált állapot után,megint ez lesz?...
-
-
dcsabi78
csendes tag
Sziasztok!
A Lenovo ThinkPad Edge 520- típusú géphez szerintem nagyon kevés az,amit felhasználói kézikönyvként ad a gyártó.Más gyártóknál hogy van ez?
Most formáztam először az akksit,és merítés közben teljesen lemerült, hibernált állapotba került.Rákapcsoltam tápra a gépet, de sehogy sem tudom újraindítani és az akksi jelenleg is benne van. Újra feltöltöm és majd lemerítem,ez a terv,ha egyáltalán újra beindul a gép
Segítsetek,hogy tudnék életet lehelni bele?
Köszi
-
dcsabi78
csendes tag
válasz
buvartacsko #29552 üzenetére
Szia!
Valóban így is működhet a video nézés,de sztem nem ez a megoldás
A pluginokban többféle ki-be kapcsolós,engedélyezős verziót is kipróbáltam,de nem oldódott meg a probléma
Elképzelhető,hogy az integrált videókártya ennyire képes egy dedikálttal szemben?Vagy valóban beállítás,valamilyen flas player probléma lehet?
Köszi -
dcsabi78
csendes tag
válasz
mitulabattyi #29546 üzenetére
köszi,megnézem
-
dcsabi78
csendes tag
Segítségeteket szeretném kérni.Vettem egy Lenovo ThinPad Edge 520-as típusú gépet, Intel HD 3000-es integrált kártyával.
Azt tapasztaltam HD felbontású Youtube-s videónál,hogy amikor teljes képernyős nézetre teszem a videót, akkor az ábrán látható csíkos képre vált,ami folyamatosan változik,de a film egyáltalán nem látható rajta...ez a jelenség kb 5 HD filmből 4 esetben így volt.Ha a filmbe belekattintok, beletekerek teljes képernyőn,akkor visszajön az eredeti kép.
Valami ötlet,megoldás,tapasztalat?
Köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged